7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító? (beszélgetés)
60% önerő az nem semmi már nem tom merre éltek de az már egy olcsobb lakás esetén is legalább 4 millió, és ha ő jobban mint te, nem igazán hiszem hogy a te pénzedre pályázik ezzel a lakás vétellel, egyszerüen csak szeretné hogy legyen már lakása ami eléggé természetes
ha most elkezdesz pampogni hogy irassa a nevedre is akkor az ugy nézne ki hogy te pályázol az ő pénzére
szerintem örülj hogy ilyen jól álltok és lesz hol együtt lennetek:)))))
na neked is hurrá! látod????
amúgy, ha Párisz mellett döntötök, majd írd meg milyen volt!:)
a párommal mi is oda készülünk a 10.házassági évfordulónkra, ami tavaly nyáron volt.:)))))de mindig közbejött egy baba, idén is, így idén és még jövőre(akkor még túl pici lesz) is ugrik ez az "álom"...(na de egy baba ezerszer szebb, mint Párizs....nem igaz?)
jah lehet ma mondom neki hogy jobban el lehet lenni már egy 2 éves babával mint egy picikével arról nem lehet tudni mikor miért sir... tök nehéz lehet kitalálni miért sir
erre ezt mondta, hát te vagy az anyja ki kell talánni utána eljuthatott a tudatáig mit mondott igy hozzá tette, adott esetben:DDDDD
annyire kis cuki mostanában, megzabálom:DDD:D
én ma bedobbtam a drágámat a mélyvizbe:D:::::::D megkérdeztem hova megyünk nászutra, hát vártam a hatást azt hittem elkezdi amit régen, hisztizni milyen hülyéket kérdezek stb
ehelyett megkérdezte én hová szeretnék, mondtam pár helyet ami tetszik vagy amire kiváncsi lennék erre ő is mondott párat és megbeszéltük hogy párizs vagy olasz tengerpart mindkettőnknek tetszene
tök jó hogy lehet vele ilyesmiről normálisan beszélni, régen már a nász szótól falramászott volna:DDDDDDD
hurrá!
na látod? lehet csak nem értett eddig a "virágnyelven", elé kell állni és nyíltan megmondani az érzéseket, ez a legjobb út mindenben!
remélem hatalmas lagzit csaptok( kis látszámmal is tuti lesz!), és sok -sok poronty fog körülöttetek ugrándozni...:)))))))
További ajánlott fórumok:
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Ti így belemennétek az összeköltözésbe?
- Mennyire ajánlatos két generáció összeköltözése? Összeköltöznétek idős szüleitekkel?
- Mi az, ami rávehet egy pasit az összeköltözésre?