2020-ban babásodjunk! (beszélgetés)
Azta! Nem semmi, hogy az első hónapban sikerült is!! Jól össze fognak nőni a gyerkőcök. :) Bár biztos nem lesz azért egyszerű két picivel...
Beírom a nov.21-et egyelőre, aztán még úgyis módosulhat. Megvárod a 7 hetet, hogy elmenj a dokihoz? Azért április közepe?
Koszi. Marc 12-en teszteltem par nappal mensi elott pozitivat. Ma vagyok 5+3 szoval nagyon nagyon korai meg mindig csak halkan orulunk. Nodokihoz vmikor aprilis kozepen szamitok menni.
En Fro-ban elek, itt 41 hetet szamitanak terhessegnek mig a vilag osszes orszagaban 40. Szoval szamitasaim szerint ha 40 het akkor nov 21, ha 41 akkor nov 28.
Nekunk mar van egy 7 honapos kislanyunk es ez volt az elso probalkozos ciklusunk, igazabol ez volt az elso ciklusom a szules utan. Igy terveztem, hogy amint lehet ismet teherbe esek a szules utan, de azt nem gondoltam, hogy ilyen hamar osszejon. 15 honap lesz a ket gyerek kozott ha ez a terhesseg tenyleg megmarad 🤦♀️🤣
Nemvárt dátumok:
Fánkocska90 03.24.
Mazsolyka 03.30.
Tokmaglany 04.10.
Élni 04.14.
Lily1987 04.
Babások (szülés várható időpontja, fiú/lány):
Tyityu ....
Enada ....
Csinálok egy ilyen listát is, hogy lássuk, kinek örülhetünk és mikor érkeznek majd a csopi-babák! :)
Nem várt dátumok:
Fánkocska90 03.24.
Mazsolyka 03.30.
Tokmaglany 04.10.
Élni 04.
Lily1987 04.
Gratulálok Enada !:-)
Én is szeretnék majd csatlakozni a táblázathoz
Én 32 vagyok,párom 42..Remélem még nem késő..Nekem most van a mensim 2. Napja ,ha elmúlik,belevágunk..
Egyébként sajnos mi is sokáig húztuk a gyerekvállalást, és mivel már mindketten benne vagyunk a korban,ezért nem szeretnénk tovább várni,a vírus miatt sem..Nálunk egy picit nehezítő tenyező,hogy Ausztriaban szezonmunkások vagyunk...Most a kialakult helyzet miatt 1 hettel hamarabb hazajottunk,es ki tudja,mikor tudunk majd visszamenni..Az orvos miatt is picit aggódom,hogy mi lesz ha pl pozit tesztelek,lesz e majd doki,aki fogad ( esetleg magánorvos is szóba jöhet)
Ezek ellenére már nagyon várom :-)
A táblázatot hol lehet majd megtekinteni?
Jajj de jó, gratulálok! :)
Én is egypetéjű iker vagyok, nagy ajándék egy a babáknak és persze nektek is! ;)
Szia udv a csoportban !
Nekem mar pozitiv lett a tesztem, de maradok koztetek. Egyenlore el sem hiszem, hogy igaz, dokit meg mostanaban nem latok es kulonben is maradok drukkolni mindenkinek !!! 🙂
Ja, és ha már ilyen sokan vagyunk, szerintem segítene ha készítenénk egy táblázatot, hogy ki mikorra nem várja. :) Így képben lennénk, hogy aktuálisan kinek lehet drukkolni. :) A lányom tervezésekor is így csináltuk a csopiban és nagyon szerettük. :) Szívesen elkészítem a táblázatot, csak kérlek, írjátok meg priviben a nemvárt dátumát!
Mit gondoltok?
Sziasztok,
szeretnék csatlakozni a fórumhoz. :) Elváltam, van már két gyermekem (14 éves a fiam, a lányom 7) és a jelenlegi párommal szeretnénk egy közös gyermeket. Nehezítő körülmény, hogy 44 leszek idén októberben. Ez a második próbálkozós hónapunk. Ha idén nem esek teherbe, jövőre már nem is szeretnék, ezért bizakodom. Vitaminokat szedek már 2.hónapja. Remélem van itt köztetek hasonló korú babásodni vágyó és nem vagyok egyedül. :)
Az én nőgyógyászom írt egy körlevelet, hogy terhességmegállapítás csak a mensi első napja utáni 10. héten... Ha baj van, akkor fogadja a kismamát.
Egy hét múlva nem várom, nagyon izgulok. A tegnapi elvileg 10. dpo-n levő 10-es teszt tökéletesen negatív, pedig vannak mindjárt megjön érzésű méhgörcsölgetéseim. (Ilyen volt már máskor is, és nem lett baba...)
A párom aggódik, hogy ebben az időszakban mi lesz. Szerintem a köv. hónapot meg még ki tudja mennyit, inkább kihagyná, ha most nem jön össze. De én meg 42 vagyok, és első gyerek lenne, nem várnék.