90 Napos verseny (beszélgetés)
Most vacsiztam. :( Majdnem éjfél. Háááát szabad ilyenkor enni? NEEM! De dél óta nem ettem. Most jutottam kajához. Tudom, ha nem eszem nem tudok aludni. Kiváncsi leszek a mérlegre.
Jó éjt :)
30 éves elmúltam. Hát én is ettől tartottam. Mármint, hogy nem épp a legmegfelelőbb diéta számomra. Szerinted mi lenne a legjobb. (amúgy gratula neked. Láttam a képeket. Szuper!)
akkor mivel gyakorlatilag orvosi szempontból nem nagyon van túlsúlyod (még mondjuk a korod is tudni kéne ehhez), a 90 napostól ne várj valami nagy fogyást.
alacsony túlsúly, vagy normál súly esetén csak a szétválasztástól önmagában nem várható fogyás, vagy nagyon nagyon lassú mértékű. Ha fogysz is, az inkább annak lesz köszönhető, hogy kevesebb kalóriát viszel be, mint a napi súlymegtartó kalóriaigényed.
157-158, mikor mennyire húzom ki magam, de idővel egyre kisebb :-))
Hány centi vagy az 58 kilóhoz?
Sziasztok! Nem voltam még itt a fórumon és szeretnék egy kis megnyugtatást kérni. Szept. 24-én kezdtem ezt a diétát. Akkor gyorsan lement két kg, ami szerintem víz volt, aztán meg állok egy helyben. Elég alacsonyka vagyok, amihez az 58kg elég sok volt. Én már boldog lennék egy 53-52 kg-al is, de nem megy. Betartok mindent, rendesen járok a wc-re, minden 5. nap víz nap,ami kikészít, de még eddig tartottam magam. Viszont kezd fogyni a kitartásom. Mit csináljak? Beindul szerintetek?
Igen, én már többször próbáltam a háziorvostól segítséget kérni, hát semmi! Vagy annyi válasz, hogy nem kell annyit enni! Hát köszi! De azt, hogy egyszer kivizsgáltak volna, vagy valamit segíteni, azt nem, pedig tényleg nem egyszer kértem! No comment!!!! :)
Szazala! Menjél dokihoz, a térdizületed ne erőltesd.Én a reumatológián hasonló problémával jártam, jelentős túlsúllyal. Éjszakai pakolást és elektromos kezelést adott rá, és használt!
Persze a hogyanra nem kapnál választ.. :-))
hát igen! A bölcs tanács így hangozna: fogyjon le!
Még egy kicsit panaszkodom....,baromira fáj a térdem!El sem megyek orvoshoz,mert tudom,hogy érdemben nem foglalkozik velem,ellenben,ha mondjuk egy 70 kilós valakinek fáj a térde,annak nagyobb esélye van rá,hogy megfelelő kezelést kap!tovább is van,mondjam még???...........:)
szerintem nem a külső miatt kell elsősorban fogyni, hanem az egészségünk miatt
ha valaki jól érzi magát a bőrében és egészséges, akkor bár legyen kicsit túlsúlyos, az már másodrangú dolog
Én nagyon nem vagyok boldog ilyen kövéren!A párom soha nem bántott vagy cukkolt miatta,a lányom is ha lát nagy rámvaló cuccot,akkor megveszi,de én legszívesebben emberek közé sem megyek!Nem szívesen ülök panorámás buszra,mert sajnálom a mellettem ülőt,ezért,ha nincs üres kétszemélyes ülés,akkor inkább állok.(max 20 km-es a távolság).......és még sorolhatnám!
igen, s remélem minél távolabb kerülök a 3 számjegytől!
Én boldog vagyok mindenhogy, nem ezért akarok lefogyni. De tény, hogy boldogabb vagyok 60 kilósan, mert könnyebb a gyerek után futni stb... :)
Ezt a topikot nem ismerem, de rákeresek.
szerintem, legalábis én, mikor anno 120kg voltam, akkor is boldog voltam... kivagyok, a mért rossz kövérmnek lenni topic miatt. csajok, mondjátok meg nekem, senki nem boldog túlsúlyosan? én a férjem mellett kelhetek nap mint nap, s emiatt avilág legboldogabb embere vagyok
Dindin,ugye jó kétszámjegyűnek lenni?!
Anyu eltüzelte az első pár alföldi papucsomat,annyira úútálta,de nem adtam fel!Aztán egyszer belelépett és azután kellett vennem magamnak egy újabb párt.Imádtam!!!!!De úgy elszaladt az ára,hogy később már nem engedhettem meg magamnak:(
Apropó,ma -Laconicgirl után szabadon :) -"csalós "napom van-lesz.:((
Csajok, csak jelzem, hogy van akinek nem publikus a mérlegelője, oda nem jutok be:(
Jó regelt csajok. Írom a friss eredményeket, amit a mérlegelőben találok:)
Jó reggelt!
Én RITT farmer mániás voltam :) Imádtam, hogy van cipzár a zsebén és nem hagytam el a személyimet amikor buliztunk.
Levis farmer és matrózcsikos polóm nekem is volt, de én akkor még általánosba jártam. Meg alföldi papucs hihi.
Jó reggelt!Látom Laconicgirl,azért nem bírod ki nélkülünk!Jó,hogy itt vagy!Ancsika,irigyellek,én már vagy 20-on éve nem voltam farmerben,pedig annak idején...:)))))))Volt pult alól Levis'-em,ami gondolom neked nem sokat mond....Tizenévesen meg "igazi csöves"farmer,amibe úgy kellett belerázni magam :)))))Matrózcsíkos polóval.....Mindez 60valahány kilóval ezelött.....No,megvolt a retro,most megyek etetni,mert a malacok kirúgják az ól oldalát:)))Legyen szép napotok!
Néztem a naplódat, te hol méretted anno a testzsír tömeged?
Tettem a blogba egy fotót. Az új farmerban.
Ezt látva még jó lenne 10 kilót leadni.
Remélem nem áll meg, ha már eddig eljutottam. De azért most kaptam egy kis energiát a folytatáshoz. :)
Szia én csavarogtam a lánykámmal. Kihasználom a jóidőt. :)
Vettem ma egy farmert. Évek óta nem hordtam farmert. :) Azért vettem meg, mert amikor felpróbáltam láttam a páromon, hogy leesett az álla. (jól is esett)
Nagyon kényelmes. Majd teszek képet. Van még mit leadnom, de , ha Apa igy néz rám már megérte! :D
én időnként benézek
ma szénhidrát bomba napom volt, nehéz lesz holnap visszaállni a gyümire
A hozzászólások gyakorisága azt mutatja,hogy a többiek is dolgoznak ezerrel.............Magam vagyok ilyen ráérős :)De nem sokáig,1 év múlva megyek felülvizsgálatra,és esélyes,hogy kivágnak,mint macskát sz....i:)De addig is irkálok itt össze-vissza,hátha valaki benéz.!
Sziasztok. Hát sajna mióta "munkás" ember lettem nem igazán tudok jönni. Hát én ma bünözős napot szavaztam magamnak egész napra. Fogyni már nem fogok tornáznom kellene már! Amúgy szénhidrát a napom de mindent ettem amit főztem. Holnap gyümi! Igyekszem benézni hozzátok. Addig is mindenkinek sok sikert.
Szaabina!Táblázat????Mostohák lettünk??????????:))))
További ajánlott fórumok: