5.napja senyvedünk a 16 fokos házban, lehetetlen szerelőt... (beszélgetés)
Mi is ilyen alkalommal vettünk egy kis hősugárzót, egy szobát jól be tud melegíteni. Pár ezer forint volt.
Hogy vagytok? Szerencsére ma elég jó idő volt, remélem kitart legalább a héten 🤞🏻
Te mindent elhisel amit a neten írnak?? :D
Egyébként meg vidéken ez nem így működik.
Két éve kaptam egy - szerintem ne túl szép - képet, ami tulajdonképpen egy mobil infra panel. Fel lehet tekerni, mindenhova viszem télen, mert alig fogyaszt, és viszonylag gyorsan meleget tud csinálni egy kb. 15 méteres helyiségben.
Ha találsz esetleg szakembert, aki gyorsan kimegy és megjavítja a kazánt, az szerintem többet elkérhet, hiszen tudja, hogy akinek s.o.s. kell a munka, az fog többet is fizetni.
Akkor én - ha nincs - inkább vennék egy olajradiátort, ami jó ilyen átmeneti helyzetben. Vagy akár rásegíteni is lehet vele a gázfűtésre később.
Naigen, jogos az észrevétel, csak gondoltam a hősugárzó ajánlása mellett el fér a klímát is megemlíteni.
Szerintem ha lenne, bekapcsolta volna. Gondolod elfelejtette, hogy van egy fűtő klímája? :D
Én is azt hallottam, hogy érdemes próbafűtést végezni mielőtt jön a hideg mert aki vár, tényleg nem kap egy-két héten belül hozzáértő szerelőt.
A fűtést már augusztus végén, szeptember elején érdemes ellenőriztetni, próbafűtést csinálni.
Kis faluban lakunk messze Budapesttől, kérdeztük, nem jönnek de köszi rendes, hogy megnézted. A szüleimhez mehetnénk de a cicákat nem vihetjük, nélkülük nem megyünk.:( Majdcsak kibírjuk elég rossz de beöltöztünk. :)
Nálunk van fűtő ( nyáron hűtő) ventillátor.Az csak kisebb szobában hatásos.Hősugárzó nincs.
Vannak most is.
[link]
A mi lakásunkban is van kettő, és ontják a meleget.
hol vannak azok a régi jó cserépkályhák?
ontotta meleget gyerekkoromban.
[link]
Itt ezt írják: “Az ügyfél felhív minket vagy üzenetet küld, és elmondja a problémát. Ha épp nem dolgozunk más helyszínen, azonnal indulunk. Nem teszünk kivételt, minden ügyfélnek biztosítjuk a gyors kiszállást.”
Egy próbát megér!
Esetleg rokon, barát akihez átmehetnétek, míg nincs fűtés?
Állat vagy gyerek van veletek?
Igen az is, csak borzesztó sokat fogyaszt. Nekem is van, amikor használtam majd elszállt a villanyóra. Éppen nem dobtam ki, el van téve vész-vész-vésztartaléknak.
Ha van klímád ami fűt is rá tudsz segíteni amíg nem jön a szerelő.
Nagyon vidék, fővárosból ide nem jönnek ki. Van egy hősugárzó a nappaliban hordozható és a fürdőben falra szerelt. De az se mehet egész nap és a másik szoba, konyha hideg, cipeljük ide-oda.:(
Nem igaz, hogy nem fussa egy hősugárzóra.
Nekem olajradiátorom van (ajándékba kaptam) az is csodákra képes.
Egy kis tartalék hősugárzó csodákra képes ilyenkor. Pillanatok alatt felfűti akár a füdőszobát, akár a hálót.
Vannak non-stop cégek akik ezzel foglalkoznak, nem próbáltad?
További ajánlott fórumok: