2022-es kismamák (beszélgetés)
De jó hogy minden rendben veletek és elmúlt a vérzésed is ☺️ az már jó ha van szivpulzálás🙂☺️
Nekem is megvolt ma az UH,nekem még csak sejthető volt a pulzálás☺️de legközelebb már biztos többet látni.Közben leesett hogy rosszul írtam neked múltkor elnéztem a napot, tehát holnap leszek 6hetes.
Elfelejtettem írni Neked, nálunk közben hétfő reggelre előre lett hozva az UH mert volt egy kis vérzés vasárnap este.
Így már hétfőn láthattuk babócát 🥰, aki még nagyon picike, 4 mm volt, de minden rendben vele, látott a doki szívpulzálást is. Szerencsér vérzés sincs azóta 🙂
Remélem nálad is minden rendben lesz holbap 🥰
Viszont 🤞🤞🤞
Írok majd csütörtökön. Te is jelezz majd 😉
Oh értem :)
Szorítok neked UH-ra🤞☺️
Rendben, írok majd az UH után 🥰
Mi nem Magyarországon élünk, a lombikok is külföldöm voltak 😉
Akkor hasonlóak :)
Nekem is a fáradság, napközben is ha úgy van bealszok egy kicsit 😀 Mellfeszüles/érzékenysége,hasnál meg inkább néha kisebb szúrkák de már egyre ritkábban.
Majd írj az UH után hogy mi volt? ☺️ Egyébként melyik intézménybe jársz ha megkérdezhetem.
De jó egynapon megyünk 🙂☺️
Igaz, végülis nem az számít hogy hányadik csak hogy nem adtad fel és végre sikerült☺️ de azért te is túl lehetsz sok mindenen... Ismerős helyzet és lelkileg megtudja viselni az embert de ilyenkor már ezek nem számítanak 🥰
Neked vannak tüneteid?
Lombikosok vagyunk mi is, sokadik próbálkozás, de a pozitív teszt óta már nincs is jelentősége a számoknak, akkora a boldogság 🥰
5 hét + 3 napnál tartunk, első UH szintén jövő csütörtökön 😉
Én is Gratulálok Neked!🥰
Ma vagyok 5 hetes és jövő héten csütörtökön megyek UH-ra 🙂
Akkor ezek szerint neked is lombik? Ha igen hanyadik? Te hány hetes/napos vagy?
Ez szuper hír, gratulálok 🥰
Hanyadik napon tartasz most? És melyik nap lesz az UH?
Mi is múlt héten tudtuk meg, hogy sikerült és szintén jövő héten lesz az első UH ❤️🥰
Szia!
Én még új vagyok és egy hete tudtam meg hogy sikerült a lombik beültetésem :) izgatottan várom a jövőhetet akkor lesz UH.
Sziasztok!
Két gyermekes anyuka vagyok (11, 2), aki jelenleg harmadik kis csodáját várja. Előzőleg volt egy missed ab. -om a 7. Héten. Így nagy az izgalom. Szívesen beszélgetnék más kismamikkal, tapasztalatot megosztani, osztozni az izgalmakban, felmerülő kérdéseket megbeszélni. 😊 gyertek beszélgessünk!