34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
Na és a szagos radír? Némelynek olyan illata volt hogy már-már megakartuk enni :D
Négyszínű toll,meg volt egy másik,amin szines karikák voltak,és szagosított volt!Ahogy írtunk vele,még a füzetnek is jó illata lett!:)))
Volt valakinek dobozos ruhája??
Nagyon szerettem a papucsot, sokáig megvolt!
Nekem a talpamat csipte meg egy méhe, de nem lettem allergiás:):(
Duran Duran poooszter!
1 Madonnáért kaptam egy Duran Duranos posztert, és 2 kisebb Kim Wilde képet.
Micsoda menők voltunk?!:DDD
No meg a trapper farmer a lacoste pólóval:)
Emlékeztek az Alföldi papucsra? Meg a sarú?:DDDD
Irigyellek érte!Nekem marad a net retrózni!:DDDD
Egészséges is a mezítlábaskodás, csak sokszor megcsíptek a méhek meg ki tudja milyen bogarak:)
kukucs! Rég voltam, hiányoztam?:-)
Hogy közbe meg mennyi hsz lett!!!
Gyerekek, nagyon jó retró buliban voltam szombaton. Csupa 80-90-es évek zene! Karaoke, szendvics, meg tánc! Torkunk szakadtából énekeltük, hogy "nyár van és semmi baj..."
Ti hogy vagytok?
Akkor nem is volt ennyi ludtalpas gyerek, feln őtt!
Kapkodtuk a csülkeinket sebesen!!
Egy alkalommal szólt a mama, h a papának a mezőre vigyek ebédet / a mama nekem nem rokonom volt, csak egy kedves ismerős/
Fogtam a férfi biciklit, a kaját, meg a mama unokáját, vittük az ebédet. Igen ám, de közben rettntő nagy vihar lett.
Hogy ne ázzunk meg, beálltunk a legnagyobb fa alá. Nagyon féltünk- én a mai napig is, legszivesebben az ágynemütartóba bujnék a vihar elől - Jött ám a mama!
Hogy én akkor mit kaptam?:):(: ennyi eszem sincs, viharban a fa alá állni??
Honnan tudtam volna? 7 éves sem voltam:(:(
Ja férfi biciklin a váz alatt tekerni, milyen nagy élmény volt:):(!
Szerettem én is a pocsolyába, a vizes úttestre és a forró betonra menni mezítláb:) Nyáron az udvaron a fűben, most is mezítláb szeretek mászkálni.
Én ebbe nem tudok belefáradni!Nem tudok megváltozni,sőt ahogy öregszem,egyre rosszabb!:DDDD
Na ja, akik jól ismernek, azok tudják: nem vagyok egy hamvába hótt akárki.
Csak már kezdek belefáradni a harcba; az értelmetlen támadások megtorlásába.
Nálunk nem cserépkályha volt,hanem olaj kályha.Volt egy tanárom aki annyira fázott mikor jött órát tartani,hogy a széket mielőtt leült,a kályha fölé tartotta hogy átmelegedjen:)Mikor haza felé ment,akkor pedig a kabátja alá elől ahol össze gombolta újság papírt tett,hogy ne legyen olyan huzatos.
Húú, akkor én nagyon megfertőződtem ma, elegem van!
Azt hittem, hogy már itt tudok lenni egy kicsit de megint közbe jött valami.
De milyen langyos volt a pocsolya!!!Télen meg mindig volt hó,méghozzá sok!Emlékeztek,nálunk az iskolában cserépkályhával fűtőttek!Minden szünetbe jött a fűtőbácsi,és megrakta...
Emlékeztek,gyerek korunkban 25 foknál nem igen volt több.Bár lehet hogy volt kicsi eltérés.Azt tudom,és emlékszem,hogy a zivatarok után mi mezítláb mentünk ki az utcába (akkor még nem volt le aszfaltozva) és a traktor nyomba,ami megtelt vízzel abba pacsáltunk :)
A 20-25 fokkal én is kieggyeznék!Furcsa lesz az időváltozás az biztos!Mindenkit megzavar!:)))
Igen,mert ami van az nem természetes.Nem természetes az hogy most ilyen hüvös az idő,ettől kicsit kellemesebb időhöz vagyunk szokva.Mondjuk 20-25 fok. Az elég lenne.Nem természetes az sem hogy pár nap leforgása alatt 10,15 fokot emelkedik a hőmérséklet.Mondjuk,kibírnánk, ha a levegő pára tartalma nem 100% lenne.
Akkor meg majd az nem tetszik,hogy nagyon meleg lesz!Nem értem magam,semmi sem jó soha!:DDDD
Jön a nyár.Jövőhéten már 30-32 fok lesz.