Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. fórum

40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)

12086. alfoldi13
2008. nov. 7. 06:30
kávé mosoly és a többi megy magától ma a bajokat toljuk félre ha hagyják...én megpróbálok ujra pestre tartani... mert rengeteg elintézni valóm lenne a nejem marad a gyerekekkel... de éjjelre megy a fürdetéstől ujra én jövők.. remélem mindenki jól van...
12085. sate (válaszként erre: 12079. - Kobzos katalin)
2008. nov. 7. 06:24

Köszönöm a vidám reggelt, nagyon jók a viccek, igy legalább "röhögve" kezdtem a napot.

Mindenkinek hasonló nevetős jó reggelt, és szép napot kívánok.

12084. ági3
2008. nov. 7. 06:24
MárTyka köszönöm szépen a képet!!!
12083. ági3 (válaszként erre: 12052. - Inci47)
2008. nov. 7. 06:22

Incikém!!!! Meg ne sértődj már!!!! Amit irtam a 12029-es hozzászólásodra irtam, hogy Te is annyira bepöccentél, hogy leirtad a saját és a férjed végzettségét is. És mi az, hogy nem irsz többet, ne butáskodj már!!!!!!!!!!!!!

Nagyon félre értetted a dolgot, mert én ezt a szöveget valójában nem a szó szoros értelmében Neked szántam. Azt hittem tudsz olvasni a sorok között. Bocs!!!!!

12082. alfoldi13
2008. nov. 7. 06:19
jó reggelt
12081. ági3
2008. nov. 7. 05:52

Jó reggelt és nagyon szép napot kivánok Mindenkinek!!!!

Rozika köszönöm szépen a képet!

12080. Rozália
2008. nov. 7. 05:27

Sziasztok!

Legyen csodálatos napotok.

Ma elmennek a drágáim...:(

12079. kobzos katalin (válaszként erre: 12075. - Kobzos katalin)
2008. nov. 6. 22:29

MEGY AZ "AGRESSZIV KISMALAC" - bocsika, azt hiszem 2x van benne csúny szó is.

Az agresszív kismalac utolsó mondata:

Te meg ki a tököm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát!!!???

----------------------------------------------------------------

Agresszív kismalac beszorul a kamionjával a híd alá.

Meglátja a rendőr és odasétál:

-Mi van, Malacka, beszorultál?

-NEM, B*ZMEG, HÍDAT SZÁLLÍTOK!!!

Az agresszív kismalac bemegy a borbélyhoz.

- Hogyan nyírjam meg?

- Szó nélkül!

Egy szőke nő viszi az agresszív kismalacot a hóna alatt. Találkozik egy másikkal, aki így szól:

- Jaj de édes! Honnan van?

- VETTEM!!! - ordítja az agresszív kismalac.

Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára.

Megkérdi a farkas:

- Mit csinálsz malac?

- A falra festem az ördögöt.

- Szarva van?

- MONDOM FESTVE!!!

Az agresszív kismalac a játékboltban:

- Kérek egy türelemjátékot. De kurva gyorsan ám!!!

Agresszív kismalac sétál az utcán.

- Rohadt nap, rohadt meleg, rohadt autók, rohadt emberek... bárcsak minden köddé válna!............ Rohadt köd!!!!

Agresszív kismalac beül egy taxiba.

- Nem zavarja, ha magamban beszélek? - kérdezi.

- Ó, dehogy - válaszolja a sofőr.

- Hozzád meg ki szólt, vazze?

Agresszív kismalacot felveszik eladónak egy ABC-be.

Bemegy a Nyuszika vásárolni, de a kismalac nem foglalkozik vele.

Mire a Nyuszika:

- Khmm... elnézést kérek!

- NEM TARTUNK!

12078. jjhmarta
2008. nov. 6. 22:25

Sziasztok!

Nagyon jók a viccek nekem is potyogtak a könnyeim a nevetésről.

Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek.

12077. sate (válaszként erre: 12064. - Istvánné gál irén)
2008. nov. 6. 22:05

szép estét mindenkinek, csak egy percre jöttem beköszönni,szóról-szóra egyetértek, és szinte én is így éltem az életemet, mintha rólam írtad volna.

Én is 51 éves múltam, és egyáltalán nem érzem magam banyának, sőt úgy érzem gyermekeimnek és unokámnak köszönhetem "fiatalságom". Nem engednek begyepesedni, ha jönnek a barátok, (a gyerekeimé) sokszor előfordul, hogy órákig elbeszélgetünk, elröhögcsélünk, és úgy jönnek ide is mint a haverokhoz. Szeretem a fiatalokat, és jól érzem magam közöttük. Irénkém, én is azt kívánom, hogy 10 év múlva mindannyian ezen a fórumon találkozzunk Melodival, és akkor majd megbeszéljük, hogy melyikünk hol tart. Addig viszont felejtsük el, hiszen nem ér annyit amennyit már idáig is foglalkoztunk vele.

Kívánok mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát .

12076. nitán
2008. nov. 6. 22:01

Nyugodalmas jó éjszakát, nagyon szép álmokat mindenkinek.

Puszi Erzsók

12075. kobzos katalin (válaszként erre: 12067. - Inci47)
2008. nov. 6. 21:57
OK, de ha megtalálom az "agressziv kismalac"-ot is, elküldöm a sokáig fent lévőknek, vagy a holnap korántól kelőknek, mert és csak nagyon későn leszek holnap. Addig is puszi mindenkinek, JA, ÉS A FÓRUMCÍM IS MARADJON!!! PUSZIKA ÉS JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!
12074. Polli (válaszként erre: 12071. - Istvánné gál irén)
2008. nov. 6. 21:53

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek

Köszi, hogy feldobtál egy kicsit lefekvés előtt :))

12073. inci47
2008. nov. 6. 21:37
Aludjatok jól! Puszi
12072. nitán (válaszként erre: 12070. - Istvánné gál irén)
2008. nov. 6. 21:27
Hagyd abba mert begörcsölt a gyomrom a sok röhögéstől. Nem elég nekem a nyombél gyulladás???????????
2008. nov. 6. 21:27

Izzasztó szex

Egy idősödő úr meséli a barátainak:

- Be kell vallanom, én bizony megizzadok két szeretkezés között!

- Hogyhogy?

- Tudjátok, mindig közte van a nyár...

Jóéjt

2008. nov. 6. 21:25

Ellenőr:

- Jegyeket, bérleteket kérek!

Pistike megszólal:

- Anyád tudja, hogy kéregetsz

12069. inci47 (válaszként erre: 12068. - Istvánné gál irén)
2008. nov. 6. 21:24
Ez is jó!!!!
2008. nov. 6. 21:23

Tudtam

A férj megy haza, és a feleségét egy idegen férfival találja! A férj mérgében ráüvölt:

- Tudtam!

Mire a feleség:

- Ő viszont még mindig tud!

12067. inci47 (válaszként erre: 12061. - Kobzos katalin)
2008. nov. 6. 21:22
Köszi!! Jót nevettem, elképzeltem magam, ahogy iszom, lerepülök a lépcsőn..... egy jó abasári pincébe.:)
2008. nov. 6. 21:19

Móricka és a kő

Iskolában a gyerekek a kőzetekről tanulnak. A tanító néni megkérdezi a gyerekeket, hogy milyen kőzeteket ismernek. Mondják, hogy:

- Mészkő, gránitkő.

A tanító néni megkérdezi Mórickát, hogy milyen kőzetet ismer. Erre azt mondja Móricka:

- Szarnom kő.

- Az milyen kő? - kérdi a tanítónő.

- Nagyon kő.

2008. nov. 6. 21:18

Keresztrejtvény

Egyik délután II. János Pál leül keresztrejtvényt fejteni. Rágcsája a ceruza végét, csak nem tud mit kezdeni az egyik feladvánnyal, odafordul a szobában tartózkodó egyik bíborosához:

- Segíts kérlek. Mi az, négy betű, "ina" a vége és nőt is lehet így hívni.

A bíboros hosszas gondolkodás után:

- Tina!

- Ühüm... Te, van egy radírod?

2008. nov. 6. 21:16
Jóestét nagyik, sajna csak most jöttem. tegnap óta itt volt nálam az unokám, jól kifáradtunk mind a ketten. Ma csajozni voltunk a szomszédba, tündériek voltak. Basszus, ne foglalkozzatok a melodival, majd megtudja, most még nem érzi,nincs benne. A butaság beszél belőle, jó neki.Talán még vannak szülei, akik segitik. Nekem sajna nincs és nagyon korán elmentek. Magad uram ha szolgád nincs, mindent egyedül csináltam, egy tányér levest nem főzött nekem senki, a gyerekeimet nemtudtam kirehagyni 1 napra sem. Anyagi támogatást sem kaptam senkitől sem. Nagyon sokat dolgoztam az átkosban,sok tulóra,kommunista müszak stb.... És itt vagyok, 54-évesen és nemérzem magam banyának, haladok az idővel én is.Friss gondolkodásu vagyok,nem vagyok begyepesedve. Eljön még az ő ideje is. Lehet tulságosan elvolt kényeztetve, még most is. Önálló döntése sincs ugylehet. Nagyon remélem 10 év mulva találkozzunk itt, és akkor mondja el megint a véleményét. Adja a Jóisten ugy legyen.Jóéjt mindenkinek.
12063. nitán (válaszként erre: 12061. - Kobzos katalin)
2008. nov. 6. 21:15
Kata ez nagyoooon jóóóó, majd megfulladtam akkorát nevettem. Ha valaki látott volna biztos dilidokiért kiált.
12062. nitán (válaszként erre: 12060. - Inci47)
2008. nov. 6. 21:11

Van is miért szeretni. Mindannyian egyszerűek természetesek vagyunk. Aki nem ilyen és erre a fórumra téved, az megy is mert nem érzi jól magát.

Jó néhány fórumba belenéztem már, de ezt a természetes hangulatot sehol nem éreztem.

12061. kobzos katalin (válaszként erre: 12060. - Inci47)
2008. nov. 6. 21:10

Hátha sikerül egy kicsit jobbkedvre deríteni mindenkit emiatt a rosszindulatú, irigy nő miatt. Mostmár szerintem ne bosszankodjatok, mert ő meg jót röhög azon, hogy milyen "jól sikerült neki beszólni" a fórumonkra. Puszikálok Mindenkit.

Szüreti szabályok

1. Sose kezdjük borivással a napot. A reggeli bor megfekszi a gyomrot, rátelepszik a mozgásközpontunkra, azonkívül kettőslátás is kialakulhat. Tapasztalt szüretelő törkölypálinkával indítja a reggelt féldecis kiszerelésben, ennek kiváló az értágító hatása, meg a muslincák sem jönnek ránk annyira, mint bor esetében.

2. Lehetőség szerint keveset tartózkodjunk napon. A szeptemberi-októberi napsütésnek még ereje van, könnyen okozhat szédülést, kóválygást, egyensúlyi zavarokat. Ha tehetjük, vonuljunk a pince hűvösébe, a megfáradt, kitikkadt szervezet itt tud igazán akkumulálódni.

3. Ernyőt, botot sose vigyünk magunkkal a pincébe , ez tudniillik a lépcsőn való lezuhanásunkban

akadályozhatja a biztos talajfogást, plusz a poharakat is leverhetjük vele, ami újabb bajforrás lehet (vágásos sérülések stb.).

4. A lopót mindig egy kézzel fogjuk, így szabad kezünkkel megtámaszthatjuk szüretelő társunkat.

5. Sose vedeljük a bort, csak hörpöljük, kortyolgassuk. A vedelő borivó unesztétikus, beárnyékolja az egész szüretet, azonkívül a saját kezére is rá szokott lépni.

6. Ne kívánd meg felebarátod borát, ott a tiéd!

7. Óránként, kétóránként jöjjünk fel a pincéből, nézzük meg, hol tart a szüret, mire jutottak az asszonyok és a gyerekek. Ha a tőkék között szemlélődünk, kapaszkodjunk erősen a karókba, lábunkat próbáljuk meg ciklikusan egymás elé rakni.

8. Az éneklés (Részeg vagyok, rózsám...), a szavalás (Ej, döntsd a tőkét...) jótékonyan hat a tüdőre,

szívre, növeli az együvé tartozás érzését, sőt még a seregélyek is elmenekülnek a környékről.

9. A házassági ígéretekkel csínján kell bánni, ez másnap rossz közérzetet okozhat.

10. Szüreti összeszólalkozásoknál bicskát, hordódongát nem illik használni, kínáljuk meg óborral az

ellenfelet, az majd leteríti.

11. Ha beszédünkben már túlságosan sok a mássalhangzó, taglejtésekkel is kifejezhetjük magunkat. Ennél kifejezőbb, ha csak ülünk a sarokban támasztva a falat.

12. Pincelépcsőre ne feküdjünk le aludni, mert áteshetnek rajtunk poharastól, lopóstól.

13. Reggel ne ijedjünk meg a táskás szemű, piros orrú embertől a tükörben. Megvan szegénynek a maga baja...

--------------------------------------------------------------------------------

*** This message has been scanned by MCAFEE eAppliance.

12060. inci47 (válaszként erre: 12058. - Nitán)
2008. nov. 6. 20:55

Köszönöm mindegyikőtöknek!!!

Nagyon szeretem ezt a fórumot,és mindenkit,nincs a a családomban dr. csak sima, egyszerű emberek.

12059. nitán (válaszként erre: 12057. - Attszabo)
2008. nov. 6. 20:54
Az a véleményem, hogy ő máris annak titulál bennünket☺.
12058. nitán
2008. nov. 6. 20:51

Szerintem rosszul fogalmazta meg mondandóját,tényleg félreérthető. Melodie olyan alpári módon írt a mi életszemléletünkről, hogy az embernek még a normális módon való reagálás is nehezére esett.Valószínű hogy Ági is ennek a hatása alatt állt amikor Neked írt.Lásd az én hozzászólásomat is.Még mindig bepipulok ha eszembe jut miket hadovált össze.

Akármilyen rossz kedvű és morcos a hangulatod akkor is szeretnivaló vagy.

12057. attszabo (válaszként erre: 12056. - Inci47)
2008. nov. 6. 20:46

Halihó!

Ne görcsöljetek mer a melodinak igaza lesz, át kell keresztelni az oldalt banyaboxnak. Mindegy hogy ki vagy a lényeg a mondanivalod tartalma és lényege.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook