2021 júliusi babák (beszélgetés)
Igen.
És nagyon beijedtem tőle.
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Ma olvastam egy cikket és rendesen beparáztam tőle 😭
A hétfő meg még olyan messze van 😩
Azt gondolom, ha valaki anyagilag megengedheti magának akkor mindenképpen tanácsos genetikai vizsgálatot végeztetni.
Szorítok, hogy minden rendben legyen! :)
A férjem nőgyógyász így könnyű :)))
A neme még nem 100%-ék, de valószínűleg fiú lesz.
Mi a panorámát fogjuk megcsináltatni.
Szia!
Mi még csak most megyünk egy llenőrző UH-ra holnap (már tűkön lök miatta, annyira paragép vagyok), és ott beszéljük meg a genetikai vizsgálatokat. Gondolkozunk mi is a nifty-n, de még nem 100%. Mondjuk mivel én születési rendellenességgel jötem a világra, így lehet, hogy indokolt.
Szia!
Üdv köztünk.
Azt hogy látták az ultrahangon máris, hogy fiú?
Mi szeretnénk Nifty tesztet csináltatni. Hétfőn megyek orvoshoz, utána intézzük.
Sziasztok!
Csatlakoznék én is a csoporthoz. Júli 20-ra vagyok kiírva, 2. gyerkőc a mai uh alapján fiú. Már van egy 8 éves lányom aki szintén július 20.-án született, szóval vicces lesz :)
Az elején én is nagyon megszenvedtem a dolgot hányingerem volt, gyenge voltam. Most már picit könnyebb, de az émelygés megmaradt. Genetikai vizsgálatot csináltattok?
Nekem a 8. héten vették le a vért, miután befizettem rá a 3500Ft-ot.
Neked nem nézték?
Ez nem kötelező vizsgákat, csak ajánlott.
Én is cicákkal nőttem fel, de nekem nincs macskám, csak a szüleimnél van kettő.
Remélem régebbi a fertőzés, mert durva rendellenességeket tud okozni a babánál.
Keddre már kaptam is időpontot a laborba.
Most jöttem a háziorvostól, pozitív lett a toxoplasma, újra kell mennem vérvételre, hogy megnézzék, hogy régi vagy friss a fertőzés 🙄
Nálatok mi lett az eredmény?
Na, ez az. Nekem a tünetek jönnek, mennek. Amikor nincs akkor frászban vagyok, egyébként meg szenvedek tőle :D
Mi jan. 7-én megyük legközelebb, nincs annyira messze valójában, de mégis borzasztóan távolinak érzem.
Így van, erősek vagyunk ☺️
Az a baj, hogy én szinte enni is alig tudok. Fogytam is 2 kilót, mondjuk eddig sem volt túlsúlyom. De semmit sem kívánok. Próbálok legalább inni, de abból sem esik jól semmi. A háztartási kekszet már unom 🙄
Szerintem ezek a júliusi babàk hányingerrel jelzik nekünk ,hogy jól vannak . Eddig is volt reggeltől estig hányás pedig csak egyszer kétszer.
Én is kezdem unni sőt... De ha arra gondolok ,hogy erről az állapotról àlmodtam gyerekkorom óta ... Bírom ! Erősek vagyunk csajok!!!
Jajj ne is mondd.
Nekem Dec. 2 volt az első időpontom és a következő Jan. 11. Nagyon hosszú ez az idő.
Ha nem lenne ez az állandó hányinger érzésem, biztos jobban aggódnék. Főleg, hogy még a szívhangját sem hallottam, csak pulzálás volt akkor még.
Szia! Üdv itt :)
Én Nov. 15.-én teszteltem pozitívat és július 22 a kiírt dátum.
De nagyon megszenvedek vele, ez az állandó hányinger kikészít 🤢
Igen, szedek. Lombikosoknál alapból adnak. Napi 2x400-at tolok (reggel, este).
Azóta volt megnint egy alkalom, mikor friss vér volt, de hála az égnek a babával minden rendben van. UH-n a dokinőnk mondta, hogy valószínű a másik méhem pecsétel, mert látszik, hogy meg van vastagodva a nyálkahártya és lát a felületén "sérüléseket", próbálja ledobni, csak nem tudja rendesen.
Én november 18.án produkáltam pozitív eredményt 😍 6+5 el mentem előszőr orvoshoz 😍 már dobogott a kis szíve. Akkor volt 7mm-es. A dokim a vizsgálat közben találkozott egy kis ismeretlen eredetű friss vérrel,ezért felírt progeszteront amit azóta is szedek és szerencsére sehol semmi vér vagy pecsételés !
Majd 2 héttel később 8+5 20mm es egészséges embrió látszódott csodás szívhangal ! Január 15.én megyünk 12hetes genetikai ultrahangra és niftyre a Czeizelbe . Nagyon izgulok!