3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
Az üvegtigris a csillag alakú serpenyő mellett volt a polcon.
naplemente,meglepő,vipera
A kultúra házában fogas kérdésekről vitatkoztak a paraziták.
csillag, serpenyő, üvegtigris
Tele lett a kuka arckrémekkel, állítólag az élesztő jobb a ránc eltüntetésére.
kultúra fogas parazita
A szél lefújta a kalapomat , és ahogy lehajoltam érte,a fagyim leesett a tölcsérről, pont eltalált egy sereg hangyát.
kuka élesztő ránc
kalap hangya fagyi
(ez lemaradt)
Idegesít az utazás, a csomagok és a sok átszállás!
rodeó kukorica bilincs
Lemaradtak.
Utazas, csomagok atszallas
Amikor ma hajnal felébredtem, az ablakon kinézve láttam a harmatot a virágok levelein.
mellékes medence parketta
Fergeteges idő közeledik, szőke hajadra tegyél valamit mert megázik, s ne állj a füzfa alá!
hajnal ablak virágok
A sás között vadkacsa bujkál, de akkora a sötétség, hogy nem látom csak hallom.
fergeteges,szőke,fűzfa
Egy óriás kéz elrepítette, de ezzel nincs vége, a mese folytatódik, lassan leereszkedett, didergett, megpillantott egy házikót, bekopogott, de senki nem felelt, szembe egy meleg kemence, mellette felmelegedett.
sás, vadkacsa, sötétség
Mikor meghallottam hogy a férjem éjszaka négykézláb nyerítve jön haza, kidobtam egy vászont hogy ott aludjon ne a bungallómban.
kéz, mese, kemence
kezembe helyesen kezemben
bocsi!
Jött a levél,melyben írták vékonyodik az ózonréget,gumipapucs volt a kezembe,s leejtettem.
vászon,bungalló,nyerít
Egy gyors sprit haza, pihi, aztán szombat, buli, és sok sok kóla.
levél ózonréteg gumipapucs
Aki áskálódik,hamis vádakkal illet másokat az sürgősen hagyja abba!
sprint,szombat,kóla
Megállt bennem az ütő egy pillanatra, mikor egy szakavatott hozzá nem értő a kresz-szabályait sorolta, míg a buszsofőr megpróbált kitolatni.
hamis, áskálódik, sürgősen
A buliban ahol voltam, egy nő úgyviselkedett mint egy töklotyó, ráadásúl épp valakit henna festékkel festett, s közben azt kiabálta hogy az oviban hópihe vol a jele.
ütő szakavatott busz
A hétvégi szalonnasütés óriási buliba csapott át,a tejpor porcukorrá lett és a darázscsípés a talpamon percek alatt semmivé lett némi házipálinkás pakolástól.
töklotyó,henna,hópihe
Kell egyáltalán a szerető,ha aztán jár a nyakleves,ezen gondolkodtam mig jöttem hazafele de tiszta sár lett a cipőm!!
tejpor,szalonnasütés,darázscsípés
Hallatlan hogy nem érted meg hogy a ökörszem, madár, és nem hal.
szerető nyakleves sár
A vezeték eldugult, ezért a hajcsat segítségével próbáltam elhárítani, bár a pupillatágítás miatt alig láttam valamit.
érted, hallatlan, madár
Kevés az idő, fárasztó az utazás, így itthon maradok és nem ér csalódás!
vezeték hajcsat pupilla
Korlátlan idővel rendelkezem, mivel nyaralok, homok dünék közt sétálgatok mindjárt jön a szobalány, megvárom, aztán irány a tengerpart!
idő utazás csalódás
A banán turmix finom volt, de bélcsavarodás lett a vége, majd rozsda szinű az eredménye. :-)
korlátlan homok szobalány
Lúdtalp illatra ébredtem porcogó rágása közben, még jó, hogy a protkóm védte a habzsák.
turmix, bélcsavarodás, rozsda
Jobban éreztem magam amikor mindkettőnk elment, a gyönyörtöl remegett mindenem. ;-)
habzsák porcogó ludtalp
Az angyal lábán harisnya volt, és egy malac képe vigyorgott rajta.
jobban,elment,mindenem
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!