90 napos diéta - Csinálja valaki? (beszélgetés)
Hajrá! És gyere ide gyakrabban, ha szükséged van segítségre, amennyi tlem teli, annyit szívesen:))
Sziasztok! Hát túl vagyok a 3. gyümi napon, a mérlegre nem merek ráállni, még kitartok. Egészen jól belejövök az étrend összeállításába, nem lenne ez rossz, csak lenne eredménye. Jó ötlet a 2 gyümi nap egymás után, ezt majd én is kipróbálom.
hat en most nem nagyon tartom, probalok azert napok szerint enni, de tanulas nagyon nem nagyon megy...de jovo heten vege az allamvizsgaknak, aztan lesz trna meg futas is....szal sztem akkor megindul majd egy picit, szal nem keseredek el, mert a dieta java meg hatra van...
Szerintem nyugodtan ihatod.
Én most 2 gyümölcsnapot tartok egymás után, egyrészt ezzel eltolom a napokat úgy, hogy hétvégére ne essen. illetve ilyenkor sokkal többet lehet fogyni. Nekem ez bevált, bár ma valahogy nehezebben bírom. De már nem sokára este van:))
csajok szerintetek savanyitott tejet ihatok feherje napon, ugye??amugy en is mar 15 napja nyomom, de meg nem fogytam semmi, lehet azert nem mutat a merleg semmit, mert meg fog jonni a bajom, de mondjuk en sok pizza is ettem, ezen akarok majd valtoztatni, sztem menni fog..bizom benne hogy ma beindul a fogyas..
Számomra munka mellett ez az a diéta, amelyik a legkevesebb macerával jár.
Értem! Köszi a felvilágositást! Nagyon ügyes vagy,hogy ennyit tudtál fogyni.Én vettem egy könyvet is amiben receptek is vannak,csak még nem minden világos.
A reggeli (délelőt) csak gyümölcs lehet. Minden nap. Zöldség nem.
Én most -5 kiló körül járok (egy hónap).
Köszi, igen a másik gondom a korom. Érzem hogy sokkal nehezebben megy le minden deka, de még kitartok, és próbálok mozogni is. Nagyon szeretnék leadni pár kilót, mert a hangulatomat rettenetesen befolyásolják ezek a feleslegesen felszedett kilók. Önbizalom erősítő lenne, ami rám férne.
Úgy értette, hogy reggel ,délben és este. Közben utánna néztem.......reggel csak gyümi, zöldség lehet?mert erre még nem találtam választ
Hogy érted, hoy egész nap?
sziasztok! Én ma kezdeném el.Lehet egész nap enni ami elő van irva?
Szerintem még adj neki még neki egy kis időt, és mindenképpem mozogj melé valamit.
Látom a korodat, nekünk sokkal nehezebb, de beindul, hidd el, és tényleg ez a legkönyebben tartható diéta.
Nekem a hormonjaim is nagyon bezavarnak, és mág klímaxolokm is, de ezzel még én is tudok fogyni, még ha lassabban is, mint a nagy átlag.
Ahogy az le van írva. Első nap husi (kimérve 20 dkg)nyers salátával. Keményítő nap eddig borsó,répa párolva(szintén kimérve)vacsik ua. Szénhidrát napon valamilyen tészta (kimérve 10 dkg), este 3 gofri, 1 szelet csoki. Gyümi napon csak gyümi.Tudom inni nem iszom eleget, de ez lehet a baj?
Mondd el, hogyan csinálod.
Sziasztok! Na most kezdek magam alá kerülni, 11. napja csinálom a diétát, ma ráálltam a mérlegre, és meg sem mozdul, de kis rosszindulattal magam felé még híztam is 20 dkg-ot. Ti hogy vagytok ezzel?
mondjatok mar vmi jo kajat nekem, vmi finit...mindegy melyik napra...
holnap gyuminap...vegre nem kell fozni
Kár, hogy ennyire nincs itt élet!
Akkor nekem is szoríts már légyszi! :)
Jövő szerdán két szigorlatom is lesz!
Biga89: Szorítok, az már megy nekem- és sikerrel. A gyerekeimnél is bejött, nálad is bejön. Csak ügyesen!
csajok tessek szoritani nekem hetfon, 1 allamvizsgam lesz, pedagogiabol.....
Én is minden reggel ezzel kezdek, ennyit még elbír, bár enélkül én nem bírnám.
hat igen, en is igy vagyok vele, nem szabad sok engedmenyt tenni....eleg ha nem cdak feherjenapon iszom tejeskv-t.
Köszi, majd megpróbálom, de gomba nélkül. Én is arra szavazok, hogy a gomba inkább fehérje. Nem akarok nagyon sok engedményt tenni a szétválasztásban, mert akkor kevésbbé fog működni.
Én elég sok oldalt megnéztem mielőtt nekikezdtem, és a gomba keményítő napra és szénhidrát napra is fogyasztható. Semlegesek az alábbiak:hidegen sajtolt növényi olajok, savanyított tejtermékek, fehér sajtok(juh,feta,kecske,mozarella), avokádó,brokkoli, fejes saláta, gomba, csíranövények, mogyoró, dió, mandula, kókusz, szezám, mák, olajbogyó.
gomba az feherje, szal azt nem nagyon ajanljak ch napon..
Sziasztok! Én 10 kg mínusznak nagyon nagyon örülnék. Egyenlőre bírom, holnap gyümi nap, szerintem most jó, mert nagy a választék a piacon.Sült almát dióval, fahéjjal biztosan csinálok,olvastam, hogy a dió semleges, tehát egy kis marék belefér.
NNona: Citromos tészta: főzz ki kb 10-12 dkg durum tésztát. Külön olajon, hagymán párolj meg egy kis szeletelt gombát, szórd meg sok sok petrezselyemmel. Egy tálba facsarj ki 1 citrom levét, zutty bele a gomba, meg a tészta. Keverd össze, só, bors.Én még reszeltem bele mozarella sajtot, mert hogy az is semleges. Próbáljátok ki, a véleményeket szívesen olvasom. Eredetileg ez csirkemellel van, meg parmezán sajttal, de most így is fini.
Mesélj a citromos tésztáról lécci, nem hallottam róla.
További ajánlott fórumok: