40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
kávé van még nekem még makkos mokus verses mesét kell olvasnom egy óra mert közbe megbeszéljük... ma egyedül vagyok még éjjel is mert kati éjelre ment de utána egy hét szabadságon itthon lesz talán de már semmi se biztos mert kevesen vannak és mindenki beteg..stb igy hát hosszú éjjelnek nézek elébe holnapra előkészitem majd éjjel a főzést csirkemelleket vettem... és gondolom egy két gyereket várunk haza.. ma gyogyszertárban is voltam mert a piciknek muszály volt valami hasfogó port vennem mert lassan javulnak..
de ma netezhetünk késöbb most mesét mentem olvasni
Szép estét Nagyik és Papi!
Kár hogy ilyen későn jöttem, de babáztam munka után. Papi van még egy kis kávé?
Látom nagyon pörgős volt ma a fórum. A viccek nagyon jók, a melodi témát szerintem is ejtsük, mi maradunk az unokáknál ő meg mehet másik fórumot nyitni San Franciscoról. Én a San Franciscoi utazás pénzét a gyerekeimre, és unokámra költöttem, ugyhogy csak róluk tudok képeket mutatni.
Sziasztok!
Jó sokat írtatok, de a végére értem. Nemrég jöttünk haza a vásárlásból. Hogy milyen fárasztó tud lenni? Még el kell pakolászni is amiket vettünk.
Holnap jönnek a fiamék, így én is unokázhatom. Már alig várom!
Mindenkinek nagyon szép estét, és nyugodalmas jó éjszakát kívánok.
Szép estét nagyikák!
Úgy veszem észre megint zajlott az élet a portálon.
Lányok, az jutott eszembe ma, ha ez tyúk valahol netalántán főnök, el tudjátok képzelni mit szorultak ma a beosztottjai mi beszólásaink miatt?Főleg ha van közöttük a mi korosztályunkból való. Ma a családja /máskor se,de ma különösen nem / szerettem volna lenni, annak is lehetett elege.
Köszönjük Papi a szolidaritást.
Kata ha így folytatod Liberóra fogok szorulni,ha a Tena lédy-t sikerült eddig elkerülnöm, a Liberót sem szeretném beújítani.
Kata 50, ne restelkedj a kilóid miatt,ha nem tudnád nagy bőröndbe lehet jól pakolni, és szerintem kimondottan jól áll Neked.
Megjött a párom és a fiam, megyek megtömöm őket.
Ha nem jönnék vissza, mindenkinek csodálatos unokázós hétvégét kívánok/lehetőleg meledie nélkül/
Puszi Erzsók.
Kedves druszám istenments hogy megfosszak bárkit is a véleményeimtől . hiszen oly szép vagyok a képeken amit perse sikerült feltenni , hogy istennőre lehet nézni de rám nem . nem hagytalak figyelmen kivűl benneteket csak unokáztam orvoshoz jártam papinak üzenem ez sem jobb a főldhivatalnál . a képekben van szépség is az unokám , valamikor én is igy néztem ki !!!
válaszoltam a melodinak is . Üdv Druszád
Hogy enyhítsem a fáradságos napot, és könnyítsem a hétvégét, ja, és az esetleges bosszankodását elkerülvén a kedves fórumtársaknak, megint egy kis VICC!!!
Rendőrök beszólásai:
Vegye le a kezét az autóról, mert különben olyat teszek, hogy a születési anyakönyvi kivonata érvénytelen lesz.
Ha fut, azzal csak annyit ér el, hogy fáradtan megy előzetesbe.
Csak akkor próbálja meg, ha tud gyorsabban futni, mint 400 méter másodpercenként. Ugyanis ennyi a fegyveremből kilőhető 9 mm-es lövedék átlagsebessége.
Szóval nem tudja, mennyivel ment? Akkor azt írhatok a feljelentésbe, amit csak akarok?
Persze hogy beszélhet az ügyeletes tiszttel, de nem hinném, hogy az sokat segítene. Ja, tényleg... említettem már, hogy én vagyok az ügyeletes tiszt?
Figyelmeztetés? Azt akarja, hogy figyelmeztessem? Jó, figyelmeztetem, hogy ne csináljon ilyet még egyszer, mert akkor megint fel fogom jelenteni, úgy mint most.
A következő kérdésre adott válasza alapján fogom eldönteni, hogy részeg-e vagy sem. Miki egér macska volt vagy kutya?
Nyugi, a bilincs csak azért szoros, mert új. Ha viseli egy darabig, kitágul.
Igen, meg van szabva, hogy mennyit kell bírságolnunk naponta. Még két feljelentés, és kapok egy kenyérpirítót.
Istenben bízunk, a többieket megnézzük a nyilvántartásban.
Két pontosan mekkora sört?
Nem uram, már nincs megszabva, hogy mennyit kell bírságolnunk. Régen meg volt, de ma már annyit bírságolhatunk, amennyit csak akarunk.
Örömmel hallom, hogy a főkapitány úr az ön személyes jó barátja.
Legalább
Lesz, aki leteszi magáért az óvadékot.
Szóval azt hallotta, hogy a szép nőket nem bírságoljuk meg? Hát ez így is van... 10 000 Ft lesz...
Na, pont kimaradtam a buliból...:) Az ebet etettem meg, és leszedtem a megszáradt ruhákat, meg hívott a párom a kórházból.
Papi, igazi lovag módjára viselkedtél...
Katikám, úgy látszik, nem volt megfelelő az "oktatód":))) El vele!:))
Legyen szép délutánotok.
Elmentek a kincseim...:((( Aztán most meg nem találom magamat...:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)