A bevérző szem idővel megedződhet? (tudásbázis)
szia! szerintem gondolja meg ezt a dolgot, a szeme NEM fog hozzászokni, sőt, az erek egyre inkább állandósulni fognak a szemében. és sajna nem igazán fognak visszahúzódni.
nekem a kontaktlencsém miatt volt, hogy eresedett a szemem, sajnos elég sokáig húztam a dolgot (erőltettem a lencsét), gondoltam, hogy ha majd nem hordom, akkor visszahúzódnak az erek.
a szemdoki mondta, hogy ez nem teljesen így van, és gondoljam meg mivel játszom...
szerintem a férjed is küldd el szemdokihoz, és legyen az mérvadó, amit ő mond!
Szia!
Szerintem ez nem igaz, mert a szem az ibolyasugaraktól gyullad be.Erre van külön védőszemüveg.A férjem és munkatársai is szokták használni de mégis sok vagy hosszabb hegesztés után begyullad a szemük.Ilyenkor szurkál,ég és könnyezik.Én visin szemcsepet szoktam neki rá adni, de az is csak akkor segít ha időben csepegtet bele a szemébe.Mostanában azt csinálja, hogy ha hegeszt a munkába vagy itthon akkor este csepegtet bele akkor is ha nem érez semmit.
További ajánlott fórumok:
- Vetélés után mennyi idővel jön meg a mensi?
- Fogyás, ahol nem az idővel, hanem a türelmetlenséggel állunk hadban...Nyárra már mutasson valamennyivel kevesebbet a mérleg
- Ha valamire nagyon sokat gondolunk, idővel de beteljesül?
- Ha elhelyezkednék egy üzletben vezető beosztásban, akkor az ott eltöltött idővel kiváltható egy kereskedő-boltvezető tanfolyam?
- Császármetszés után ki mennyi idővel vállalt újra terhességet?
- A barátok mindig lemorzsolódnak idővel?