A csodálatos /Q10/ "Hadüzenet a halálnak"- és ebben nincs semmi túlzás ! (beszélgetés)
Én abban maradtam magammal, hogy megelőzésképpen jó lesz, amit lejjebb már leírtam, nem akarom ismételni.
Nekem nincs különösebb panaszom, de ha észszerű a szedése, ezen ne múljon.
(Az új helyesírást használtam, próbálok erre figyelni.)
Ebből a termék családból meg nem vettem semmit.
Most feladtátok a leckét, nehéz lesz dönteni melyiket vegyem.
A lötyike bevallottan tejsavó, én rákerestem a termékre. Értendkiegészítőként kapott engedélyszámot. Van benne kicsi grépfrútkivonat meg valami vitamin.
Ha abban a fórumban leírod a nevem, az nem fog jóra vezetni. Nem szeretnek vitatkozni, viszont a hangadók egyben a szer forgalmazói is, én azt is csodálom, hogy itt a Hoxán megtűrik ezt a tevékenységet.
Ja, látom már, a reg-e-nor diéta.
Ebbe most ne menjünk itt bele.
Hasonló táplálékkiegészítőket érdemes szedni bárkinek általában.
Szia!
Nemrég óta keveredtem a regenor oldal is.
Főleg a férjemnek lenne jó a pocijából leadni.
Vannak akik szép eredményt értek el. Kicsit meginogtam a lötyike hatását illetőleg. Írták hogy a savó is kb. ezt tudja.
Én is használtam vettem már ezekből is. Most leggyakrabban a bioco vitaminokat veszem. Szerintetek jó minőségűnek mondható?
Sok termék család van forgalomba, nehézen döntök melyiket vegyem.
Most is tervezek venni c vitamt E vitamint, lehet k vitamnit is a D vitamin mellé.
Bocsi!
Következő hozzászólásnál itt az ára.
Olvasom elejétől haladva a hozzászólásokat.
Szia! A Q10 sok helyen kapható, még dm-ben is.
Kérdés, Neked útbaesik-e valamelyik bolt, vafy rendelni szeretnél.
Sziasztok!
Most találtam meg ezt a fórumot.
Mennyibe kerül ez a vitamin.
Köszönöm
Dóra
Jó lett a vérnyomásom!Életmódot váltottam leadtam 10 kg-ot sokat sétálok,futok...nem hagyom el magam!Odafigyelek magamra stb. Azt mondta az orvos hogy legalább az aszpirint szedjem!A fene vinné el!Elég sok halat eszem ,de szedek omega 3-at is!Egykébbként gyógyszer ellenes vok. Ha nem muszáj ,akkor nem szedem!Rendszeresen ellenőrzöm a vérnyomásom.
Mivel különösebb hatóanyagot nem tartalmaz, én használom.
A szemorvos, de optikus és gyógyszerész is javasolja, főleg azoknak, akik monitor előtt dolgoznak.
Ha a probléma azonos a tünetével, azaz kiszárad a szem, mert csökkent a könnytermelés, akkor lehet használni.
Belenéztem (még csak most) a YiYa oldalába...
Tetszik nekem az a fekete áfonya!
Most is szedek, a szememre, jó!
Próbáltad már? Az enyémben csak a fekete van, ez jobbnak tűnik.