25 év korkülönbség van a párom és köztem (beszélgetés)
Alternativa ; kislanyt k.b. egyidös pasi vitte agyba de utana addig utötte volna mig el......
Hany takony , neveletlen önzö egykoruja lehet ....
Mi a baj egy idöseb , kultivalt , muvelt es bisztonsagot nyujto ferfivel ?
Talan a jövendö anyosoknak lenne kicsit kelemetlen szituacioja , ugyanis hasonlo ur nem egy anyos alom ....
Ilyen komtextusban ez és a hozzá hasonló kijelentéseket így kell értelmezni:
"addig ütöttem volna, amíg él" - abszolút nincs fogalmam, hogy mit kezdenék ilyen helyzetben :P
Az erős súrolás meg 2 év. Jól képben vagy.
Akárhogy is nézem, gyerek vagy még, az eszed és a tested csak látszólag fejlődött ki. Megértem, hogy vonz a pasi, neki kellett volna, hogy több esze legyen, mert ő a felnőtt.
Undorító, hogy egyes férfiak kifigyelik a kislányokat, várnak, amíg 16 éves nem lesz és elbolondítják. Ha az én lányomat vitte volna ágyba egy 25 évvel idősebb férfi, addig ütöttem volna, amíg él. A kislány részéről egyértelműen apakomplexus, a pasi részéről pedig erősen súrolja a büntethetőség határát. Természetesen ezt ő is tudta, ezért várta meg, hogy 16 legyen a lány.
Aha, átláttál. Aztán hogyan? Megkérdeztelek, kihátráltál.
Bedobod minden topicban hogy kamu a sztori...
Összeollózzam neked?
Elég ha valaki végigolvassa a hozzászólásaidat (mert ilyet is lehet, bizonyám) és máris látja milyen ember vagy...
Lehet h a csajok manapság 2x vagy 3x olyan gyorsan öregszenek mint az én korosztályom...
Sajnos csak testileg ...
Ennyi idősen én is dolgoztam, igaz nem edzősködtem, hanem pénztáros vagy eladó ill egyéb diákmunkát végeztem felnőttnek még se mondanám az akkori önmagam, inkább több felelősség szorult belém, mint a korosztályra jellemző, de ettől üggetlenül egy kis dinka voltam:) A
z hogy van nyelvvizsgád és előrehozott érettségid az bizonyítja, hogy okos lány vagy, de ettől még mentálisan nem vagy felnőttnek tekinthető.
Itt a te jővőd a lényeg.
Sem az eredményeid, sem a kereseted nem számít.
:D:D Jó vagy te 27-nek is,sőt inkább 35-nek,az a tíz év plusz meg má nem gond! :D :D
Egy 20-as csávó rád sem kattanna! :DD
Mint amiképp Treki is, akinek minden topic és minden ember FELETTÉBB GYANÚS.
Szerintem meg nála nem stimmel valami.
Nyilvánvaló,hogy befejezem az iskolát.
A nagy kislányról még csak annyit szeretnék kiegészítésként mondani,hogy nem tudom,hány 17,illetve tavaly nyáron még csak 16 éves "gyerek" gyűjti össze önerőből a pénzt egy nemzetközileg elismert nyelvvizsgára,amelyet 98%-ra teljesít,illetve egy 95%-os előrehozott érettségit sem nagyon szoktak lobogtatni német nyelvből 16 éves korukban az emberek. És szerintem a havi 80000 forint sem rossz amit az edzésekkel keresek meg.
De ez most biztosan felvágósan,vagy nem tudom hogy fog feltűnni itt sokatoknak,amivel nem ezt akartam elérni.:)
Sok fajta 40-es van. Nem mindegy, hogy Brad Pitt-ről beszélünk vagy "Sanyiról", aki a kocsmapultot támasztja 20 éve...
Ettől függetlenül nekem kicsit már szájhúzós ez a korkülönbség, főleg úgy hogy te még csak nagy korú se vagy.
További ajánlott fórumok:
- 22 év korkülönbség a férfi javára. Belemennél?
- Mi a véleményed 20 év korkülönbségről?
- Szerelem nagy korkülönbséggel
- 13 év korkülönbség a nő javára
- 10 évnél nagyobb korkülönbség a nő javára
- A barátom és köztem 10 év korkülönbség van! Imádjuk egymást már 7 hónapja, de nem merjük elmondani anyunak...Mit tegyünk?