3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
Ezt a tablettát vasakarattal sem tudom lenyelni, emiatt a sexhez sincs kedvem.
káposzta, ropogós, rágcsál
folyamatos égő érzést okoz a rovarok csípése! hiába sípol a rovarriasztó
tabletta,vasakarat,sex
Az ásatáson dongott ez egyik pinerendszer, ami kikészítette az embereket.
sípol, folyamatos, égő
Novemberben hastáncversenyre jelentkezve elutasítottak, mert rakoncátlan tincsekkel nem rendelkezem.
ásatás, dong, kikészült
gyerekek! nemakarok dicsekedni,de idáig az idei málna termésem volt a csúcs! és még nincs vége az évnek:D
november,hastánc,rakoncátlan
A szociológiát halhatatlanok tanulták, akik a kerekeskútba kiabálták ötleteiket.
☺
idáig, gyerekek, málna
Gyümölcsös fagyit kever a gépem és ez jelenleg megakadályozza,hogy a világtérképet böngésszem.
szociológia,kerekeskút,halhatatlan
Kókusztekercs kóstolása miatt az ajakrúzs elkenődőtt és maszatos lett az arca.
világtérkép, gyümölcsös, kever
A kapuera igencsak megformálja a farizmot,mert vicces lábemelései vannak és ez megnevettet.
kókusztekercs,ajakrúzs,maszat
a lemezjátszók korát éljük,bár benne van a pakliban hogy a lemezek mérete kulcstartó nagyságúra kicsinyül
kapuera,lábemelés,farizom
Kacagtat ez a tempó,komoly helyzetelemzést igényel!
kulcstartó,pakli,lemezjátszó
A cölibátust fogadott római katólikus papunk szereti a focirangadókat és reggelente napilappal kezében sétál el a templomig.
tempó,helyzetelemzés,kacagtat
Egyfolytában a kanapén kotló,igénytelenül fénytelen hajú nő nem reménykedhet,hogy vele egy frekvencián mozgó párra talál!
cölibátus,rangadó,napilap
A koccanásgátló megakadályozza a nagyobb törést,ha egy nagyobb mellbőséggel megáldott Hölgy megy el melletted a járdán és nem figyelsz de pókerarccal tűröd, hogy Rád dudálnak.
fénytelen,kotló,frekvencia
rám sem jellemző a némaságifogadalom,sőt minden igényesség nélkül,néha terjedelmes és bőlére eresztett vagyok
koccanásgátló,mellbőség,pókerarc
Asszisztensként megtanultam 16-os sorszámmal behívni a beteget,ki csak egy fülbelövés áldozataként gyulladt fülcimpával érkezett.
igényesség,terjedelmes,némaságifogadalom
az én felségterületem nemcsak a szellemvilág,de mamár ártott ez a népi kavalkád
16-os,aszisztens,belövés
A főnököm leszúr hétfőn,mert nem veszek részt a hétvégi meetingen,inkább gyanútlanul besétálok egy kelepcébe.
felségterület,kavalkád,szellemvilág
Hatástalan vadászszezon előtt a kopót a kotlóstyúkkal kotorékoztatni.
meeting, gyanútlan, leszúr
A nudizmus ma már elfogadott naturális önmegvalósítás,bár számomra elképzelhetetlen lenne lángost venni puccosan,mert még a fülpírom és arcégésem is előjönne.
hatástalan,vadászszezon,kotlóstyúk
fejlődőképes nők légbuborékát nem palackban tárolom,hanem a fürdővizemet fertőző ellenanyagként kezelem:D
nudizmus,fülpír,lángos
lustaságom vetexik minden kutyaszőr viselőjével,de ha bombaáron kapható a fittség,veszek pár kilót:D
pinacoláda,nyakmerevítő,közüzem
Kacér estém volt,a tánctól belsőcomb izomhúzódásom lett,de elöltöltős mosógépem megmenti a mosási helyzetet.
kutyaszőr,lustaság,bombaár
a csajbulik hangulat egy utánozhatatlan zsongás! csak a füstfelhőt száműzném:(
előltöltős,belsőcomb,kacér
A szerelem öl,butít és nyomorba dönt,de birtoklási vágyat is ébreszt,amit erőszakkal nem lehet lekezelni.
csajbuli,zsongás,füstfelhő
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!