A csodálatos /Q10/ "Hadüzenet a halálnak"- és ebben nincs semmi túlzás ! (beszélgetés)
Zsókica, örülök, hogy idekeveredtél.
Én azért is voltam kicsit szkeptikus, mert pár évvel ezelőtt szedtem, és nem volt jó a közérzetem. Más változás nem volt, tehát a Q10 szedését abbahagytam. Ezért is ígértem meg, hogy teszek egy újabb próbát vele.
A most olvasottak és többek között a Te véleményed alapján pozitív érzésekkel fogom újra szedni, és úgy egy hónap elteltével ígérem, a hatásról is beszámolok majd.
Nekem segített !Hálás vagyok és leszek annak mindig aki ajánlotta!Nem kell vérnyomás csökkentőt szednem!Az energiám is visszajött!58 éves vagyok!
Az országból meg nem szívesen költöznék. Az nagy ugrás lenne.
Tudom, mi a honvágy- gyerekkoromban megtanultam.
ó, kis kedves Mezei Virág...
Mese nincs, de pénz sincs!
:)
Nincs mese, költözni kell!
A hely a meghatározó!
Itt pedig sajnos nem jelzik, honnan származik az információ. (Hogy "japán tudósok", az nem elég pontos.)
Bocsánat, de ez megtetszett.
"1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
Mi ebből a tanulság?
Egyél, igyál azt és annyit, amennyi jól esik! Úgyis amiatt fogsz meghalni, mert magyar vagy..."
:DDD
Köszönöm, én se :D
De a tájékoztatóján nem is ígérnek ilyet Béresék :D
Így készítették el, "a szív megfelelő működéséhez és normál agyműködéshez", hát nem vonom kétségbe a szavukat.
Szerintem igaza van Zsancinak, hogy 200-300 között a legjobb, na a Béres 250.
Kutakodtam én is rendesen ugyanis .. :)
Csak rákeresve találtam, hogy 60 mg.
Lehet sakkozni az árakkal, tegnap találtam 100 mg 60 darabosat 2780-ért.
Oké, és ha nincs rajta feltüntetve? :D
A húgom hozott a rossmannból, nincs rajta csak a D3.
Dehogy 60. Nem írtam, hogy Forte.
És elnézést, felületesen olvastam a patikában: napi két kapszulát kell bevenni, így egy havi adag.
Omega3 Forte-t vettem,
EPA 280 mg,
DHA 200 mg.
Szerintem jó lesz.
Omega 3-nal az a nem mindegy, hogy mennyi EPA es DHA tartalma van.
Van ami hangzatosan omega 3, de ha megnezi az ember, lofutty a hatoanyag tartalma.
A lúgosítási ügyben már az is meglepő, hogy valóban létezik a kitalálója.
Aki utánakotorász a dolgoknak, mint ahogy én szoktam, megtalálta már a kezdet kezdetén, hogy ilyen nevű orvostól nem jelent meg ilyen témájú publikáció.
(És aki csak a kötelező biológia órán figyelt, egy pillanatig sem hitte el, hogy a szervezet pH -egyensúlya billegésre hajlamos.)
Döntöttem, megvettem a számomra legmegfelelőbbet.
Béres.
3000/két havi adag.
Korrektnek találom, és minőségi kétségem sincs.
Igazából már évek óta megfordult a fejemben, hogy kellene kis Omega3, most jött el az ideje.
Köszi, gameover :)