Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 5 évvel anyám halála után már nem érzek semmit sem. Pedig... fórum

5 évvel anyám halála után már nem érzek semmit sem. Pedig... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 14. - Loch ness)
2024. dec. 10. 10:34

Mindenki máshogy éli meg, máshogy érzi.

Én ugyanazt érzem, amit a 6. hozzászólásomban írtam.

14. loch ness (válaszként erre: 6. - Smaragdzöld 🐉)
2024. dec. 10. 09:36
Szerintem soha nem szűnik meg igazán a fájdalom. Az ember azt hiszi néha, hogy igen, aztán váratlanul újra fellángol egy időre.
13. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 9. 20:49
Én 2011-ben vesztettem el és a mai napig nem tudtam feldolgozni.
12. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 9. 20:35
Ahogy öregszem , egyre élesebben látom az arcukat a mozdulataikat , a hangjuk a fülembe cseng a felmenőimnek és oldalági /volt/ családtagjaimnak, barátaimnak
2024. dec. 9. 16:28
Nekem is elmentek már a nagyszülők és a szüleim is. Egyik mama jobban hiányzik. Apám meg egyik nagyapám okkal nem igazán. Anyum igen,meg a másik mama is. A másik nagyapám meg kicsi voltam még,7 éves nem nagyon ismertem..
10. Érdekes73 (válaszként erre: 7. - Globus)
2024. dec. 9. 11:38
Ugyanez Anyu 8 éve ment el.
9. zena01 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 9. 11:23
Nekem minden nap eszembe jut. És néha fizikailag fáj, hogy nincs. Mama és papa halála is megviselt, de ez rosszabb.
8. Ramcsika (válaszként erre: 2. - Zena01)
2024. dec. 9. 11:22
Ez nekem is pontosan így van! Nekem mindkét szülőm nagyon-nagyon hiányzik. Minden nap többször gondolok rájuk. Most, hogy még jönnek az ünnepek........
2024. dec. 9. 11:14

Apam után nekem sem maradt semmi, csak tébláboltunk a temetésén.

Anyu 13 év után is csavargatja a szívemet, felejthetetlenül előttem van. Egy emlékoldalon azóta nem égett le a gyertyája, mert életben tartom.

2024. dec. 9. 11:08

Na, ez azért már teljesen más, mint maga a vallomás, hogy "5 évvel anyám halála után már nem érzek semmit sem."

Az 1. hozzászólásodra is akartam már reagálni, de aztán mégsem tettem. Okkal.

Így most már egészen más. A hiányának az érzete már önmagában is azt jelenti, hogy vannak érzéseid iránta.

Az pedig, hogy 5 év után másként éled meg az elvesztését, mint a halálakor - teljes mértékben érthető.

Így van jól. Túl vagy a gyászon.

Megint csak egy klisé, de igaz: csak az hal meg, akit elfelejtenek.

A fájdalom idővel csitul, majd megszűnik. Az emlék örök. Ha szeretted őt, akkor soha nem maradsz érzelemmentes iránta.

5. f6bc3125a2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. dec. 9. 11:05
Én fordítva vagyok bekötve. Szemem sem rebbent, amikor apám meghalt (öngyilkos lett négy évvel ezelőtt). Nem szerettem. Mostanában gyakran eszembe jut. Egyik reggel könnyes szemmel ébredtem. Sírtam álmomban.
2024. dec. 9. 10:40
Hiányzik, de már nem fáj, és nem jut eszembe minden nap.
3. Ildi (válaszként erre: 2. - Zena01)
2024. dec. 9. 10:10
Én a nagyszüleimmel vagyok így.
2024. dec. 9. 10:07
De jó neked! Anyu is öt éve halt meg, de nagyon hiányzik, nem tudok beletörődni, hogy elvesztettem. Már nem ugyanolyan az életem. Van előtte és utána szakasz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook