90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
Úgy tudom, h aki másodjára csinálja ugyanazt a diétát, már nem fogy annyit, mint első nekifutásra!
Az a lényeg, h megy lefele!!!:)
szia :)
üdv a csapatban!!! örülünk neked!!
helló csajok,
kiszámoltam és szerintem über kevés a fogyásom:49 nap alatt 4.5 kiló.ti mit gondoltok erről??
ha úgy nézem h kb.a felén vagyok túl és remélhetőleg még ennyi lemegy,akkor nem rossz,de többet vártam.
összesen ugye 7 kiló a fogyásom,dehát más diétát is csináltam előtte.és mint említettem régebben 71 nap alatt 13-mat fogytam.
nem értem...na mindegy nem adom fel!!!
veletek mi a hézag??
nyami rakott krumpli..de szeretem :)
holnap:tarja és dinsztelt káposzta,ez tart életben :)
- Igen, a gyümölcsnap nem könnyű, bár hallottam olyanról is, akinek a kedvence volt!:)
Nekem ma keményitő nap van, rakott krumplit készítettem, nyers krumpli karikára vágva, rá soronként újhagyma és paradicsom karika és így összesütve! Holnap káposztás tészta lesz, (durumtésztából) most dinszteltem meg a káposztát!!
Mindenkinek kitartást és jó hétvégét!:)
akkor kell a türelem :) ügyes legyél!
igen,anya sokszor főz nekem is kaját..és már rohanok is érte.
ma gyümi nap van....nem dobálom annyira a sapkám :)
Akkor van társad otthon a diétázásban, az jó!:)
Húú, a 13 kg az nagyon szép 71 nap alatt, de jó a -7 kiló is ám!:) Én lassan fogyó 'típus' vagyok!
Köszönöm,kitartok..anyummal együtt csinálom,pedig 70 éves arany szíve :)
Összesen jan.6.-a óra fogytam 7 kg,de akkor még nem ezt a diétát csináltam.Nálam most nem megy annyira a 90 napos,most csinálom már harmadjára.A 2.-nál 13 kg fogytam 71 nap alatt,akkor nem csináltam végig.
Most végig fogom,még 5-6 kiló szeretnék annyi csal lemegy!
Ügyesek vagyunk csajok,mindjárt bikini szezon.
Auuuuuu :)
Sziasztok! Akkor Te jobban csináltad, mint én, mert én estére már nagyon éhes voltam!
Következő gyümölcsnapot máshogy csinálom, vagyis eszem majd egy kis magvakat is!
Köszi: :)
Kitartás a gyüminapohoz. :)
Szép jó napot!:)
Danzel! Látom ügyes voltál!:)
Judy! Nem baj, h nem előbb, de legalább most már csinálod!:)
Nekem ma gyümölcsnap, idáig narancslét facsartam, mármint h azt ittam!:)
Nem is volt olyan szörnyű ,rosszabbra számítottam... :)
Boldog vagyok ,mert ma reggel 71,6 voltam . :) :) Jót tett a víznap...
Hajrá csajok!!!! :)
Az szuper, hogy már a felénél tartasz, én már bánom, hogy nem kezdtem el előbb, még szórakozásnak is jó (ezt ma pl. leginkább a turmixolgatásra értem). :)
Eddig hány kiló ment le rólad?
helló csajok,látom belendültetek :) hurráááá..,idáig szinte csak danzellel árválkodtunk,mondom ezt én,aki 100 éve nem voltam az oldalon.
most picit beindultam megint,de tuti a futás teszi.
ma fehérje volt:rántott sajtot ettem,vacsira meg rántottát csomó salival.
holnap sztem konzerv chilis-bab lesz a menü.nekem az a rossz h egész nap kocsiban ülök,így nehezen oldom meg a főtt ételt,kivéve ha nem hívom meg magam kajálni :)
ma tartok a 45.napon.a fele kész.yupiii.
danzel:víznap...durva vagy :) én még nem tartottam.le a kalappal,ügyi vagy.
na...hajrá csajok,mindent bele!!!!