30 éven felüli ferfiak milyen sűrün szexeltek? (beszélgetés)
jól bírod :( amikor a havi 1 alkalmat egyszer megláttam a naptáramban (egy ideig felírtam) akkor nagyon elszomorodtam. Utólag beszélgettünk a párommal és közölte , hogy neki nem tűnt fel, hogy ilyen gyakori..
én most azt kaptam, ha megint nyavalygok a szexért, akkor elmegy itthonról.. :o . De csak elrettenteni akart mert már három napja kergetem ő meg három napja mondja, hogy amikor piros betűs napon van akkor NEMMMM! Én meg ilyenkor kívánom a legjobban. Jól az őrületbe kergettem.. de most tényleg sokszor mondtam, úgyhogy nem csodálom, hogy menekül :P
nálam ez még nem kóros
szerintem... :))))))
én mindig ingerült vagyok. Ugye a "másik fórumon" volt szó a bajomról, hogy eleve kevés az egy dolog, de ha elmarad hosszútávon a kielégülés az elméletileg lelkileg is meg testileg is elég nagy feszültséget okoz. Szerintem akinek kell és igényli az nem véletlenül igényli annyiszor amennyiszer.
De hogy ide mennyi nimfomán csaj jár !!! :D:D :Ö :P
Ez a közösség engem is átlendít a holtpontokon, még ha a problémáim meg is maradnak. Nehéz helyzetben vagy az biztos. Egyébként még sosem léptél félre csak a szex miatt? (priviben is írhatsz ha gondolod)
persze, mindenek ellenére én is látom az értékeit, csak én már úgy érzem néha, nem bírom már sokáig ezt az őrlődést
mert ez így nem jó senkinek
tudja, hogy nem elég nekem, ez nyilván ad neki egy alaphangulatot, és vannak más egyéb problémák is
de azért az tényleg jó, hogy itt legalább az ember ki tudja adni egy kicsit a gőzt :)))
ha mar ennyire ritka mi lessz tiz ev mulva,nem kellet volna osszekosd az eleted egy ilyen idos palival.
Én meg már annyi vadbarommal futottam össze az életben, hogy úgy vagyok vele, a többi jótulajdonságát nem cserélném le a szexre. Ha heti 1-2 jut, akkor ennyivel érem be...bár ez nagyon nehéz. Mert lehet hogy találnék egy tüzes csődört, aki alapból akkora tapló,hogy nyitnám az új fórumot, hogy "nem tudom elviselni a párom,mert egy tapló,de kegyetlen jó az ágyban-mit csináljak" címmel. Akkor inkább kevesebb szex, de jó pasi,jó társ...legfeljebb elszaladok és felvásárolok egy szexshop-ot még ha nem is ugyanaz. Egyébként meg őrlödöm tovább veletek. :)
na,nekem pont ez a legnagyobb gondom, hogy nem tudom így elfogadni
mert, mint említettem, ehhez én túl önző vagyok, ugyebár..
Sajna azt hiszem,nekünk már így kell elfogadnunk őket! Most nagyon alpári leszek, és előre bocsánat, de amikor nem bírom,akkor ki szokott belőlembukni, hogy ez nem igazság, mert még a 60 éves szomszédasszony is többet kefél, mint én. (tudni kell róla, hogy nagykanállal falja az életet még most is). Belőlem is "kiszok" hozni az állatot, ha ki vagyok éhezve. :D
hehe, a hiszti nálunk nem jön be, egyszerűen háttat fordít, és otthagy
azt mondja majd ha lecsillapodtam akkor szóba áll velem
esetleg..
Nálad még esélyes! És remélem lesz is! :)
Azt azért garantálom, hogy észre venné. Nagyon hisztis bírok lenni. De rá nem hat még az sem. Idegesebb lenne ha eldugnám a szerszámait!
dehogy, inkább nagyon is szerencsétlennek érzi magát :)
neki az sem tűnne föl, ha 3 hónapig "éheztetném"
Dehogynem. Az idegesít, hogy nem kellek neki. Utána már hiszti, és stb. De csak magamat szivatom vele.
3 éve. Az sok vagy kevés. Eleinte volt olyan hogy egész éjszaka. Hú de régen volt. Azt mondta azért mert akkor még újdonság volt.
Hát a kiéheztetés az csak nekem jelent gondot. Ő szerintem el lenne hónapokig. Volt olyan hogy 3 hétig nem voltunk együtt.
Nem is csak maga a szex ami hiányzik, hanem maga az az érzés. Akkor érzem legjobban hogy kellek neki vagy nem tudom. Na jó a szex is! :):)
Itt a tipikus eset! Te sem és mi sem azt kaptuk ilyen téren, mint amire áhítozunk. :)
Ilyenkor szoktam mondani, hogy apa nagyon nagy gáz van. Érzem,hogy kezd rajtam kitörni a hiszti, mert kevés a férfihormon a szervezetemben. :) Sokszor hat ez a mondat,a nagy ártatlan "boci"szemekkel. :) És tényleg lehet ingerült az ember, mert hiányzik a szex. Hát nem?
öööö hát ez ciki lesz
3 teljes napig, de sajna nem bírtam tovább
egyszer volt olyan is, hogy 1 hétig, sőt ha jól emlékszem az utóbbi 1 évben volt egy 2 hetes kihagyás is egy kis mosolyszünet miatt
de a 3. napon általában már frusztrált vagyok és eléggé elviselhetetlen
Minket sajna a távolság éheztet, de amikor itthon van egyfolytában, miért nem bírja reggel, délben, este....mint az antibiotikum kúránál 3x1 naponta. :)
Hány napig "éheztetted" ?
én is próbáltam már kiéheztetni, de én mindig előbb bedobtam a törölközőt
úgyhogy csak magamat sikerült, de rendesen :)))
Hihi! Az én nem annyira aktív párom, amikor itthon volt decemberben, olyan tüzes volt, hogy már az én fülem is ketté állt és én mondtam neki, hogy elég máááááááááááááá! :) Most 1 hónap múlva jön. Csak azért nem jó, hogy 4 havi adagot két hét alatt kap meg az ember lánya. :) (húúú, dehogynem!) Szóval nálad áprilisban lesz karácsony! ;)
Ezt én is szoktam hallani,h.nekem semmi se jo (( de ez nem igaz! Jó lenne nekem barhol, barmikor, barhogyan :D egyébként nekem épp tegnap mondta,hogy alig varja az aprilis végét,minden nap együtt leszünk napi 2szer :) ugy latszik,ö is rosszul viseli mar..
én a 32-t taposom és szintén kezdek belejönni
bár 25 évesen azt hittem, már nem lehet fokozni
remélem még vár 1-2 meglepetés :))))))
Én már 33-nál is sejtettem valamit...szóval nem feltétlenül kell 40-ig várni. :D:D:D:D
Látod, én is így vagyok vele, hogy 70 km-es körzetben vonzom a hülyéket meg a rendőröket. :) A csillagos vagy minimum virágos pasikat meg észre sem veszem, vettem.:)
pozitív változás, nos igen, legalábbis a minősége annak a heti 1, nagy ritkán 2 alkalomnak mindenképpen pozitív
persze azért még lehetne fokozni ezt is
áh, én vagyok hülye, hogy nekem semmi nem jó
meg is mondta tegnap..
További ajánlott fórumok: