A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Megvettem a 'Mit egyen a macskám' című könyvet. Nagyon érdekes dolgok vannak benne.
Ezenkívül az '50 játék macskáknak' könyvet is.
Nagyon jó olvasgatni róluk így! Azért a net nem ugyan az. Nem tudok órákig a gép előtt olvasni.
Még szeretnék valamilyen testbeszéddel kapcsolatos könyvet is, de most nem kaptam. :/
Tudtok valamit ajánlani?
arra kérek mindenkit, hogy a nevét (nickjét) írja ki, ha macsekjáról tesz fel fotót a fórumos naplóba.
nem fontoskodni akarok, csak így egyszerűbb tudni, kinek a büszkeségét látjuk:)
Üdv. nálunk :)
Nagyon szép a cicád.
De Drága! Igazi macskaegyéniség.
Én meg egyre jobban utálom az embereket, ma is volt egy elütött cica az út szélén...
Köszi jól van! :)
Egyre elevenebb! :D
Most már levágja a hisztit, ha nem engedjük ki az ajtón.:D
Kezd finnyáskodni is és kicsit rendetlen is. :D
Cserélem az almot és közben bemászik és az orrom alá tojik. :D De hihetetlenül jókat mulatok rajta!:D
Éjszaka felmászik az ágyba , de a sok mozgolódás nagyon zavarja így aztán keresztül gázolva a fejemen , lement a helyére megsértődve. :D
Valamelyik nap ,pedig nem vettem észre a sötétben és majdnem orra estem benne. Na ezt olyan zokon vette, hogy másnap estig oda se jött, ha meg együtt coltunk a szobában, akkor hátat fordított nekem. :D
De aztán -nagy szerencsémre ;)- megbékélt!:D
Szóval imádom!:D
Hát vannak dolgai az biztos...
Néha csak nézem és olyan jókat kuncogok Rajta...:)
Van egy toll aminek a vége világít..azzal szoktunk játszani amikor meglátja már keresi a kis piros pöttyöt a földön...:))
Olyan ari amikor a vízzel játszik...volt már olyan is hogy a szappan tartón rosszul egyensúlyozott és bele esett a vízbe...
Kirohant ment egy kört és vissza jött hozzám mosakodni....))))
Persze, Neki Te vagy a minden...
Egyébként Téged is macskának gondol, az arckifejezéséből pedig látszik, hogy csak azt nem érti, hogy Te mi a fenét szeretsz abba a nagy kád vízbe...
Másfél éves...
Ha láttátok volna hogy nézett ki amikor hozzám került....:(
Arany babám...
Igen totál...
Anya szeme fénye...:)
Akkor üdv a "bolondok" társaságában!
Képeket pedig ide kérünk, ha lehet: [link]
Sziasztok!
Nekem is van egy cicám Cinóbernek hívják és egyszerűen imáááádom...soha nem gondoltam volna de így van.És az a dúrva hogy szerintem ő is imád...ha lefekszem már jön dagaszt,dorombol,dörgölőzik....
Ő a mindenem...gyönyörű vörös fehér kandúrka...Soha soha nem gondoltam volna hogy én így fogok szeretni egy kisállatot.
2011ben került hozzám egy Csepeli gyár udvarán találta az őr mami nélkül betegen éhesen.Én gondoztam a kis szemét a bőrét és etettem...Azóta van a szerelem köztünk!:)
Vegyetek spot-ont.
Hatásosabb, mint a nyakörv, ráadásul a nyakörvet sokan nem is ajánlják, nehogy felakadjon valamire a macska, és megfulladjon.
Jajjjj,ne is mondd:OO
Belláról le kellett vennem a drága nyakörvet,mert allergiás volt egy bizonyos hatóanyagra.:O
Eddig még nem találtunk bennük bolhát,nem is vakaróznak,de ideje lenne valamilyen másfajta övnek utánanézzek,mert tavaly behozta Bellus a lakásba a bolhákat,és hónapokig tartott,mire kiírtottuk 130 négyzetméteren.