Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. fórum

40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)

12146. alfoldi13
2008. nov. 7. 19:30

kávé van még nekem még makkos mokus verses mesét kell olvasnom egy óra mert közbe megbeszéljük... ma egyedül vagyok még éjjel is mert kati éjelre ment de utána egy hét szabadságon itthon lesz talán de már semmi se biztos mert kevesen vannak és mindenki beteg..stb igy hát hosszú éjjelnek nézek elébe holnapra előkészitem majd éjjel a főzést csirkemelleket vettem... és gondolom egy két gyereket várunk haza.. ma gyogyszertárban is voltam mert a piciknek muszály volt valami hasfogó port vennem mert lassan javulnak..

de ma netezhetünk késöbb most mesét mentem olvasni

12145. sate
2008. nov. 7. 19:15

Szép estét Nagyik és Papi!

Kár hogy ilyen későn jöttem, de babáztam munka után. Papi van még egy kis kávé?

Látom nagyon pörgős volt ma a fórum. A viccek nagyon jók, a melodi témát szerintem is ejtsük, mi maradunk az unokáknál ő meg mehet másik fórumot nyitni San Franciscoról. Én a San Franciscoi utazás pénzét a gyerekeimre, és unokámra költöttem, ugyhogy csak róluk tudok képeket mutatni.

12144. bnedora
2008. nov. 7. 19:13

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, de a végére értem. Nemrég jöttünk haza a vásárlásból. Hogy milyen fárasztó tud lenni? Még el kell pakolászni is amiket vettünk.

Holnap jönnek a fiamék, így én is unokázhatom. Már alig várom!

Mindenkinek nagyon szép estét, és nyugodalmas jó éjszakát kívánok.

12143. alfoldi13
2008. nov. 7. 18:50
dehogy nem a makkos mókus verses mese lesz ma...
12142. attszabo
2008. nov. 7. 18:44
Halihó Mindenki! Nincs más téma mint a Melodie?!Szerintem ha nem érdekelné a dolog nem kalandozna ezen az oldalon. Lerágott csont. Egyébként is unokázzunk, hisz ez legalább örömteli és hasznos. Mi holnap Sárvára megyünk a Nikivel "10 éves" és a pirinyóka pidbulunkkal "20hónapos". Remélem jól fog sikerülni a kirándulás. Ti mit terveztek a hévégére?
12141. alfoldi13
2008. nov. 7. 18:44
ilyenkor még egy órát mesélek verset tanulunk éneklünk közösen három gyerek körülöttem a nagy ágykülönbőző szélén,hiába küldőm őket a helyükre ugy is a végére itt kötnek ki... pedig még hat háloszobánk van és lassan de fogynak a gyerekeim .. most már az átmenetnél tartok lassan apából nagypapa lett lesz...
12140. inci47
2008. nov. 7. 18:43
Én is szép estét kívánok mindenkinek, mert itt vannak az unokáim, itt is alszanak ,mert a lányom holnap továbbképzésre megy, úgyhogy holnap is keveset tudok itt lenni, meg holnapután is!
12139. nitán
2008. nov. 7. 18:38

Szép estét nagyikák!

Úgy veszem észre megint zajlott az élet a portálon.

Lányok, az jutott eszembe ma, ha ez tyúk valahol netalántán főnök, el tudjátok képzelni mit szorultak ma a beosztottjai mi beszólásaink miatt?Főleg ha van közöttük a mi korosztályunkból való. Ma a családja /máskor se,de ma különösen nem / szerettem volna lenni, annak is lehetett elege.

Köszönjük Papi a szolidaritást.

Kata ha így folytatod Liberóra fogok szorulni,ha a Tena lédy-t sikerült eddig elkerülnöm, a Liberót sem szeretném beújítani.

Kata 50, ne restelkedj a kilóid miatt,ha nem tudnád nagy bőröndbe lehet jól pakolni, és szerintem kimondottan jól áll Neked.

Megjött a párom és a fiam, megyek megtömöm őket.

Ha nem jönnék vissza, mindenkinek csodálatos unokázós hétvégét kívánok/lehetőleg meledie nélkül/

Puszi Erzsók.

12138. kobzos katalin (válaszként erre: 12125. - Melodie)
2008. nov. 7. 18:15
Nem akartam hozzászólni, de ennyit mégis: NEM AZ A BAJ, HOGY MIT MONDASZ, HANEM AHOGY: milyen stílus ez, hogy "vitézkedő"?, abban igazad van, hogy fényképes fórumot nyitsz, és valójában, ha rákattintasz a Forumok menűjére, ott isvan olyan, ami számodra szimpatikusabb lehet. Sok sikert ezekhez!
12137. kata50
2008. nov. 7. 17:59
elnézést nekem sikerült a képeket felzennni bocsi a hibáért.
12136. kata50
2008. nov. 7. 17:42
már nem sértésből kérdeztem !!! ne értsd félre
12135. kata50
2008. nov. 7. 17:42
te drága az nem dilibogyo !!!
12134. kata50 (válaszként erre: 12117. - Kobzos katalin)
2008. nov. 7. 17:41

Kedves druszám istenments hogy megfosszak bárkit is a véleményeimtől . hiszen oly szép vagyok a képeken amit perse sikerült feltenni , hogy istennőre lehet nézni de rám nem . nem hagytalak figyelmen kivűl benneteket csak unokáztam orvoshoz jártam papinak üzenem ez sem jobb a főldhivatalnál . a képekben van szépség is az unokám , valamikor én is igy néztem ki !!!

válaszoltam a melodinak is . Üdv Druszád

12133. alfoldi13
2008. nov. 7. 17:36
én is a legvékonyabb voltam valaha ma meg rettenetes prednizolont szedek és ugy dagadok mint annak a rendje
12132. kata50
2008. nov. 7. 17:31
többieknek sikerült végre feltenni két képet a férjem le maradt de majd jön utánam. Ne nevessetek ki ez vagyok én egy kis dunnyuska . Hozzá teszem a rengeteg szteroid gyogyszer tette ezt velem . Valaha én is kis gyufaszál voltam . Üdv mindenkinek Kata 50!
12131. alfoldi13 (válaszként erre: 12128. - Kata50)
2008. nov. 7. 17:29
én meg azokkal értek egyet kik azt mondják maradjon tanulhat itt tölletek sok sok mindent amit ugy hivnak emberség vagy jóság és talán nem is fog ártani /még nekünk sem/ nehéz tovább adni de nem lehetetlen a mi gondolkodásunkat...talán évek is kellenek majd de,hogy változás lesz az biztos hisz vagy a kora vagy a jelleme de mindenképp előnyére válik ha látja és hallja melyikünk milyen gonddal ,hogyan küzd meg és milyen gondolkodással áll hozzá...
12130. kobzos katalin (válaszként erre: 12124. - Alfoldi13)
2008. nov. 7. 17:27

Hogy enyhítsem a fáradságos napot, és könnyítsem a hétvégét, ja, és az esetleges bosszankodását elkerülvén a kedves fórumtársaknak, megint egy kis VICC!!!

Rendőrök beszólásai:

Vegye le a kezét az autóról, mert különben olyat teszek, hogy a születési anyakönyvi kivonata érvénytelen lesz.

Ha fut, azzal csak annyit ér el, hogy fáradtan megy előzetesbe.

Csak akkor próbálja meg, ha tud gyorsabban futni, mint 400 méter másodpercenként. Ugyanis ennyi a fegyveremből kilőhető 9 mm-es lövedék átlagsebessége.

Szóval nem tudja, mennyivel ment? Akkor azt írhatok a feljelentésbe, amit csak akarok?

Persze hogy beszélhet az ügyeletes tiszttel, de nem hinném, hogy az sokat segítene. Ja, tényleg... említettem már, hogy én vagyok az ügyeletes tiszt?

Figyelmeztetés? Azt akarja, hogy figyelmeztessem? Jó, figyelmeztetem, hogy ne csináljon ilyet még egyszer, mert akkor megint fel fogom jelenteni, úgy mint most.

A következő kérdésre adott válasza alapján fogom eldönteni, hogy részeg-e vagy sem. Miki egér macska volt vagy kutya?

Nyugi, a bilincs csak azért szoros, mert új. Ha viseli egy darabig, kitágul.

Igen, meg van szabva, hogy mennyit kell bírságolnunk naponta. Még két feljelentés, és kapok egy kenyérpirítót.

Istenben bízunk, a többieket megnézzük a nyilvántartásban.

Két pontosan mekkora sört?

Nem uram, már nincs megszabva, hogy mennyit kell bírságolnunk. Régen meg volt, de ma már annyit bírságolhatunk, amennyit csak akarunk.

Örömmel hallom, hogy a főkapitány úr az ön személyes jó barátja.

Legalább

Lesz, aki leteszi magáért az óvadékot.

Szóval azt hallotta, hogy a szép nőket nem bírságoljuk meg? Hát ez így is van... 10 000 Ft lesz...

12129. Rozália
2008. nov. 7. 17:26

Na, pont kimaradtam a buliból...:) Az ebet etettem meg, és leszedtem a megszáradt ruhákat, meg hívott a párom a kórházból.

Papi, igazi lovag módjára viselkedtél...

12128. kata50
2008. nov. 7. 17:24
melodie kit érdekel hogy hova mész.de megjegyzem lehet hogy jobban teszed ha kilépsz erről a forumról , mert nem igazán jó véleménnyel vannak rólad . Nekem is van 41 éves és 33 éves lányaim , de ha igy megbántanának idösebb megviselt embereket akkor szégyelném magam hogy ilyen tiszteletlen gyermekeket neveltem . de zserencsére nem ilyenek . Egy véleménnyel vagyok a többiekkel , választ nem várok , ha te is ugy gondolod s rám hallgatsz , akkor tedd azt amit emlitettél leveledben , én azt mondanám költözz mint a vándor madarak! üdv a foum egyik tagja .
12127. alfoldi13 (válaszként erre: 12125. - Melodie)
2008. nov. 7. 17:14
én nagypapaként csak Pesten jártam és mivel a hivataloknál nem is láttam elég szépnek ma... de én is egyetértek azzal ,hogy érezzük magunkat jól én próbáltam megnézni a képet képeket de egy sem volt idáig mi mindnyájan vállaljuk arcunkat mégha időviselt is...
12126. 3016cdaf47 (válaszként erre: 12125. - Melodie)
2008. nov. 7. 17:09
Nem egészen értelek! Hívott ide téged valaki, hogy e témában nyilváníts véleményt?
12125. melodie
2008. nov. 7. 17:05
Nagyon kérem az itt "vitézkedő" nagyikat,hogy fejezzék be a sárdobálást és a sértő kijelentéseket.Kölcsönösen kifejtettük a véleményünket egy témában,a véleménykülönbség miért baj?Nem írigykedem mások unokájára,van nekem egy saját drága kisfiam.Ezért más se írigyeljen a fiatalon eltöltött nyugodt, gondtalan,boldog évekért.Nekem ez így volt jó.Ami még rám vár az életben,ezt mind magamnak kell megoldanom (egy segítő társ oldalán),az időt visszaforgatni nem lehet.(nem is akarom!).Szép estét mindenkinek!Fórumot nyitok más témában,San Franciscoban jártam,erről akarok képeket feltenni.
12124. alfoldi13
2008. nov. 7. 16:56
az ujjaknak csak az adatlapomon keresztül de bemutatkozom remélem jól érzi itt magát végre mindenki minden bajunkkal együtt... ma pesten kínlódtam... földhivatal várakozás...felesleges sorban állás..
12123. kobzos katalin (válaszként erre: 12119. - Rozália)
2008. nov. 7. 16:53
JA!!!, és a viccek elküldése is az "oktatom" tanítása alapján ment, másképp írhattam volna le az egészet, szóval igenis jó az "oktatóm". Pusza.
12122. kobzos katalin (válaszként erre: 12119. - Rozália)
2008. nov. 7. 16:43
Ilyen csúnyaságot ne feltételezz, nálam van a híba, de még mennyire, egyébként is az adatlapomra az "oktatom" segítségével sikerült felvinni a képet, úgyhogy ne szidd az "oktatót", mert megmondom NEKI, hogy SZIDTAD, és EZT NEM HAGYOM! Pusza!
12121. kobzos katalin (válaszként erre: 12116. - Nagyi57)
2008. nov. 7. 16:39
Köszike, köszike, ezt fogom tenni, kipróbálom, de ha idegileg nem bírtok, szóljatok. Eszem van tengernyi, csak egy baj van, néha zavar a gondolkodásban, úgyhogy ha lehet, olyan nagyon kezdő szintre legyetek szívesek lemenni, mert nem vagyok egy zseni. Pusza!
12120. Rozália (válaszként erre: 12118. - Alfoldi13)
2008. nov. 7. 16:38
Szia Papi! Én kérek szépen, éppen főzni akartam, de ha nálad már készen van...:))
12119. Rozália (válaszként erre: 12104. - Kobzos katalin)
2008. nov. 7. 16:37

Katikám, úgy látszik, nem volt megfelelő az "oktatód":))) El vele!:))

Legyen szép délutánotok.

Elmentek a kincseim...:((( Aztán most meg nem találom magamat...:)

12118. alfoldi13
2008. nov. 7. 16:37
még nincs nagyon késön hátha van kedve valakinek kávét inni.. velem...
12117. kobzos katalin (válaszként erre: 12113. - Kata50)
2008. nov. 7. 16:34
Kedves Druszám, tényleg eltüntél, de azt hittük, hogy csak picinységet hagytál el minket, vártuk, hogy valamit csak szólsz ezekre a zivataros pillanatokra, amiben részesültünk. Légyszí, tényleg nézd végig, és ne fossz meg minket a véleményedtől, a későbbiekben a jelenlétedtől, mert mindenki hiányzik. Pusz!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook