A "célfüzet" mint olyan (beszélgetés)
megkaptam
köszönöm szépen :D
Szia!
Én privibe küldtem el a mail címem,köszi :)
Nekem is jól jönne!
heredine.viki@gmail.com
Köszönöm!
Én is megkaphatnám?
csandi67@citromail.hu
ekem :D
nagy-z@hotmail.com
köszi
na végre megcsináltam a tegnap este
egy csomo képet beleraktam amikre nagyon vágyok
remélem bejönnek :D
én bizok benne
A kislányomnak van célfüzete (az én tanácsomra... nah, de akkor nekem miért nincs. :o()
... lényeg a lényeg... mint a nyíl úgy halad a távoli célja felé... természetesen közelebbi célokat is megjelölt... de egyszerűen a lába alá simul minden, néha szinte félelmetes, hogy mennyire egyenes utat jár. :o)
Mindegy hogy füzet vagy doboz,ugyanugy kell csinálni.
Olvass picit vissza.
Nekem sok minden bejött :)
és a füzettel kapcsolatban
valaki csinált olyan célfüzetett?
mert azt is akarok csak nem tudom hogy hogy kezdjem
ja amugy meg so k bejött neked?
12-es hszt olvasd el.
De még azt is ráírhatod hogy "EZ vagy ennél jobb történjen".
kérnék egy kis segitséget a célfüzetről vagy a varázsdobozról
hogy kell elkezdeni mit kell írni roluk vagy csak képeket kell beletenni?
elöre is köszönöm
Hűha,ismét én irok :))))
1 hónapon belül 2 dolog teljesült ismét a varázsdobozombol.
Senki másnak nincs "célfüzete" vagy varázsdoboza?
Én most csináltam egy nagyobb dobozt,már tele is pakoltam a kivánságokkal,annyi a dolgom hogy várom mikor teljesülnek,mert fognak az biztos,de csak olyan dolgokat szabad belerakni amire tényleg teljes szívünkböl vágyunk.
Köszönöm. Elkészítés technikai része nem nehéz. A www. vagyvideo. hu -n minden infót megkapsz. De ha segítség kell, hozzám is nyugodtan fordulhat. Nem mondom, hogy profi vagyok, de talán tudok egy kicsit segíteni.
Amíg nem készül el a sajátod, nyugodtan nézegesd az enyémet. Ezennel megadom rá az engedélyt. :)))
nagyon szupi!!!!!!! A Morris kivételével akár az enyém is lehetne :)). engedelmeddel néha-néha meg fogom nézni :))
hogy kell ilyet csinálni?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit tegyek?Olyan ez mint a hidegzuhany
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Ajánlanátok olyan megrázó témájú filmeket mint a Schindler listája vagy Lorenzó olaja?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?