30 éven felüli ferfiak milyen sűrün szexeltek? (beszélgetés)
Hát...én azt hiszem elég türelmes vagyok..)
Hát ez az, ezt még magamnak sem sikerült megválaszolnom...
Én elhiszem és megpróbálom elfogadni,de meddig?
Indokolni mindent meg lehet, csak elfogadni és elhinni nehéz, hogy tényleg ezért vagy azért...
Tudnék mesélni... de több mindentől függhet.vagy csak ezt magyarázzuk be magunknak? Lehet hogy indokokat keresünk magunknak miért is olyan ritka?
Hát nem tudom. Biztos, hogy ez kell hozzá, de néha már kevés. Vagyis nem az jön vissza amit várna az ember. Vagy lehet túl sok a figyelem elvonó körülmény? ;)
Hmmm...
Egyszerűen megy;)
Szeretem a párom,és ő is engem.
Szerintem ennyi elég;)
Nem kishitűek vagyunk csak kezdjük feladni! Nincs lassan már meg az öröme a küzdelemnek! Eredménye meg végképp! :)
Könyörgöm! Ne legyetek már ilyen kishitűek!
Oksa!! DE MITŐL MŰKÖDIK????? (mert tőlünk nem nagyon!! Igaz Hanyatka???) ;)
Mitől-mitől...
Működik a házasélet;)
Az nem baj, ha próbálkozol .......
Nem ez a megoldás!!!
Kikell tamasztani bekenni extra eros zselevel rafujni egy doboz hajlakkot :D talan akkor tartos es kemeny lessz :)
És mitől kemény? Hátha tanulunk valami jó tippet!
Na jo enis megelegednek napi eggyel :) nem vagyok fehermaju :)
Hát az már megvan sajnos...:(
De a cerka olyan kemény, mint a fagyos kutyalába!!!
És inkább legyen magas a vérnyomás! Ugye?
Már a napi egy sem jönne rosszul!!! Na jó minden másnap?! :)
Már nem is akarok benzinkút tulajdonos lenni!!!
Nekem a napi 3 is feleferne :)
Mindenkineél van,hogy kevésbé kívánja a szexet,főleg ahol gyerekek is vannak már..azért arra is kell figyelni,hogy nehogy felkeljen.Nem mindenkinél van zárható ajtó...
Szerintem nem kell aggódnod,de az tuti,hogy ha belibbensz elé egy szexi fehérneműben,és még lejtesz isegyet,akkor nem marad a dolog tett nélkül...:::DDD
És egymás elött nem kell szégyenkezni..mindenki változik,ezt el kell fogadni.
Naponta minimum egyszer az az átlagos.
Az tény,hogy a meleg meg tudja pörgetni kicsit az embert,lehet ezért van a mondás,hogy fülledt erotika?:)
Nemtudom miert akadt el o a telre fogja hogy telen mindig kevesebbet sexelt :)
Hát az a kérdés miért vagy hol akadt el a dolog?:)
Hehe ez jo kerdes volt :)
Nem értem miért "30 éven felüli férfiak ...."? A harmincadik születésnapon minek kell történni ahhoz, hogy külön kezeljék a 30 alatti és 30 feletti férfiakat?
Én így 50 felett sem felejtettem el, mi az a szex. Van barátom akinek a vérnyomáscsökkentő gyógyszer szedése óta nem megy .... Egy másiknak mióta a 3. benzinkútja van ... Egy harmadiknak a felesége panaszkodik, hogy a férje soha nem hagyja békén .... Mindannyian 50 felettiek. Hogy én milyen sűrűn? Azt a feleségemtől kérdezd. :)
Erre kivancsi vagyok enis mi az a sok mas dolog :)
További ajánlott fórumok: