Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 februárban születendő babák fórum

2015 februárban születendő babák (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6
2014. jún. 14. 22:37

Zsófi2014 sziaaaaaa üdv közöttünk :) jjujj gratulálok neked is. 2nap van közöttünk, hogy pozitív lett a tesztünk, ez tök izgi :D amúgy köszi, hogy lefordítottad a hetek számolását, igen úgy értettem, csak visszaolvasva brutál hülyén fogalmaztam meg :D hát nem vártatok sokat akkor :) én eddig is sejtettem, hogy előlrébb járok, de akkor mostmár tuti...nekem mensi szerinti 5hetesen már egy 8mm-es petezsákot láttak :) amúgy is 100% h nem fél időben fogant, akkor pont tök nem voltunk együtt...és előtte se pár nappal+utána sem direkt, mert akkor kezdtem a hormon gyógyszert és féltem, hogy káros hatással lesz rá....de Ő már akkor tuti, hogy rég itt volt :) szerencsére több orvost is megkérdeztem és mondták, hogy nem káros, ezt a hormont termeljük amőgy is, csak én nem, szóval megnyugodtam.

A hányás azt hittem nem is lesz, erre pár napja olvastam, hogy ó csak 6.héten kezdődött meg 7.-8.héten, szóval kicsit félek előre is :D

sajnálom az elhalt terhességedet :( de most tuti mindenkinél minden rendben lesz és majdnem egyszerre fogunk szülni :D amúgy én nem rég óta hoxázok, de csak a babás témák miatt regisztráltam akkor amikor eldöntöttük, hogy bármikor jöhet :) jjaaa és már úgy vártam, hogy ilyen fórumba is írhassak :D ne csak ilyen babát tervezünk meg ilyesmik :)

mindenki vigyázzon magára és tudom, boooocsi, megint hosszúra sikeredett :D

2014. jún. 14. 22:16
A szülés óta kétszer jött meg, így nem is tulajdonítunk nagy jelentőséget annak, hogy mikor volt utoljára, mert egyáltalán nem állt még vissza a ciklusom. Most meg már végképp elintéztem :D A doki tippje szerint február 10-15 közé esne a kiírás napja, de neki amúgy is csak egy régi és pici uh gépe van, a 27.-i vizsgálat az nagy, modern géppel lesz.
2014. jún. 14. 22:13
Sziasztok, gyorsan írok én is még lefekvés előtt.Júni 4én teszteltem pozitívat, azóta néztem én is mikor indul a csoport. :) Nálunk 2. baba lesz, a "nagy" 8 hónapos. Vele is hoxáztam, az a csoport át is ment a facebookra és azóta is minden nap beszélgetünk, fotókat, videókat osztunk meg. Egymás életének a részei lettünk. Van akivel szinte hetente találkozunk egy fél napra. Közel vagyunk egymáshoz. Mensi szerint 7 hetes lennék, de a doki 5 hetesnek saccolt szerdán. "Pici petezsákban embrióárnyék látható" 27.-én megyek újra elvileg akkor már lesz szívhang is. Remélem. A kislányom előtt volt egy elhalt terhességem, nagyon parás tudok lenni emiatt is. De amúgy is :D Tünetek egyelőre csak a cicifájás, de a pokoli hányás legutóbb is csak a 8. hét körül kezdődött és tartott is a 20. ig. Na majd holnap jövök, mert én is kérdeznék Tőletek, de megyek aludni. Heteket a mensi első napjától számolják. Azt bogyóka hogy érted, hogy "+annyi nap amennyi ma van" ? Ma 14.-e van, de ezt mihez szeretnéd hozzzáadni? A napoknak akkor van jelentősége, ha nincs betöltve a hét, mondjuk, ha hétfőn jött meg utoljára akkor minden szerdán xhét+2nap a számolás, vasárnap meg xhét+6nap. Így érted? Amúgy fenn vagyok másik névvel, de mivel tesómék is fenn vannak nem szeretném, ha innen tudnák meg, hogy jön a kistesó. A szívhangot mindenképp megvárom mielőtt világgá kürtölném. Jó éjt és gratulálok mindenkinek.
2014. jún. 14. 21:08

Pocak84 én mensi szerint pontosan ma vagyok 6hetes :) nem is vagyunk túl sokkal lemaradva egymástól...tök izgi :D amúgy velünk minden oké most szerencsére, amióta szedem az utrot, se vérzés, se barnázás, az progeszteron, már előtte is tudtam, hogy prog. hiányom van, mert vérvétel kimutatta, és most ő a mi kis csodánk, mert már 4hetes voltam, amikor megtudtam, hogy itt van már közöttünk, pedig progeszteron hiánynál nagyon nehéz teherbe esni és sajnos nem szokott megmaradni a baba :( szóval tényleg a mi kis csodánk :) főleg, hogy peteérés környékén totál nem voltunk együtt :D így fogalmunk sincs mikor fogant, de az tuti, hogy egy kis harcos már most is :) amúgy fura, kicsit féltem is, hogy nem vagyok rosszul, nem hányok, nincs fejfájás, jó cickók feszülnek rendesen, de olvastam, hogy volt, hogy másnak se volt azon kívül tünete, szóval megnyugodtam, főleg, hogy tegnap előtt mondták, hogy dobod a pici szíve...annyira boldog voltam, amikor meghallottam. Te amúgy voltál már orvosnál? akkor mit mondott? mekkora vagy szívverése van már? mesélhetnél magatokról :)


Kisperec a heteket a mensi első napjától kell számolni, és +annyi nap amennyi ma van vagy mi :D javítson ki valaki, ha tök nem így kell...


amúgy nekünk első baba lesz, és kb minden percben Rá gondolok :) nektek is első baba lesz? nektek tünetek vannak?

2014. jún. 14. 15:27
Nekem május 13-án volt utoljára meg a vérzésem,ahhoz számolva február közepére kalkuláltam.De a heteket hogy kell számolni,hány hetes lehetek valójában?
10. Kisperec (válaszként erre: 7. - Bogyoka14)
2014. jún. 14. 15:26
Ilyen "atyaégkisbabámlesz" érzésem nekem is volt,pedig egy jó ideje készültünk már erre!:)
2014. jún. 13. 21:35
bogyoka14 Te hány hetes vagy?
2014. jún. 13. 21:32
Én is feb. közepére de, egy kósza peteéréssel jött most vagyok 7 hetes :D szóval akkor te inkább csak Márciusba, szerintem... de majd az első UH megmondja aztán vagy bejön vagy sem :D
2014. jún. 13. 15:16

Sziasztok kedves "ismeretlen" csajok/kismamák :) én is nagyon vártam már a 2015.februári babák csoportot :) már majdnem nyitottam én :D de ma Rátok leltem...

szóval Rólunk: Június 2-án csináltam meg életem első pozitív tesztjét. rögtön 2erős csíkom lett, kb 10másodperc alatt :) alig hittem el...el kezdtem bőgni :D mert nagyon örültem és mert jéézussommm kisbabát várok, hogy mondjam el, mi hogy lesz innentől stb stb...aztán elmondtam a páromnak nagyon meghatóra sikeredett, annyira boldog és figyelmes azóta is...aztán volt egy kis ijedtség, megjártuk az ügyeletet, vérzés-barnázás miatt, másnap kellett visszamennem, hogy Ránk nézzenek, és képzeljétek egy 8mm-es petezsákot láttak :) annyira örültem, azóta gyógyszert szedek, és tegnap voltunk újra ultrahangon, a bogyókánk /így hívja a párom amióta tervezzük Őt, azért is ez a nevem :) / szóval képzeljétek, 3mm és szívműködése is van :) leírhatatlan boldogság. A Mi kis bogyónk a netes kalkulátorok szerint február 8-án vagy a körül érkezik közénk :) hirtelen ennyi, bocsi ha hosszúra sikerült :) vigyázzatok magatokra :)

2014. jún. 13. 10:44
Ma reggel megint csináltam tesztet,az is + lett,azt hiszem most már megnyugszom picit!:)
2014. jún. 12. 23:53

Szia!De jó hogy írt valaki!:)

Február közepén jönne a bébi,a kalkulátor szerint 16-án.De még nagyon az elején vagyunk,tegnap kellett volna megjönnie,reggel meg volt egy pozitív tesztem!:) Borzasztóan örültünk a férjemmel mert már több mint egy éve próbáltuk összehozni!

Te mikorra várod a picidet?

4. pocak84 (válaszként erre: 1. - Kisperec)
2014. jún. 12. 22:04
:D hány hetes vagy? Hova valósi? Előreláthatólag fogsz szülni?
2014. jún. 12. 22:03
szia :) napok óta ezt a címkét keresem már indítani akartam volna :D
2014. jún. 12. 20:07
Senki?:(
2014. jún. 12. 15:31

Sziasztok!

Szeretnék beszélgetni azokkal, akik februárra várják a babájukat!:)

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook