90 napos diéta - Csinálja valaki? (beszélgetés)
Nem,még nem. Szerintem bele is halnék :):)
Én a főzést majdnem mindig úgy oldom meg,hogy főzök rendesen a családnak,és azt eszem belőle,amit szabad. pl. keményítő napon husit sültkrumplival,vagy rizibizivel,és akkor csak azt eszem :)
Sziasztok!
Üdv köztünk,jó fogyást nektek!
Én holnap ch napra csinálok a családnak pörit, és a szaftot ráteszem tésztára. Nyammmm :)
De jó, hogy itt vagy! Én is ma csatlakoztam a fórumhoz. Ez volt a 3. napom! Holnap jön az első gyümi nap. Reggel veszek 1 kiló sárgabarackot és egy kiló cseresznyét. Azzal már ki kellene húznom a napot! :)
Sok sikert!
Üdv Mindenkinek!
A fórumot olvasgatva elhatároztam, hogy én is nekivágok ennek a 90 napnak. A kitűzött cél: -15,-20 kg. Hozzá kell tegyem van miből!
Sohasem voltam nádszál vékony de az utóbbi időszak egészségtelen életvitele megtette negatív hatását. Szeretném visszanyerni egykori alakomat.
Sok kitartást kívánok Mindenkinek s persze magamnak is!
Igyekszem majd gyakran jelentkezni és beszámolok az eredményeimről is.
LaNoire
Nekem is fehérje napom van :)
Én összevágtam paprikát,paradicsomot, tojást,ubit,bele tettem egy kis fűszeres párolt husit, kefírt, és isssteni lett. Az egész család azt ette. :)
Nálam tudni kell,hogy én picit másképpen csinálom a 90 napot!:)Vagyis..Én amilyen napom van,KIZÁRÓLAG azt eszem:)zöldség napon csak zöldséget..Nekem ez vált be,ezt csinálom most is:)
én naponta 4-5ször eszem keveset:)Ezért nem is szoktam éhes lenni.Ha pedig nagyon éhes vagyok,de már elég sokat ettem az adott napon,akkor csinálom 50 gugolást:):)
sziasztok:)
Csatlakozhatnék??:):)Én ma tartom a 2.napnál,de már egyszer megcsináltam a 90 napot elég szép eredménnyel(-20 kg) most is ez a cél!:):):)
Ma délután bűnbe estem :(
Anyu sütött pogit,és nem bírtam ellenállni,egyet muszáj volt ennem :(:(
Nembaj,ennyi bűn egyszer elmegy.
De azért vigasztalásként ráálltam a mérlegre,és -2 kilónál járok :):)
Szia!
Én szoktam olyat,hogy tepsibe ( illetve pataki tálba,de ha az nincs,akkor tepsi alufóliával )beleteszek a tököt/patiszont, krumplit,hagymát, paprikát, meg egy kis húst.Bors, só, egy kis vegeta. Issteni. Ma ilyet csináltam a családnak,én is ezt ettem,csak nem ettem meg a húst.
Gratulálok :)
Nekem még dúl a vizsgaidőszak,én elsős vagyok, 3 évet csúsztam :)
Túléltem a gyüminapot :)
Hát, én egyelőre nem is igen vagyok éhes. Nekem a délután lesz rossz,meg az este,én akkor vagyok éhesebb,régebben akkor kezdtem tömni magam. Meg mondjuk én ebben a nagy melegben nem is igen kívánok kakát. Behűtöttem egy ananászt. Isssteni :)
Kitartás!!!! :)
További ajánlott fórumok:
- 21 hónapos kisfiam beteg. Kaptunk gyógyszert, de nem tudom vele bevetetni hogyan csináljam?
- Ress Piroska gasztroenterológus diétáját csinálja valaki?
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- 3 hónapos fiamnak nem ízlik a tápszer! Mit csináljak?
- 11 hónapos a kislányom és retteg a porszívótól és a turmixtól! Mit csináljak?
- 14 hónapos kislányom mostanában 4óránként kel enni éjszaka...mit csináljak?