A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Sajnos nagyon valószínűnek tartom, hogy valami ilyesmi történt. Egyszerre mind a három kizárt, hogy elcsavargott volna.
Sajnos még ha rá is bizonyítanák, akkor is a jog rendszerünk egy kalap k@ka ,így aztán büntetlenül azt csinálhatnak ezek a beteg emberek, amit akarnak. :(((
Rábizonyítás-nem lehetne, a rendőröket kihíni vagy az állatvédőket? Valami nyomnak csak kellene lennie? Nincs olyan szomszéd , aki ehhez az emberhez, be szokott járni?
V
Komolyan mondom nem tudom, hogy alakul ki emberekben az állatokkal szembeni agresszivitás.
Bottal piszkálták ezeket gyerekkorukban?
Nem sok ismerősöm van szerencsére akinek kisebb gyereke van, de ha nagy véletlen eljönnek, a kölkök húzódoznak az állatoktól.
A kiskutyám nagyon barátságos, mindenkihez szívesen odamegy, ezek meg úgy néznek rá mint egy marék gilisztára.
Nagyon furcsán nevelik mostanság a gyerekeket az állatokkal való bánásmódra.
Szia!
Nagyon szép a cicusod.A fiam egyik kedvence a Brit rövidszőrű.
Az a helyzet,hogy eddig csak kutyáink voltak,nemrég hoztunk cicát,mert a kisfiam nagyon szeretett volna egyet.Túl vagyunk pár betegségen-és Bellának érzékeny gyomra van-sanyarú sorsa volt szegénynek-ő egy mentett macska.
Ebben a fórumban sok mindent megtudtam.:DD
Rettenetes,milyen emberek vannak:((
Sajnos az ilyenekre nem lehet rábizonyítani az állatkínzást,pedig börtön jár érte.
Sziasztok!:)
Kezdő cicás vagyok.
Csatlakoznék hozzátok, ha nem baj.
Egy Brit 12 hetes cicusunk van.
Eddig "csak" kutyás voltam és jól jönne, ha tudnék tőletek tanulni.:)
Azt hiszem elkezdem olvasni a fórumot az elejétől. Biztos sok okosságot fogok megtudni. :)
Borzasztóan sajnálom:(((
Az én Mancsom is 13 éves,nagyon nehezen megy-egyre többet van a házában.Minden évben felkészülünk a legrosszabbra-de ilyenkor megszakad az ember szíve:((
lgaga veled érzek ,sajnállak nem kímél az élet.
a vitához annyit én TÖBBRE tartom a cicákat sok sok embernél
Óh, sajnálom és részvétem.
A legnehezebb dolog a világon...
Örülök, hogy jól vannak:)
Majd tegyél Te is légyszi fel a cicás naplóba képeket, had lássuk mennyit cseperedett a kis Kormika.
Zulu, vannak viták, ez ilyen volt és vége van.
gondolj arra, ami a kutyámra és rám vár ma,--mi ehhez képest egy vita?