A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Melyik a legjobb hipoallergén táp szerintetek?
csak konzervben gondolkodhatok
sziasztok...kicsit máshogy alakult, mint amire számítottam.
tegnap alaposan megvizsgálta Ferit két orvos is, ultrahangozták stb., aztán arra jutott a kedvenc dokim, hogy jobb lesz, ha most nem nyitja fel. az eredeti emlődaganat-szerű dolog visszahúzódott, gyakorlatilag már alig tapintható. van egy hosszúkás, csontból eredő képlet, aminek eltávolításhoz nagyon radikális műtét lenne szükség és ezt egyelőre nem látja indokoltnak. úgyhogy abban maradtunk, h figyelem az állapotát, és ha elkezd nőni v változni, akkor műtét.
egyrészt megkönnyebbültem, hogy nem nyiszálták szét a macskámat, másrészt viszont függőben maradt a dolog... mindenesetre optimista vagyok, és remélem, nem lesz semmi gond a továbbiakban. rendes volt a dokitól, h egy fillért se kért a vizsgálatért. hát így jártunk...
Elég csúnya dolog, de annyira beteg voltam, hogy nem voltam képes az almot kitisztítani. Nem bírtam lehajolni sem. Na ekkor tele lett az alom, és azóta kéredzkednek ki. A tálcát már rég kifertőtlenítettem azóta, tiszta alom is van benne, de nem mennek bele.
Lehet, hogy így vettem rá őket, hogy kikéredzkedjenek? :D
az jó, hogy kint végzik a dolgukat. sajnos az enyémek körömszakadtáig ragaszkodnak a Biol*xhoz, nyilván csakis azért, hogy engem szivassanak. :)
megrekedtem a nagy tudományomban, fogalmam sincs, hogy vehetném rá őket arra, hogy kint IS legyen produktum. pedig sokat számítana...
Értem. Nem olyan a tálcád, hogy a széle befele hajlik? Akkor amit kikaparna, az nem hullik ki.
A kilépő is jó dolog, csak ki kell rázni.
De már arra gondolunk az a baj, hogy kicsi lehet a tálca elfér benne bőven de nem az anagy méretű és ezért amikor kaprja a dolgot kifele rúgja az egészet:(
csomosodos alom van
Nem lett az ára kevesebb, sajnos ez a legolcsóbb, de kénytelen vagyok megvenni.
Bár már ott tartunk, hogy lefekvés előtt is és hajnalban is kikéredzkednek a cicák (segítenek a kutyák felébreszteni engem, hogy kiengedhessem őket). Így nem használják az almot már egy hónapja lassan. Lehet az is, hogy valami más van az alomban, ami nem tetszik nekik, nem tudom, most nem értem rá vele foglalkozni, lényeg, hogy kimennek dolgot intézni.
megoldódott az alomprobléma? olyasmit írtál régebben, hogy nagyon felemelték a szokásos almot.
köszi a drukkot F-ért.
A macska lát a sötétben, és eltakarja a kis- és nagydolgát, úgyhogy egyáltalán nem állja meg a helyét, hogy ő belelépne bármibe is!
Az, hogy "kavics" van az alom körül, az azt jelenti, hogy elég rossz minőségű lehet az almod. Próbálj jobb fajtát venni, amit nem fog szanaszét kapargatni, mert az a wc-zés után azonnal egy csomóba áll össze.
Másik, hogy a tálcát egy fürdőszoba szőnyegre kell helyezni, amolyan "kilépő" legyen a tálca körül. /Ki is használta ezt a szuper kifejezést? :)/
Így van!
Bár mi a lengőajtót leszedtük, mert amikor az rajta volt, nem igazán akartak belemenni. Így viszont már szinte csak ebbe piszkítanak.
Nincs benne sötét.
Az én macskám is jobban szereti, mint a tálat.
Esztétikusabb is.
Csak ajánlani tudom.
:)
És ha zárt, hogy megy ki belőle alom?:)
Egyáltalán nincs sötét benne :) Különben is: a macskák látnak a sötétben :)
Amúgy pedig az enyémek sokkal jobban szeretik, mint a nyitott almos tálat. Bár nekik ebből is sikerül kikaparni az almot, de jóval kevesebb megy mellé, mint a másikból. Csak ajánlani tudom.