'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)
Sziasztok lányok !
Jöhetek én is ??? :-))))
73 -as vagyok :-)) és augusztusi :-)))
Vagyogatok...néha bekukk....éppen a sertéspörköltet készítem elő ....közben mosás , takarítás .....
sziasztok csajok!
látom tegnap csak befutott reddyke. sajnos én lemaradtam, gyerekek elfoglalták a gépet. néha azért bekéredzkedtem a fórumra, de 10 után már nem. de a ma délelőtti kis munka után gondolom a hétvége már a pihenésé reddyke!
Szuzan te pedig gondolom mosás főzés takarítás. vagy ezeket már tegnap megcsináltad? ma milyen elfoglaltságotok lesz? nekem takarítás, este húst sütünk tárcsán, főznöm nem kell csak majd holnap. párom süti a húst. vendégek jönnek estére, vagyis párom unokái maradnak nálunk éjszakára. úgy izgulok, most teszik ezt először, remélem hogy minden jó lesz és majd máskor is akarnak jönni.
Most meg úgy hiányzik a munka.Mindennél jobban szeretném,de a gyerekeimet sem szertném egyedül hagyni.
Hát mondassz valamit!Teljesen igazad van.Én is mikor dolgoztam nagyon fáradt volltam,reggeltől estig dolgoztam ,már alig vártam ,hogy vége legyen,még egykicsit mégegykicsit,...... már sokszor csak biztattam magam.Alig vártam beüljek egy kád vizbe.
Csak akkor több idő lenne elkölteni (még azt is ami nincs), és akkor azért nyavalyognánk.
Aha. Ilyenkor csak ülök itthon bambán, jól leamortizálva. Az a baj hogy olyan rövid a hétvége. Lehetne fordítva is :)) 2nap munka, öt nap hétvége :)) Mindenkinek bejönne szerintem. Persze a fizetés maradna az eredeti.
szóval jól elfáradtál ma.
Csak én vagyok,hofiagi már nincs a gyerekek játszanak a gépen.De vártunk nagyon.
Sziasztok! Végre hétvége! Letelt a meló... majdnem. Holnap még délelőtt egy kicsit még bemegyek, de már azt csak kibírom valahogy :) Veletek mi újság van. Ha a fórumot nézem nem sok minden. Senki sehol??Biztos mindenki nagyon elfoglalt volt....
úgy látszik már csak ketten maradtunk.
Én is benézegettem sokat ma ide ,de sehol senki,.
úgy látom kicsit magamban kell beszélgetnem, írogatnom, hogy hátha valaki észervesz. szóval velem ma nem történt semmi érdekes, az idő elviselhető volt. Valaki akar csevegni?
sziasztok. ma este mindenki el van foglalva?
szép estét mindenkinek!
remélem jól vagytok és nem kaptátok még el a vírust.
szia MIndenki! van itt valaki?
szia zsizsa! örülök hogy csatlakoztál. remélem életben marad elég sokáig a topic.
Szia Zsizsa.Persze hogy csatlakozhatsz örűlni fogunk neked.Várunk.Szia.
jóéjt! és várunk szeretettel.
Na jó! Menni kell! Jó éjt mindenkinek! Majd jövök!
az elején bejelentkeztek, hogy itt vannak ők '73-asok, de nem akarnak csevegni. szerintem ez az oka.
Oké. Csak a leírással vannak gondjaim, mert kissé hosszadalmas, de majd megoldom. Innen tényleg eltűnt szinte mindenki. Vagy csak ennyi '73-as lenne?
oké lehet hogy belevágok a világosításba. majd ha lesz időd csak akkor foglalkozz vele(mármint a festésemmel), nekem ráér, még csak 1 cm a lenövésem.
Ha már nekiáll világosítani, akkor mindegy hogy milyen színmélységet választasz a kettő közűl. Amúgy is ilyenkor azt szoktam mondani a vendégnek hoogy majd meglátjuk... :)) Aztán mindig jó lesz!!
értem, elhiszem hogy elfáradsz ilyenkor. a hajammal kapcsolatban még azt szeretném mondani, hogy legyen akkor inkább picit sötétebb hogy ne legyen olyan bonyolult a fodrásznak, tudod kisváros...
További ajánlott fórumok: