2021 januári babák :) (beszélgetés)
Szedj magnéziumot. Sokat segít. Doki elött 2-t vettem be naponta, aztán ő is mondta hogy szedjem. Görcsök ellen, és (pontosan nem tudom hogy fogalmazta, vagy hogy fordítsam) de az ellen hogy dolgozzon a méh (összehúzódjon?!)
Azóta napi hàrmat, és így érzem is hogy sokkal jobb, mindig érzem mikor kell a kövit bevenni.
Szia. Gratulálok.
Szerintem normális, nekem 3. terhesség. Nyúlnak a szalagok.
Boldog babavárást 👣
Szia :)
Én 05.09-én teszteltem és holnap megyek dokihoz. Nem tudom rendben van-e de én is görcsölgetek, ha ez megnyugtat :)
Sziasztok!
En lassan 2 hete teszteltem pozitivat, az orvoshoz pedig jovohet szerdara kaptam idopontot. Elso terhesseg, erzek enyhe gorcsolest, ez rendben van szerintetek? :) Picit aggodom, mert nem tudom mi az, ami normalis es mi nem.
Elore is koszonom, ha valaszoltok!! :)
Hát nekem azt mondta kb havonta fogják nézni és ha kell módosítják a gyógyszer adag mennyiségét.
Azt nem tudom hogy hogyan lehet elhagyni, én 18 éve szedem a gyógyszert szóval biztos nem hagyhatom el...
Köszi a választ. Nem tudom hogy magánba menjek vagy tb alapon, nincs endokrinológusom így nem is tudom felhívni, magánban is a recepciós veszi fel csak. Kíváncsi leszek a nőgyógyász holnap mit mond.
De a gyógyszert a terhesség/szoptatás után el lehet hagyni, visszaáll a rend? Legutóbb decemberben még 2,7 volt, most 3,8, gondolom csak rosszabb lesz a továbbiakban.
Anno nekem azt mondta az endokrinológusom amikor a nőgyógyász megerősíti a terhességet azonnal jelentkezzek, soron kívül mehetek.( 18 éve vagyok pajzsmirigy gondozott)
Nem tudom hol laksz vagy van-e endokrinológusod de én felhívnék egyet...
Megkérdezhetem, hogy az utrot ki írta fel neked?
Mert nekem volt 2 spontán vetélésem és tegnap a nődoki azt mondta addig nem ír utrot amíg nincs embrió...amúgy szedem én is, mert tudtam szerezni "fű" alatt...
Azért, mert semmit nem mondott azon kívül, hogy ott a picike petezsàk.
Vàrtam volna egy mm vagy hetet, de semmi... 😞
Sziasztok! Én 12.én teszteltem pozitívat, mensi előtt 2 nappal és elég erős pozi lett! Volt egy megérzésem és bejött😄 Um: 04.13.
A mensi naptár szerint 5+1 napos a manoka. Dokihoz majd a jövő hét pénteken megyek, addig kész örökkévalóság lesz még várni.
Utrogestant használok mert volt már egy vetelesem.
A tesztek eddig nagyon szépen erősödtek és bízom benne hogy minden rendben lesz. A mellfeszulesen es a kis émelygésen kívül nem nagyon vannak tüneteim+ állandóan aludnék😄
Sziasztok!
Voltam dokinàl.
Petezsàkocska van. Méretét nem mondott és papírt sem kaptam. Egyenlőre ennyi. 3 hét múlva kell visszamennem.
A dokiban nagyot csalódtam, attól függetlenül, hogy magànrendelésre mentem (most először).
Én épp tükön ülök. 5re megyek a dokihoz és remélem jó hireket kapok 🍀🍀🍀
Elvileg ma vagyok 5+3...remélem lesz egy kid buborékom benne a szikholyaggal 🍀🍀🍀
Szombaton annyira szarul voltam, hogy fél napig ki se birtam mászni az ágyból. Mindenem fájt, erőm semmi sem volt.
Amúgy az alapok:fáradékonyság. Vagy egész nap émelygek, vagy egész nap ennék csak nem tudom mit. Ebből kifolyólag hiába ettem degeszre magam sose érzem azt a jóleső jóllakottságot. A 2 lányomnál mindegyik trimeszterben meg volt mit kívántam veszettűl.
Néha gyomorsavam van, eddig 3x hánytam. Legnagyobb örömömre csökkent a pisik száma.
Hogy vagytok? Valakinek tünet?
Nekem reggel volt kisebb rosszullét, de a reggeli után elmúlt. Valamint sokat vagyok fáradt.
Köszöntünk 💕🥰
Majd írj. Boldog babavárást 👣
Sziasztok!
Gratulálok Mindenkinek 😁
Szeretnék én is csatlakozni.
Holnap megyek este dokihoz. Màjus 8.-àn teszteltem először pozit 😍
Nagyon várom a holnapot 😉
Ha minden rendben van, akkor január 17.-én vàrható a kisbabànk születése 😍