80 kg körül vagyok, 65 szeretnék lenni. Ha te is így vagy vele, csatlakozz! (beszélgetés)
TLC tévéadó, a nagy túlsúllyal küszködők műsora, mi is a címe... Élet 250 kg felett.
Ahol néminemű fogyás után súlycsökkentő gyomorműtéten esnek át.
Ez a nő 325 kiló volt azt hiszem, az első alkalommal mikrobuszban keresztben fekve utazott 5 napon át a doktorhoz.
Én amióta leadtam a szakdolgozatom, mintha kevesebbet ennék, de még nem álltam mérlegre. De könnyebbnek érzem magam.
Nekem a súlyzós gyakorlat segített ezen, megpróbálok linket keresni hozzá.
De a fekvőtámasz is jó lehet.
Szia!
Mennyit fogytál, mennyi idő alatt?
Sajnos az évek múlásával is történik ilyen, fogyásnál is. Erre csak a torna, edzés a jó..
Van egy napló amit olvasok, igazi példakép amit elérhető, amilyen lett a teste. Fogyás és torna után..
Nagy konyhai tanulság. Megjegyzem.
Ha valamit nem lehet összekeverni, rázd össze!
Elárulod, hogyan eszed meg?
Nem kellene túl keveset enned, megbosszulja magát előbb-utóbb.
Juhu! Megint ment le:)
-22,8kg:)
Valami fura volt, előző napra majd egy kiló többlet volt, tegnap egész nap meg éjjel pisilni jártam. Még nagyon sokat ittam.
Böjt ablak:7 órában ettem.
Végre úgy látom beindult:)
Egy órát táncoltam, énekeltem, tornáztam, közbe hintáztattam a kicsim. Hol még együtt táncoltunk :)
Kedvenc zenéim:)
További ajánlott fórumok:
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Középiskolás vagyok, de rossz szakot választottam és katona szeretnék lenni!
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Vajon miért van az, hogy képtelen vagyok szerelmes lenni?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám?