90 napos diéta, nekem bevált! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 90 napos diéta, nekem bevált!
Sziasztok!!
Szerintem ez esztétikai probléma-sajnos, véleményem szerint, ezt nem támogatja a TB.
Ha megtenné, minden hirtelen/vagy nem hirtelen, nagy súlytól,vagy más okból kifolyólag "megereszkedett, lógó" bőrű kuncsaft megostromolná az orvosi rendelőt...
Ezt mindenki maga "csinálta": (elhízás) magának, és a te magánügyed, ha lefogysz, (sajnos) az is:(
Mint, ahogy az is, hogy mennyire marad kitágulva a bőröd fogyás után.
Szép napot!!
Engem mondjuk az is érdekelne, hogy most mivel tartod a súlyodat? Mennyire nehéz, és szedtél-e mellé (diéta) valami táplálék kiegészítőt, vagy ásványi anyagot?
Gratulálok!!!
Nagyon csinos lettél!!!!:D
Gratulálok!:)
Én is csináltam ezt a diétát 1,5-2 éve, és közel 15 klg ment le.
Sziasztok!
Nekem 2 éve sikerült megszabadulnom így 8 kg- tól, pedig csak 60 napig csináltam...
Azóta sajnos egy jó pár diétát kipróbáltam, de mindbe belebuktam:(
A súlyom pedig 75-78 kg. között mozog, attól függően, hogy mennyit nasizok:(
Lehet, újra bele kéne vágnom, ez a 90 napos annak idején is elég könnyen ment nekem...
Én is nagyon gratulálok! Remélem sikerül is megtartani a súlyt, amit elértél! Minden jót!
Egyébként én is 90 naposoztam és bő 10 kg ment le akkor... Szóval én is csak ajánlani tudom! :)
ha jól láttam a képei között, akkor hasplasztika, ami teljesen érthető :) Gratulálok ügyes vagy :D
Nekem a nyugodt életmód (vőlegény kirúgása) segített 23 kilótól megszabadulni. Van még 10 kg, de azt már év végére röhögve megcsinálom :D
Ez egy olyan diéta, ami nem kerül különösen plusz költségbe, esetleg csak a gyümölcs része.
Ugrás a teljes írásra: 90 napos diéta, nekem bevált!
További ajánlott fórumok:
- Szuper diétám, ami nekem bevált
- Tudna valaki olyan diétát ajánlani ami tényleg bevált? Segítsetek kérlek a kipróbáltjaimmal nem haladok előrébb...
- 2 órás diéta... Valakinek bevált?
- Tudnátok nekem valami diétás receptet vagy olyan ennivalót, ami nektek is bevált? :)
- 90 napos diéta nekem jó
- Keresek bevált 1 hónapos diéta programot méregtelenítésre