A "célfüzet" mint olyan (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is van Varázsdobozom :) ÉS MÜKÖDIK!!!!
Ami bejött:Kiszemelt üzlet bérlése,méregdrága tusolo,számitógép,kocsi.Mindröl volt képem és még rá is irtam hogy ez az enyém!
Próbáljátok ki.
Elkészült a vágyvideóm, ha valakinek kedve van, nézze meg, hátha kedvet kap a csinálásához is.
Hááááááát, ha mindenképpen választani kell, akkor én a könyvre szavazok. A film nekem kicsit rózsaszín, nagyon amerikanizált. Viszont arra nagyon jó, hogy beteszem a lejátszóba, néha még a tévét sem kapcsolom be és amikor otthon vagyok csak hallgatom "háttérzajnak"
A könyvet ahányszor elolvasom, mindig tud valami újat mondani. Komolyabb a nyelvezete is.
Igen, nincs mese: boldogságra születtünk :-)
Vannak már sikereid? szívesen hallanám őket
Bekattantál??? :DDD
én néha csak felütöm és elolvasom azt az oldalpárt, ahol kinyílik. Imádom!!!!
Már megvettem, de még Magyarországon van. Még néhány hét.. :-((
A könyvet most olvastam és teljesen "bekattantam". .-))
Oké, megcsinálom, aztán felteszem az adatlapomra.
Találtam egy nagyon jó oldalt, ahol vágyvideót lehet csinálni. Mindenkinek ajánlom.
Ennek a készítése is folyamatban van. :-))
Akit érdekel:
www.vagyvideo.hu
Sziasztok! Én most éppen egy vágytáblát csinálok. Már megvettem a parafatáblát és elkezdtem gyüjteni a képeket (ház, autó, pénz, stb.) A képek alá jelenidejű mondatokat fogok ragasztani. A táblát egy jól látható helyre teszem, ahol naponta többször is "belebotlok".
Csinált már valaki hasonlót? Működött?
Ezzel én is egyetértek, hogy cél nélkül csak elfolynak a napok....így vagyok én most 5 teljes évvel....
De olyan nehéz tartani magunkat a tervekhez...
Én erre szeretnék valami receptet...a kitartáshoz.
Szeretném ezt a fórumot feléleszteni. Én magam azt gondolom, hogy ha az embernek nincsenek kitűzött céljai, csak őgyeleg a sajtá életében.
Akik eddig írtatok, kérlek írjátok meg, milyen eredményekre jutottatok?
pont a rendszertelenseg ellen jo kis onneveles :)
irok priviben errol :)
Kösssz!!
Mégjó,:) hogy visszanéztem.
kipróbálom.
Mibajomlehet?
Megyek, aludjatok majd jól.:)
12. gkreka 2007-03-15 08:36
hasonlo technika, mint a celfuzet:
a gyakorlatnak a teremto varazsdoboz a neve, lenyege pedig, hogy egy altalunk kivalasztott dobozba olyan, ujsagokbol, katalogusokbol stb. kivagott kepeket kell beledobalni, amik vmi olyan targyat, helyzetet, esemenyt, stb. szimbolizalnak/jelenitenek meg, amit birtokolni szeretnenk. A doboz tetejere ra kell irni: "Minden, ami ebben a dobozban van, az VAN".
Kimásoltam!!:)
Ilyen megfogalmazasban, hogy "celfuzet" en sem hallottam meg.
Magamnak kezdtem osszeirogatni eloszor, hogy mit akarok, aztan egyre bovult, merthogy egyre tobbet akartam :D
Aztan eszrevettem, hogy nemcsak a megvalositasra varo terveket lehet am leirni, hanem arra is jo, hogy magamat vizsgaljam. Peldaul, ilyen hulyen kezdtem, hogy ma sikerult-e mindnet elvegezni(rendet rakni, befizetni, lemosni esatobbi), amit elterveztem. Reggel kigondoltam, este megneztem. Igy nem sok minden maradt el, rajottem, hogy erdemes utvonalat valasztani, megvan a reggel-esti kotelezo program, kicsit rendszeresebb es energia-, idosporolas is.
Ilyen "célfüzetem" nekem is van, szerintem tök jó leírni hogy mit szeretnél, és olyan jó áthúzni amikor már meg van:) én mindent beleírok, nagyon régóta vezetem.. és visszaolvasni is tök jó... mindig jót nevetek rajta hogy uramisten tavaly még ilyen hülyeségre vágytam..:):)
ezt a dobozt is ki fogom próbálni!!
Visszaolvastam.
Nagyon érdekes, és érdekel ez a célfüzet-dolog, de tájékozatlan vagyok:(
Mégcsak nemis hallottam róla.(---idáig.
Nekem tobbfele is van. Ahogy telnek az evek, egyre tobb dologrol derul ki, hogy minden teren van mint fejleszteni. Ezeket pedig leirom.
A tervekrol, rovid-kozep-hosszutavu celok, mi kell hozza, kitol tudok segitseget kerni, idopontok. Mit szeretnek elerni a munkaban, kapcsolatokban, utazassl, tanulassal kapcsolatban.
De a legjobban sajat magam megfigyeleset es ellenorzeset szeretem, az onfejlesztest. Amikor egy negativ dolgot szeretnek megvaltoztatni.
Szeretem, ha rend van a fejemben is. Ezek a napi par perces esti, vagy reggeli gyakorlatok pedig ravesznek nagyon sok dologra:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit tegyek?Olyan ez mint a hidegzuhany
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Ajánlanátok olyan megrázó témájú filmeket mint a Schindler listája vagy Lorenzó olaja?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?