25 év korkülönbség van a párom és köztem (beszélgetés)
Az a baj,hogy tényleg nem ilyen rossz szájízű hozzászólások miatt írtam ki ide ezt a "kérdést":)
Mondhatni,hogy igen...elég nagy kislány vagyok már.:)
Nem is értem miért tetted fel a kérdést. Nem az a lényeg mi, mit gondolunk, az a lényeg ti jöjjetek ki egymással.
Az élet kiszámíthatatlan, lehet, ha korod béli fiúkkal jönnél össze, állandó szakítások kísérnék az életed, és lehet ezzel a pasival boldogan fogtok élni, míg a halál el nem választ. Lehet nem lesz így, de az ember előre nem tudhatja, hiszen mindenki úgy indul egy kapcsolatnak, hogy biztos örökké szeretni fogják egymást.
A minőségi élet nem korhoz kötött.
Remélem az iskolát azért befejezed, mert azért nem árt az sosem, ha egyszer a saját lábadra kellene állni, az erős legyen. :)
Legyetek boldogok!!
20 éves kisfiúk??
de nagykislány vagy már:D
Ez durva nagyon, hidd el. A fiam 17 éves, a férjem 44. Mintha a férjem a fiam barátnőjével...(aki egyébként szintén 17 éves).
Ez nem normális dolog, te még gyerek vagy. Bármnnyire is halak vagy, ő meg skorpió...
Persze, hogy nem dobná ki.
Használat előtt semmiképpen sem.
Nekem is volt idősebb párom, teljesen bele voltam bolondulva, és mondhatott bárki bármit, (köztünk 13 év volt) én akkor is totál bele voltam zúgva. Aztán szétmentünk :)
Szerintem amíg neked is jó, addig miért ne? Majd az idő alakítja a dolgokat.
szerintem ez már nagyon sok és Te is nagyon fiatal vagy. Most úgy érzed hogy ez a szerelem nem fog változni, de idővel mást akarsz majd nagy valószínűséggel. Élevezzétek aztán majd az idő eldönti, neked még van időd, a párodnak már nem sok variáció van a család alapításra, ha esetleg nincs még gyereke...
Nálnk 14 év a különbség 5 éves vagyunk együtt..és bizony idővel kijöttek a bibik is..
Hú hallod! Bocsi de ez így nagyon gáz! Nem kellene a fiatalságod belefolytani ebbe a kapcsolatba. Azt kellene tenned amit a többi korosztályod beli lány. Na nem a piára, cigire gondoltam, hanem neked 20 éves fiúkkal kellene ismerkedned, élményeket szerezned, mert különben majd 30-40 évesen jössz rá, hogy nem is éltél! Még annyit, hogy gondolatban tekerd előre az idő kerekét mondjuk csak 20 évvel. Ő 62 lesz mikor Te még csak 37, amikor benned még lángolnak a vágyak!
A férfinak lehetett volna 42 évesen több esze, hogy a saját korosztályából ismerkedjen. Pontos számot a korkülönbségre nem lehet mondani, de én úgy gondolom az 5 évig teljesen jó, és talán a 10 év ami legtöbb lehet józan ésszel. Minden jót!
Sok ez a korkülönbség, főleg így, hogy gyerek vagy még.
Édesanyádat sem értem, hogy rád hagyta ezt a dolgot, mert rájött, hogy tényleg szeretitek egymást. Na, persze.
Az a nagyon nagy szerencséd, hogy nem vagyok az anyád.:P
További ajánlott fórumok:
- 22 év korkülönbség a férfi javára. Belemennél?
- Mi a véleményed 20 év korkülönbségről?
- Szerelem nagy korkülönbséggel
- 13 év korkülönbség a nő javára
- 10 évnél nagyobb korkülönbség a nő javára
- A barátom és köztem 10 év korkülönbség van! Imádjuk egymást már 7 hónapja, de nem merjük elmondani anyunak...Mit tegyünk?