7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító? (beszélgetés)
7 éve járunk, és nem élünk együtt.
Nem akartam választás elé állítani, hogy vagy elvesz, vagy mehet. Mert ha elvesz, akkor azt hallgathatom 50 évig, hogy én kényszerítettem ki.
Szerintem ha a sok feldobott labdámra nem reagált, egyszerűen el kellene küldenem. Csak szeretem. Itt a gond.
azt írtad a lakásvásárlás is lehet ok, illetve először költözni akar. ha nem biztos az érzéseiben, akkor költözzetek össze egy albérletbe, minek beleugrani egy hitelbe?
összeköltöztök és máris kiderül, mi a helyzet. Amúgy ezek szerint most nem éltek együtt?
Azért én feltenném magamnak a kérdést, hogy miért nem akar elvenni, főleg hogy 9éve együtt vagytok??? (ezt jól olvastam?) na egy pasi (meg egy nő is) fele ennyi idő után simán el tudja dönteni, hogy mit akar, kell-e komolyan ez a nő/pasi vagy sem, és ha nem, akkor nem szivatom a másikat és fecsérlem az idejét feleslegesen.
nekem 2 barátnőm is volt, akik 4év után egyszerűen közölték a pasival, hogy vagy komolyan gondolkodnak bennük és házagyerek(akkor voltak 32évesek) vagy itt vége a kapcsolatnak! és igazuk is volt, jelenleg az egyiket levette a pasi, a másiknál viszont még mindig hezitál a srác, a csaj meg már 2x elköltözött, hogy akkor vége.
Szerintem ez felelőtlenség a másik részéről, hogy nem tudja eldönteni mit akar, itt nem csak a saját életéről van szó. A másik már (főleg a nő) benne van a korban, hogy szüljön, mire várjon?
Amúgy az ilyen kapcsolatokat soha nem értettem, ha 2 ember igazán egymásra talál, akkor mindkettőnek evidens, hogy össze szeretnék kötni az életüket és ez fel sem merül kérdésként (az most egy más kérdés, hogy sok válással végződik, de most nem ez a téma), ha pedig valamelyik fél hezitál ott gond van a kapcsolattal...
én is kaptam hidd el, de már túlvagyunk ezen az időszakon
jól elvagyunk egy kellemes kapcsiban csak a szépről beszélgetünk:D
ha férjet akarnék vagy gyereket nem lennék ilyen nyugodtan el vele, hidd el:D
nekem pár éve mondott ilyet hogy ő még akar majd még mással is lenni...
ezekután sokat kéne tornáznia hogy hozzámenjek:)
mi öt éve vagyunk ugyanigy mint ti,külön élünk még összeköltözni sem akar sőt nem hajlandó a jövöről beszélni sem
ez van, elfogadom és már én se akarom annyira szerintem nem szerelem a részéről csak megszokás ragaszkodás persze ezt tagadja:)))
Ráhibáztál.
Nekem ő a nagyonsokadik.
az enyém 30 hasonlóan későn érő lehet mint a tiéd:)
te vagy neki az első és egyetlen nője eddig?
További ajánlott fórumok:
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Ti így belemennétek az összeköltözésbe?
- Mennyire ajánlatos két generáció összeköltözése? Összeköltöznétek idős szüleitekkel?
- Mi az, ami rávehet egy pasit az összeköltözésre?