90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
Szia :))
jaj de jóóóóóóóóóóóó!!! Gratulálook!!! Nagyon vigyázz magadra, magatokra! :) <3
Nekem személy szerint nagyon nehéz volt betartani. Néha komolyan szenvedtem emiatt. Főleg hogy a családnak főztem rendesen. És persze magamnak olyankor nem igazán készítettem. Nekem nagyon nehéz volt. És persze nehéz is úgy kibírni ha a ház állandóan 1 menza... Mindig valaki vagy reggelizett, vagy ebédelt....
Régen mértem magam! Lehet 3 hete is már. De majd 6-án akarok méretkezni. Addig nem. És ahogy rajta voltam elejében a méretkezésen, most annyira nem. Valószínű a mérlegelések utáni rossz élmény miatt van így, a csalódástól..
Legyél kitartó! Biztos lesz eredménye!!! Én azt gondolom, hogy rólam sem ment le több 6 kilónál.. Sőt megmerem kockáztatni, lehet még annyi se! De a ruhák viszont rám jönnek, és ez sikerélmény :)
Már az is nagyon nagy eredmény hogy tényleg szekrényürítést kell csinálnod és a régi ruháid jók rád.
mikor mérted magad utóljára?
Nem akarom feladni mert ha eddig mindent abba hagytam legalább ezt végig akarom csinálni mert kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz a végén így még csak 6,1 ment le hogy vissza jött :(De persze magamnak köszönhetem na hát éhesebb voltam az utóbbi 1-2 hétben és párszor csaltam is.szóval így jár az aki nem tartja be.:(
Majd módjával vacsizol ;)) Ha azt kitudod bliccelni, tuti nem jönnek vissza a kilók. És természetesen a reggeli gyümölcs.
Kül én is félek, hogy visszapakolódik az ami lement... De bízni kell!! :))
Ne is add fel!!!
Én?.. Hát eléggé gyatrán. Őszintén szólva nem mérem magam. 2 napja kihajigáltam a szekrény mélyéről az össze ruhámat, ami igencsak mélyre volt süllyesztve. Nos a nadrágok részben jók már, de a felsők jobbak. Valószínű inkább a felsőtestem alakul, mint a hátsóm :))) De 6án a megígért fotó megmutatja, mi az eredmény. Akkor lenne a 90 napom. Mégha nem is bírtam végig, de úgy gondolom, nektek is és magamnak is tartozom annyival, hogy mennyi is lett az annyi?! :)
Köszi!
Holnap kiderül, hogy mi a helyzet. Előző gyüminap után mértem, akkor még 1kg hiányzott a célig. De az az igazság, hogy ha ennyi marad, azzal is ki leszek békülve. Kérdés, hogy mennyi ideig tudom tartani. Mert ha elkezdek enni.....
Gratulálok! :)
És sikerül elérni a kívánt eredményt? Ugye igen??? :)
Jelentem megnyugodhatsz, egész tűrhető az idő! :-)
Dunaújvárosban, Sz.fehérváron és itt Pesten is süt a nap, szárazak az utak, de hideg szél fúj.
Szép jó reggelt
mai mérlegelésem 79,2 kg tegnap 79,5 voltam remélem megindul most már rendesen
képzeljétek ma 10 éves a nagylányom
10 évvel ezelőtt reggel 8 kor volt burokrepesztésem :) ilyenkor már 10 perces fájásaim voltak :)
Sziasztok!
Tegnap eltűntem, Pesten voltam egy rendezvényen. Vicces volt. Még jó, hogy ch napom volt. Délelőtt isteni pogácsákat adtak, jól elvoltam vele. Na de az ebéd! Jártam én már néhány elegáns helyen, ahol tényleg kisadag, de különleges és finom kajákat adtak. Na de ez! Kis köpőcsészéken icurkapicurka falatkák. Szerencsémre volt padlizsánkrém pitával, abból benyeltem hármat, meg valami desszertet, de tényleg úgy képzeljétek el, hogy két kiskanálnyi volt az egész. Szóval tegnap biztos nem híztam. Ma gyüminap, holnap mérleg. És egy hét múlva vége a fogyinak! :-)
Jó reggelt mindenkinek :)
Eltüntem pár napra de a gyerekek teljesen lefoglaltak. Mindenkinek volt valami programja, én meg mint a mérgezett egér rohangáltam velük össze-vissza.. :)
Jól vagyok. A diétát csinálom. Valójába nem vettem észre változást... Több régi blúzom, amiket évek óta nem hordtam jók rám, és ez nekem elég :)) Majd vissza olvasom a fórumot. Remélem mindenki jól van, és sikeres fogyások vannak! :)
Itt teljesen bolond az idő mint nálatok Patapucs. Ez valami hihetetlen!! Vízszintesen viszi a havat a szél!! És nagyon hideg is van. Vagy már csak én érzem úgy, ez is lehet. Remélem ez a hullám ha elmegy, jó idő lesz utána!!!
Szeretném kérdezni, lakik-e valaki közületek Sárosd környékén? Milyen arra az idő? Ma reggel 7kor indultak a lánykámék az iskolával Sárosdra, a testvér iskola meghívására mentek. Tavaly a fiam volt, nagyon élvezte, most Esztikém megy :) Kicsit aggódok az út miatt,mert az időjárás totál kiszámíthatatlan...
Előre is köszönöm, ha valaki tud információval szolgálni! :)
Csodás napot mindenkinek :))
Jó reggelt!
Ha nem is napos, de legalább eső mentes a reggel nálunk. Az éjjel akkora szél volt, hogy felborította az erkélyen a bicajom. Egyenlőre úgy hagytam, ki tudja milyen lesz az idő ma.
Nekem ma gyümi napom van, remélem simán birni fogom és nem vágyódom majd vmilyen husi után. :-)
:-D
Hát, védett is rendesen! Abszolút praktikus "viselet" volt ebből a szempontból...
Látszik: ahány ház, annyi szokás :)
Párszor csináltam már kolbásszal, a férjem kedvéért, de én azt nagyon nem szeretem, nekem nem az igazi úgy, így ritkán késíztem úgy, inkább csak simán, az a jó, hogy Ő úgy is szereti :)
Én meg azt hittem, hogy a legtöbben kolbásszal szeretik és tessék. :-)
A végén még kiderül, hogy a legtöbben itt virslivel szokták.:-)