30ezer forintos élelmiszerutalványt kapunk még az őszig (beszélgetés)
Hali
Valaki valami friss infó? Erre senki nem tud semmit se. Fejér megye
Sziasztok
Valaki valahol megkapta már?
Igen :)
Ez is egy kis plusz,nem sok de valami
Sziasztok
Valaki megkapta már?
Ez nem jó logika, mert többen mennek nyugdíjba folyamatosan mint ahányan meghalnak.
Én csak annyit tudok, ősszel.
Vajon mikor kapjuk meg a 30000 Ft- os utalványt ? Nem figyeltem mostanában a híreket...
Minél később utalják, addig is meghal párezer nyugdíjas, akiknek nem kell kifizetni.
Nagyon jó ötlet!...
...lehetne az ötleted szerint is.... csak itt a kocsmában, a még nem seggrészeg cimborák szerint a nyomtatás,postázás árában lévő haszon néhány fontos embernek mindenek előtt.
Értem a szolidalitást, a károsult magyar családoknak nyújtott támogatást. Nem ők tehetnek a katasztrófa bekövetkeztéről.
Bár kérdés, hogy egy Indiában, Franciaországban, bárhol máshol élő magyar kapna-e jelentős segítséget, ha egy árvíz elmosná a házát. Vagy kaptak-e támogatást a kaliforniai tűzvészben érintett magyarok? Ők nem feltétlenül lesznek tömeges szavazók. És ez a kettős mérce is zavar.
Ami a célja, kell építeni a szavazótábort!
Most nem a krumpli a sláger! Bár végre tisztességes nyugellátásról beszélnénk, nem pedig ilyen- olyan áfáról meg 30 e forintról!
nem vagy vak...be kell vallanom, pont nem érdekel, melyik hírporál hozza...nálam nincs jelentősége...
ezek a hírek amúgy sz@rt sem érnek...inkább unaloműző...
nem ide tartozik, de valami ilyesmi..ma egy megmondó azt találta mondani egy mérvadó csatornán, hogy Aranyosi antiszemita..(a dakota kifejezés miatt)...a híres, művelt műsorvezető nem szólt rá, hogy nem jó kifejezést használ..mint ahogy Aranyosira sem szólt rá a jelentéktelen portál vezetője, hogy ne dakotázzon...
...lényegtelen fingreszelésnek tartom az ilyent(is)..
bocsánat.(várom a 30.000.-Forintomat.)
A sóbányának vannak tulajdonosaik és nem is magyar vállalat. Mit keresünk ott?
Az én adómból fogják az ők bányáját helyreállítani?
A 30 ezer Ft-ról meg nem olvastam, hogy visszavonták, csak annyit,a pontos szabályozás és a felhasználási feltételek a közeljövőben megjelenő kormányrendeletben lesznek részletezve,
Mert tettél is.
Az a baj nagyon kihasználjàk az embereket, nem az fölözi le a tejzszínt aki megfeji az állatot, hanem aki eladja
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyit költötök csak élelmiszerre egy hónapban? Mi fér bele ebbe a keretbe?
- Drága élelmiszerek
- Tele vannak ehető rovarokkal a magyar élelmiszerek.
- Mennyit költötök egy hónapban élelmiszerre?
- Reformkonyha - élelmiszerek, receptek, praktikák
- Ha a súlyoddal megegyező kiló egyfajta élelmiszert/nasit kaphatnál, ezt választanád :