30 évesen gáz nappali egyetemre menni? (beszélgetés)
Nálunk az egyetemen speciel nem néz ki senki senkit.
Bár itt az a kérdés kit mennyire foglal le az egyetem, hogy ráér ezzel foglalkozni :)
Mi össze is szoktunk ülni tanulni...
Ő mellette dolgozott is. Így nem volt gond neki a megélhetés.
Részmunkaidős munkát bárki vállalhat vagy akár vállalkozó is lehet nappali képzés mellett.
Ismerek olyat aki 28-29 évesen fejezte be a főiskolát és nem húzta halasztotta, csak fél évet csúszott. Igaz ő 24 vagy 25 évesen kezdte nem 30.
Mesélte, hogy ment az egyik órára. Valami szabadon választható tárgy volt, és főleg elsőévesek voltak ott. Azt hitték ő a tanár. :)
Ritka az ilyen ez tény.
Van egy ismerősöm, 31 éves, nappalin tanulgat.
Szerintem az a gáz, hogy akármit tanulna, csak dolgozni ne kelljen.
Én is tanulok, munka mellett.
Ja és a jogi asszisztens az nem egyetem. Akkor inkább gyúrj rá egy évet, emelt érettségi szint, és tanuld azt amire akartál volna most menni, csak nem vettek fel.
Ki mondta hogy öreg!???
Én 45 évesen se akarok öreg lenni! :)
Sok sikert!
Mért lenne gáz, ki sem fognak nézni, az első vizsga időszak majd összecsiszol benneteket
azért ne felejtsd, hogy tanulni is kell---
gáz
Nem a nappali egyetem.
Jogi asszisztenst mert más szakra nem vesznek fel a ponthatár miatt:(
Grácia szülök segítenek és jelen pillanatban ők segítenek még ilyen öreg fejjel is nekem ha kell:)Persze van ez mellett már 2 szakmám de gondoltam mivel estin,levelezőn nem indul hátha
További ajánlott fórumok:
- Melyik egyetemre érdemes felvételizni jogász szakra?
- Szerintetek felvesznek egyetemre?
- Ha egyetemre járok és el szeretnék költözni Pestre, akkor újra kell felvételiznem vagy válthatok iskolát anélkül is?
- Szerintetek így megéri egyetemre menni?
- A barátnőm válófélben van, egyetemre jár nappali tagozatra. Beadhatja szociális ösztöndíjra az igénylését?
- Tudjátok hogyan lehet a Pet Vet című játékban egyetemre menni?