A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Eddig úgy tűnik,minden oké-sokat ugrál,játszik,jól eszik,iszik,birkózik az anyjával.
Adjuk neki naponta kétszer az antibiotikumot,és a lábadozó állatoknak való eledelt-amit nagyon szeret:)
Remélem,nem nem lesz baj:D
Szerintem parvo lehetett. :( Az nagyon veszélyes vírus a kiscicákra.
A fekete már teljesen jól van?
Nagyon édi,szép cicus:))
Sajnos ez egy olyan vírus volt,vagy fertőzés,ami pár óra alatt elvitte a kicsiket:((
Az anyára nem jelentett életveszélyt,de a picikre igen:(
Ez a fekete volt a legszívósabb,és szerencséje volt,hogy a legkésőbb kapta meg a betegséget,még sikerült a lázas állapotban elvinni-a többi sajnos már kihűlt,mikor dokihoz került:(
Ez igazán jó hír! Ha a javulás útjára léptek, és kezeled Őket, akkor már biztosan nem lesz baj.
A cicák azért elég szívósak, mégha törékenynek is látszanak.
Rendben,megkérdezem.
Ma megkapták az antibiotikum injekciókat,meg az infúziókat-felírtak antibiotikumot-Aug.....int,amit a gyerekeim is kaptak korábban.
Abból kell adnom nekik péntekig.
Vettem ott olyan konzervet,ami kifejezetten a lábadozó macskáknak való.Minden van benne-fecskendővel felszívtuk,és nagyon eszi a kicsi,de az anyának is adható.Naponta ötször kell etetni,fecskendővel,vagy kézből.
Most egyelőre jól vannak,lement a lázuk hála az égnek.Úgy néz ki a kis fekete megmenekül.
Lehet kapni a whiskas-tól és más gyártótól is láttam már, a kiscicáknak való tejet. De az orvost kérdezd meg, hogy kaphat-e gluténmentest, és azt élelmiszer üzletben is meg tudod venni. Az talán azért jobb lenne, mert az állateledeles soron nincs hűtőszekrény, ezért van tartósítószer a whis..-ban.
Az emberi fogyasztásra készült gl.mentes tejet viszont kiadagolva be tudod tenni a fagyasztóba, és mindig csak az aznapit olvasztani fel - de talán azt is csak higítva adhatnád. Ezért kérdezd meg az orvost.
Szegény cicák! :(
Jobbulást kívánok.
Örülök, hogy jobban vannak a cicók :)
Reméljük, a továbbiakban is minden rendben lesz.
Szerencsére a mama az előbb nagyon rohangált a lakásban,játszott-úgyhogy úgy tűnik,sokkaljobban van.
A kis fekete is felkelt ,játszott velünk,mászkált,ivott,vécézett-úgy látom,mintha jobban lenne.Az anyja már nem akarja szoptatni:O
Mosdatja,nyalogatja,de nem engedi cicizni sajna:oo
Úgyhogy ma megkérdezem az orvost,mit adjunk neki enni.Gondolom kap infúziót,meg vitaminokat is,mint tegnap.
Rosszul írtam-a négyből egy maradt meg,három sajnos nem bírta felvenni a harcot a betegséggel szemben.
most küzdünk a feketével.Holnap viszem injekcióra-kap antibiotikumot,meg infúziót.Remélem,nem lesz szükség laborra,nem romlik az állapota,de bízom benne,hogy mivel az este már játszott,mosakodott vizet ivott,kifelé lábal a bajból.
Az anyja sajnos most este nem engedte szopizni-holnap megkérdezem,mit adhatunk neki enni ebben az állapotban.
Sajnos zsömikém nem bírta tovább,eltávozott közülünk,este 10 óra 40 perckor:((
Nagyon le volt gyengülve,nem tudott menni,nem evett,nem ivott már,csak lihegett.
A háromból egy maradt meg a fekete-aki az előbb erőre kapott ,virgonckodott,játszott az anyjával,meg egy kötéllel-úgy néz ki,ő megússza-de nem szeretném elkiabálni.
Szia!Elvittem őket a Winter klinikára-szerencsére volt ügyelet -kaptak antibiotikumot,vitamint,infúziót.
A fekete lázas volt,a zsömi hideg,az anyának is láza volt 40,5-valószínűleg az anyától kapták el a fertőzést.Holnap viszem vissza injekcióra őket.Ha romlik az állapotuk,akkor laborvizsgálatokat végeznek.
Melegvízes palackok közé kellett tennem őket,de folyton kimásznak.A barna liheg-kicsit kivettük.
Várunk holnapig.Remélem,javul az állapotuk.
Az anya is bágyadtabb,de eszik,iszik,mosakszik szerencsére.