3 hónapos fiamnak nem ízlik a tápszer! Mit csináljak? (tudásbázis)
Pedig jól értette:)
A Humana Baby Fit 1-es tápszer 1 éves korig adható és 1 éves korig fel is írható receptre!!! Elvileg 4 hónapos kor után át lehet térni a 2-esre, de ez nem kötelező. Mi 1 éves koráig kaptuk az 1-est receptre, 894 Ft-ért.
Nem írhat fel a doki 1-est csak 6 hónapos korig, utána a 2-re már nincs támogatás.
Illetve csak a gyógytápszerekre van csak !
Majd 4 hónapos korától írass fel mindig többet, mi is így csináltuk .-)
A 14-es hozzászólásban Mandula írta,hogy az 1-est lehet adni 1 éves korig,és arra van támogatás.
Vagy rosszul értettem?
az jó :-)
Mi már 6 hónaposak vagyunk, nem kapunk már rá támogatást, milupát eszünk, 4 dobozért fizettem mot 3500-at
Akkor jó :-)
a humana milyen árban van?
Igen :)))
A sima Humanát mefeszi :)
Viszont ma irattam a dokival banánosat,olyan jól lakott,hogy 2 órája alszik,mint a bunda :)
Te eszednél vagy??? Egy 3 hónapos gyereknek tejet???
Egyébként a humana babyfit 1 tényleg jó, az én kislányom is azt ette 1 éves koráig. Nagyon finom, banán ízű, és tényleg újszülöttkortól adható. Utána már nem írhatják fel, próbálkoztunk mi is mindenfélével, aztán a 3. doboz tápszer után amit nem volt hajlandó megenni áttértünk a tejre, de ő akkor már majd 14 hónapos volt.
Létezik gyümölcsös. A Humana Baby Fit banános ízesítésű, az 1-es újszülött kortól adható. 2*450 grammos csomag van egy dobozban, receptre 894 Ft.
Az én fiamnak ez kb. az ötödik-hatodik tápszer volt, amit végül elfogadott. Az összes többit egyetlen korty után eltolta magától. Ezt elsőre elfogadta. 1 éves koráig felírta a gyermekorvos receptre,most 1 hónapja ugyanebből a 2-est kapja. (Elvileg 4 hónapos kortól át lehet térni a 2-esre, de az 1-es akár 1 éves korig is adható, és arra van támogatás,ha felírják, a 2-esre már nincs.)
Nincs a családban allergiás,a kórházban ezt adták. Tegnap vettem neki simát,egész jól meghamikázta :)
Mikortól adtál a babádnak gyümiket?
Tejallergiás a baba vagy a családban volt allergiás ,hogy Ha-s tápszert kap?
Ezek a tápszerek kesernyés ízűek és lehet,hogy ezért nem fogadja el.
Ha nem allergiás a tejre akkor adhatod neki a síma tejalapú tápszert is.
Nálunk a Hippes vált be ,de a Milupát is megitta és turmixokat készítettem belőle gyümölcsökből és így változatos volt neki.
kérdezd meg a védőnőt, hogy tud-e eladó anyatejet.
ha nincs marad a probálgatás.
Én mézet szoktam ele rakni a tejbe, de mivel ő még csak 3 hónapos ezért azt nem ehet:(
Volt egy ilyen fórum, ott javasoltak danoninot, meg ilyesmiket. Próbáld meg, hátha!
Sziasztok!
3 féle tápit is próbáltunk,de mindegyiket nyögve-nyelősen eszi,az utóbbi 1 hónapban. Mit tanácsoltok?
További ajánlott fórumok:
- Nem kell neki a tápszer. Mit csináljak?
- Mit csináljak, hogy a 2 hónapos, tápszerrel táplált babámnak ne legyen székrekedése?
- Már alig van tejcsim, de a 8hónapos kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert! Mit csináljak?
- Megmaradt tápszerrel mit csináljak?
- Kisfiamnak már két éjszaka vérzett az orra. Szerintetek mitől lehet? Volt már valakinek ilyen? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a 2 hós babám undorodik minden tápszertől?