A csodálatos /Q10/ "Hadüzenet a halálnak"- és ebben nincs semmi túlzás ! (beszélgetés)
Kicsit leült ez a fórum.
Az adott (Q10) témát eléggé kimerítettük, akik mostanában vásárolnak ilyet, még nem tudnak tapasztalatról beszámolni...
Én minden sütibe lecsökkentem a cukrot amit írnak.
A barack lekvár nem ízlett kevesebbel egyszer kipróbáltam, nem volt az igazi. utólag kellett bele keverni.
Lelkem, hát ha azt a linket megnyitod, már hússzor is elolvashattad volna, a kifejtéssel együtt. :D
Egy ilyen linkre csak rá kell kattintani, megnyílik az!
De hát csak a címet olvasod? Én nem értelek Téged!
Benne van a szövegben, mi mennyi, én a látszatát is szeretném elkerülni annak, hogy én mondom meg a tutit.
MÁSOLOM a linkben levő cikk utolsó bekezdését:
" A 65 % azt jelenti, hogy szíved bal kamrája funkcióját tökéletesen elvégzi. Ugyanis az űrtartalmának 65 százalékát préseli ki egy-egy összehúzódás (dobbanás) alkalmából. Ennyi van tőle elvárva. A tény az, hogy 60 %-ig a balkamra tökéletesen működik. Általános megítélés szerint az EF 40-50 % közötti értéke enyhe, 30-40 % közepes, míg 20-30% súlyos szisztolés szívelégtelenséget jelent. "
Na ez így más! :D Akkor te valaha egész életedre valónyit kebelezhettél be... ;)
Én meg maradok a bejglinél. Ritkán és nem túl édesen.
Azért hívom bejglitablettának, mert magát a bejglit akkor se eszem meg ha elém teszik, sütni végképp nem sütök.
Ez az étrendkiegészítő, amit a húgomtól kaptam, tartalmazza a mák és a dió kedvező anyagait (legalább is a főbbeket), tehát ha valaki értetlenkedik, miért nem eszem bejglit, amikor még egészséges is, akkor elmondhatom, hogy azért nem, mert tablettában veszem be.
(Igazából kiskamasz koromban csömörlöttem meg tőle nagyon.)
Köszönöm. Diót rendszeresen fogyasztok, napi kb. fél maroknyit, sok van. A cinkék is azt kapják egész télen. :)
Készítek belőle mézes diógolyót, és nyers krékerekbe is mindig teszek.
Mákot is gyakran fogyasztok. Készítek máktejet, a maradék mák töretből krékert, vagy mufint. Bár ami nyersen is finom, azt ritkán hőkezelem.
:)
Nálunk már elfogyott a mákot és diót tartalmazó bejglitabletta.
De év közben is szoktam sütni! :D
Vagy én is veszek diót, csak úgy. Meg mogyorót, meg kesudiót + + + :)
+ erősítő!
1. Vitaminbomba a dió! A- és E-vitaminban gazdag, többféle B-vitamin is van a dióban, így például a tiamin, amely ideg- és izomvédő, serkenti a növekedést. A diófa levele frissen, jelentős mennyiségű C-vitamint rejt, a gyógyászatban is használják. Készíthető belőle tea, amely javasolt egyebek mellett bőrproblémákra (akne, sömör).
2. Gazdag növényi rostokban és ásványi anyagokban! Sok benne a magnézium és a kálium, megtalálható benne a csontképző fluor, valamint a mangán és a réz, amely a vérképzésben segít. A szelén a szívizomgyengeség ellen kiváló, nem beszélve immunerősítő szerepéről. Lábadozó betegeknek kiváló a dióval gazdagított étrend.
3. Gazdag omega-3-zsírsavakban! A magvakban, így a dióbélben található, többszörösen telítetlen zsírok, így az omega-3-zsírsavak - az alfa-linolénsav – kedvező hatásúak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, hozzájárul az erek állapotának javulásához.
Köszönöm neked is, kedves vagy.
Nem tudom konkrétan melyikre gondoltál, de mint írtam, Q+Ubiquinolt fogok szedni.
Szép sikerekben gazdag napokat mindenkinek!
Én ezt szedtem és mást nem mellette hogy megfigyeljem a hatását!1 dobozzal vettem és 2 hónapig volt elég!
Sok erőt, jó egészséget neked!
+Sok szerencsét!!!