25 év korkülönbség van a párom és köztem (beszélgetés)
majdnem nagyapád lehetne...
majd pár év múlva, ha roggyant trottyos lesz, akkor is szeretni fogod? vagy ha esetleg már fel se áll neki :S
ne viccelj már...
egyszerűen gusztustalan.
Normális gondolkodású pasi nem tudja helyén kezelni a dolgokat? Ezt hogy érted?
Nézd, a mukinak van egy 25 évvel fiatalabb barátnője, szerintem teljesen jól csinálja amíg túl nem megy egy olyan határon ami erkölcsileg már vállalhatatlan.
17 és 45?
Hú az nagyon gáz szerintem.Igaz nekem már 5 év is sok,én ilyen vagyok,a párom sem idősebb nálam,sőt én vagyok idősebb 9 hónappal:)
Számomra ekkora korkülönbség elfogadhatatlan,de nem vagyunk egyformák.De arra is kell gondolni,hogy mennyit tudtok majd így együtt lenni az életben,és ami még fontos azok a gyerekek.Tehát határozottan nem tartom jónak.
Ez nem az:D
Tetszik a krapek, meg hogy felnőttesdit játszik neki és ennyi..
Mikor ezt a kérdést kiraktad,szerintem te magad is tudtad,hogy olyan válaszok fognak születni,mint:
1.Apakomplexusod van,de majdcsak elmúlik.
2.Vén kecske is megnyalja a sót,biztos örül,meg attól érzi magát férfinak,hogy ilyen fiatal kiscsajt megkapott.
3.Az ismerőseitek se jósoltak nektek sok időt,és biztos röhögnek rajtatok a hátatok mögött,hogy mit akartok már egymástól,tiszta nevetséges...
4.Te még mindig fiatal nő leszel,mikor ő már rég nyugdíjas.
5.A pénzéért vagy vele. (Ezt imádom a legjobban egyébként :-D)
6.Majd megun téged is,és lecserél egy fiatalabbra VAGY te unod meg egy év múlva,és lecserél egy fiatalabbal.
7.Mi lesz,ha te gyereket akarsz,ő meg már nem tud/nem akar.
Tudod,hogy ez nem "átlagos" korkülönbség?Igen.
Szereted?Igen.
Szeret?Igen.
A többit szard le.:-)Az a lényeg,amit ti éreztek.
Hát..egy nagy konfliktus állandó velejárója a kapcsolatunknak,ez pedig a féltékeny"kedés" az Ő részéről. Nagyon jó pasi,de mindig előjön az hogy én milyen fiatal és szép vagyok,nem akar elveszíteni engem,és mikor edzésre jön értem elég nehezen viseli,hogy a kis fiatal p*csök rám vannak kattanva. Holott ez nem az én világom,nyilván jól esik a bókok hada-persze csak Tőle igazán,amit meg is kapok- de nekem csak Ő kell.
Anyukámmal élek egyedül,semmit sem szól. Az elején volt hogy szobafogságot kaptam,megértem,nyilván nagyon féltett,de rájött arra hogy tényleg szeretjük egymást.
ja, Ő szerintem azt élvezi, hogy ennyi idősen megszerzett egy ilyen csajt.......
Remélem független pasi!
Soha nem tennék ilyet. Nagyon jó pasi,egyrészt ezért,másrészt mert nagyon szeretem,nincs ilyenre szükségem.
Soha nem venném hülyére.
Most volt egy kis időm,ezért gondoltam megkérdezek a hozzám közel állókon kívül is egy pár embert pusztán ezért tettem fel ezt a kérdést.
És a hiány miatt is,hiszen most külföldön van üzleti úton,de meglepett,mert úgy váltunk el,hogy majd kedden beszélünk csak legközelebb,ehhez képest már múlthét pénteken hívott Brüsszelből,és azóta is minden nap beszélünk.:)
igen nekem is ez az egy ami zavaró hogy 40feletti pasi mi a szart akar egy kamaszlánytól
ha a te lányodnak vagy az ő lányának csapná majd a szelet egy 42 éves ti mit szólnátok?:D
bárvallom azt is hogy csak az keresi korán a sokkal idősebb társat aki a szüleitől nem kapta meg a megfelelő szeretetet (mostanában)
Batyam anno proffeszionalis sportolo volt igy fyzikailag es mentalisan is siman lehagyott egy normal 40 es hasonlo korabelit.
Felesege negyon fiatal 73 szuletesu ö egy magaban 68 volt amikor a kislanyuk szuletett.
Nagyon boldogok es meg ma is ö az egyik fiatal focis egyesulet egyzöje,
Egyszeruen vannak bacsik kik sokal jobban neznek ki , gondolkodnak , apoltabak mind a generaciokal fiatalab legenyek.
Hany huszaneves legeny nem latja mara jo " baratjat" az uszogumi miatt .
Sok szerencset a jövöben !
Akkor tessék felejteni gyorsan!!
Egy idő után nem ugyanazt fogjátok akarni.....
és elkezdesz másra vágyni....és Ő is. Szemvedés lesz az egész.
Nagyon fiatal vagy, lehet még ezer pasi az életedben. Másra koncentrálj inkább.
Bizonyos ideig működhet de aztán nem.
További ajánlott fórumok:
- 22 év korkülönbség a férfi javára. Belemennél?
- Mi a véleményed 20 év korkülönbségről?
- Szerelem nagy korkülönbséggel
- 13 év korkülönbség a nő javára
- 10 évnél nagyobb korkülönbség a nő javára
- A barátom és köztem 10 év korkülönbség van! Imádjuk egymást már 7 hónapja, de nem merjük elmondani anyunak...Mit tegyünk?