90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
Milyen fajtákat szoktál??
Mi csak egy félét: virsli vagy kolbász, tojás, krumpli és a tetején tejföl.
Csak nem kell bünti...nézzük optimistán a dolgokat. :-)
Itt is kegyetlenül fúj. Már akkor kezdte amikor majdnem itthon voltam, fáztam is rendesen útközben. Most, hogy már nincs meg a fóka hájam megint fázós lettem.
Én is valamikor virslivel készítem el. Többféle módozatú rakott krumplit szoktam készíteni.
Holnap már szénhidrát nap, már várom tésztás gombalevest fogok enni. :)
Ajj remélem megint fogytam 1 kg-ot, ha nem valami büntetést ki kell találjak a diétában. :D
Ajj szélvihar van megint nálunk....
Gratulálok! Jó egészséget az egész családnak! :-)
Már megérte a diéta. :-))
Nálam is bejön, csak én kolbász helyett virslit teszek bele és kipiszkàlom a tojás fehérjét. :-)
Anyuéknál apu kapta a kolbászt, a hugom a fehérjét, nekem meg maradt a krumpli helyenként sárgájával.
Látod ezért mondtam hogy óvatosan. Kevés ennivalóval tele ehetjük magunkat. :-)
Drága vagy, köszi szépen! :-))
Én arra gondoltam, hogy vasárnap a keményítő napon héjjában főtt krumplit fogok enni párolt zöldséggel. Amikor anyunál csináltam/tunk és maradt krumpli, mindig én ettem meg. :-)
Atya gatya!
Jól bírtad. :-)
Csak nehogy most túledd magad.
Milyen napod van? Mármint kajailag.
Sziasztok!
Kicsit eltüntem, de minden okés! :D Most fogok ma előszőr enni, eddig nem volt időm sajnos!
Már izgulok a hétvégi mérlegelésem miatt, remélem meg lesz ez a 84 kg! :D
Szívem melengeti amiket írsz. :-)
Igaz, hogy a VI. kerületben dolgozom, de a IV-ben lakom.
Ha megírod, hogy merre jársz majd lehet hogy tudok pár vadászlest, ahol tudsz kaját "lőni" magadnak.
Nekem azt mondta egy fitneses-konditermes-versenyes csaj, hogy az a baj ezzel - többek között-, hogy szerintük túl alacsony a fehérje bevitel (ezért állítólag leépül az izomzat), míg a ch nap felesleges.
Én nem gondolom úgy, hogy nekem leépült volna. Sőt. Pont ma jegyezte meg az egyik kollégám, hogy látszik, hogy csinálom az ellipszis trénert, mert szépen formálódom (és a jó irányba).
Köszi szépen! :-)
Igazán nincs mit, nagyon szívesen.
Pesten merre szoktál járni?
Ha gyorsétterem van a közelben, akkor grillhúst ehetsz salátával és egy kicsi öntettel (elvileg cézár salit is lehet, bár annak az öntetét én túl kalória dúsnak találom - ez lesz a diéta legvégén számomra a jutalom).
Nekem ma megint ehetnékem van, pedig gyümölcsözök, de nem eszek tiltott, bár eddig már megvolt 4 banán, ennyit nem szoktam enni, de most jobb ez mint valami tiltott :)
Már ittam 4 bögre teát, jobb is a torkom, ha nem lesz jobb akkor muszáj lesz inni forró italport, ami viszont belassítja a diétát!
Korábban én is ittam 100% gyümilevet, de sok kcal van benne, így leálltam róla, inkább teázok :)
Holnap reggelről Pestre megyek, és csak késő este érek haza, bakker pont fehérjenapon :( Akkor mindig olyan jókat lehet főzni, erre tessék, fogalmam sincs mit fogok enni napközben!
Akkor mehet max 1 liter.
Egyébként én gyüminapon volt hogy cukorpótlós gyümilevet ittam. Az az igazság, hogy valahol azt olvastam, hogy a 100%-os létyók ugyanannyira hizlalnak, mint a nem 100%-os levek, úgy hogy én ritkán ittam belőle.
Nem tudom, hogy mi az igazság, mert a közértben nem hasonlítottam össze a cukor tartalmukat.
Ez jónak tűnik - fini lehet. :-)
A gyümilé nem cukros ugye?
Én kb. 1,5 hónap után áltam le az aszalt gyümiről, mert nekem kellett éhség ellen.