2021 januári babák :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Úgy megörültem, amikor megláttam a csoportot. :)
Mi 6 hetesen 3 naposan találkoztunk először orvossal, sajnos nekem hamar barnázással kezdődött, így futottunk be a Kórházba. Kaptam rá Utrogestant (egyébként hatásos volt.) De szívhang sehol, mondhatom teljes pánik, hiszen 1. baba.
Majd 05.18-ra kaptam Magándokihoz időpontot (6 hét 5 naposak voltunk) és ott már nagyban dübögött az egész vizsgáló a kis szívhangjától. Óriási megkönnyebbülés.
Szörnyen nehezen viselem, egész napos hányinger, akár napi 10x hányás. Étvány 0. És nem mondhatnám, hogy van hova fogynom... Közérzet a béke feneke alatt, a fekvés sem segít, talán ha kint ülök a friss levegőn.
Tegnap előtt éjjel volt egy kisebb vérzésem, azt hittem menten összeesek, úgy megrémültem. Sajnos 2 napig a hányás miatt semmit nem bírtam bevenni, így az Utrogestan is kimaradt. De a vérzésnél azonnal átváltottam, nem szájon át veszem, hanem hüvelyi úton, bármennyire is ódzkodtam tőle. Vérzésem azóta nem is volt, azóta már csak egy kis barnázás van, gondolom újra hat a gyógyszer. Viszont a rosszuléteim csillapodtak. Ma még nem is hánytam, ami számomra nagyon furcsa és ijesztő. És természetesen a következő időpontom a Magándokihoz csak 06.15-re van, SZTK-ban nulla a betegellátás, 1 nőgyógyász van, az se rendel.
Úgyhogy most magándokikat keresek két napja a közelben, hogy valaki nézze meg kell-e aggódnom, vagy minden rendben, és hátha csak a hormonok szórakoznak velem.
De ha minden rendben van, akkor ma vagyunk 8 hetesek és 3 naposak.
Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen, eléggé idegtépő ez a várakozás.
Mindenkinek Boldog Babavárást! :)
Tegnap nekem is megvolt az első dokilátogatás. Baba jó helyen, 9 mm-es és már dobog a szíve. :) Ma vagyok kereken 7 hetes.
Rosszullét továbbra is gyötör, csak most mellé még félelem is társul, hogy vmit elrontok a gyerekkel.
Nekem is furák a tünetek. Egy hétig hozzáérni nem lehetett a cicimhez,aztán semmi baja. Hasszurka,feszülés elmúlt. Hányingerem szinte sosincs,csak szédelgek. Múlt héten szinte biztosra vettem,hogy oda lett, de csütörtökön megnéztük és dobogott a kis szívcsöve :)
Majd írj,hogy mi a helyzet! Kitartás!
Kereken 6 hét volt tegnap. Minden stimmel. :)
Viszont ma nagyon szúrkál a hasam, de még csak 3 órája vettem be a Magneziumot... Gondolom legalább még 1 órát várni kell a következővel.
Sziasztok!
1.terhesség, április 19.utolsó mensi. Május 19-én teszteltem.Dokihoz majus 28-án megyek. Applikáció szerint január 23-án szülnék.
Sziasztok!
Csatlakoznék:)
Tegnap este az orvos is megerősítette a méhen belüli várandósságot!
6 hét 1 nap- szívcső pulzálással.
3 hét múlva megyek újra.
Szép napot mindenkinek!
Nagyon szuper 😁
Gratulálok 👣
Most akkor hàny hetes a pocaklakó?
Köszönöm! Hallani nem lehetett, nem tudom, hogy a gép miatt, vagy még korai (netes videókban megjelenik a szívritmus, és rendesen hallható is). Csak látszódott, ahogy pulzál! :)
4 hét múlva megyek újra, máris kíváncsi vagyok! ;)