Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2022-es kismamák fórum

2022-es kismamák (beszélgetés)

1 2 3 4
14. Sz* (válaszként erre: 13. - OlgaSi)
2022. júl. 21. 22:37

De jó hogy minden rendben veletek és elmúlt a vérzésed is ☺️ az már jó ha van szivpulzálás🙂☺️

Nekem is megvolt ma az UH,nekem még csak sejthető volt a pulzálás☺️de legközelebb már biztos többet látni.Közben leesett hogy rosszul írtam neked múltkor elnéztem a napot, tehát holnap leszek 6hetes.

13. OlgaSi (válaszként erre: 11. - Sz*)
2022. júl. 20. 17:29

Elfelejtettem írni Neked, nálunk közben hétfő reggelre előre lett hozva az UH mert volt egy kis vérzés vasárnap este.

Így már hétfőn láthattuk babócát 🥰, aki még nagyon picike, 4 mm volt, de minden rendben vele, látott a doki szívpulzálást is. Szerencsér vérzés sincs azóta 🙂

Remélem nálad is minden rendben lesz holbap 🥰

12. OlgaSi (válaszként erre: 11. - Sz*)
2022. júl. 15. 16:27

Viszont 🤞🤞🤞

Írok majd csütörtökön. Te is jelezz majd 😉

11. Sz* (válaszként erre: 10. - OlgaSi)
2022. júl. 15. 11:07

Oh értem :)

Szorítok neked UH-ra🤞☺️

10. OlgaSi (válaszként erre: 9. - Sz*)
2022. júl. 14. 19:42

Rendben, írok majd az UH után 🥰

Mi nem Magyarországon élünk, a lombikok is külföldöm voltak 😉

9. Sz* (válaszként erre: 8. - OlgaSi)
2022. júl. 14. 18:20

Akkor hasonlóak :)

Nekem is a fáradság, napközben is ha úgy van bealszok egy kicsit 😀 Mellfeszüles/érzékenysége,hasnál meg inkább néha kisebb szúrkák de már egyre ritkábban.

Majd írj az UH után hogy mi volt? ☺️ Egyébként melyik intézménybe jársz ha megkérdezhetem.

8. OlgaSi (válaszként erre: 7. - Sz*)
2022. júl. 14. 16:53
Kicsi émelygés időnként. Szinte egész napos fáradtság, aluszékonyság. Mellfeszülés, és néha feszülős érzés alhasnál. Kb ennyi 🙂
7. Sz* (válaszként erre: 6. - OlgaSi)
2022. júl. 14. 10:15

De jó egynapon megyünk 🙂☺️

Igaz, végülis nem az számít hogy hányadik csak hogy nem adtad fel és végre sikerült☺️ de azért te is túl lehetsz sok mindenen... Ismerős helyzet és lelkileg megtudja viselni az embert de ilyenkor már ezek nem számítanak 🥰

Neked vannak tüneteid?

6. OlgaSi (válaszként erre: 5. - Sz*)
2022. júl. 13. 20:53

Lombikosok vagyunk mi is, sokadik próbálkozás, de a pozitív teszt óta már nincs is jelentősége a számoknak, akkora a boldogság 🥰

5 hét + 3 napnál tartunk, első UH szintén jövő csütörtökön 😉

5. Sz* (válaszként erre: 4. - OlgaSi)
2022. júl. 13. 20:25

Én is Gratulálok Neked!🥰

Ma vagyok 5 hetes és jövő héten csütörtökön megyek UH-ra 🙂

Akkor ezek szerint neked is lombik? Ha igen hanyadik? Te hány hetes/napos vagy?

4. OlgaSi (válaszként erre: 3. - Sz*)
2022. júl. 13. 06:05

Ez szuper hír, gratulálok 🥰

Hanyadik napon tartasz most? És melyik nap lesz az UH?

Mi is múlt héten tudtuk meg, hogy sikerült és szintén jövő héten lesz az első UH ❤️🥰

3. Sz* (válaszként erre: 1. - Miracleontheroad)
2022. júl. 12. 22:23

Szia!

Én még új vagyok és egy hete tudtam meg hogy sikerült a lombik beültetésem :) izgatottan várom a jövőhetet akkor lesz UH.

2022. jún. 30. 14:02

Szia! Gratulálok!

Van már hasonló fórum, csatlakozz ha szeretnél:

[link]

2022. jún. 30. 13:59

Sziasztok!

Két gyermekes anyuka vagyok (11, 2), aki jelenleg harmadik kis csodáját várja. Előzőleg volt egy missed ab. -om a 7. Héten. Így nagy az izgalom. Szívesen beszélgetnék más kismamikkal, tapasztalatot megosztani, osztozni az izgalmakban, felmerülő kérdéseket megbeszélni. 😊 gyertek beszélgessünk!

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook