Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 februárban születendő babák fórum

2015 februárban születendő babák (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
75. Ayrana (válaszként erre: 72. - Claire1990)
2014. jún. 21. 21:50

Én sem mondtam még el senkinek, csak a párom tudja. Csak sajnos én veszélyeztett vagyok és nem dolgozhatok 12 hétig, úgyhogy ha a hétfői ultrahang is rendben,akkor muszáj lesz a munkahelyemen tudatni,mert ennyi táppénzt nem tudok másképp megmagyarázni.

A szüleimnek meg a barátoknak nehéz,hogy ne mondjam,de még nem akarom,de még is. :D

74. mirror
2014. jún. 21. 21:46
Bocsi nem mert hanem meg a barátnőim :))
73. mirror (válaszként erre: 72. - Claire1990)
2014. jún. 21. 21:45
Először is gratulàlok :) nálunk a család tudja, mert a barátnőim, de előttük nem lehet titkot tartani :D
72. Claire1990 (válaszként erre: 71. - Ayrana)
2014. jún. 21. 21:43

Húhú :) Köszi:)

Nekem második baba, és mégis úgy izgulok. :) Már én is tökre látnám, irigykedek rátok, hogy ti már legalább láttatok valamit :) Meg tök rossz, hogy senkinek nem mondhatom el..mármint csak nektek, de például munkatársnak nem... nehogy kiszivárogjon a főnöknek...vele majd személyesen, ha biztos lesz.

Ááá, legszívesebben mindenkinek elmondanám, még az utcán a járókelőknek is :D ...és ááá így visszafojtani. :)

Ti hogy vagytok vele? Kinek mikor mondjátok el? Hogy bírjátok? :)

71. Ayrana (válaszként erre: 69. - Claire1990)
2014. jún. 21. 21:37
Gratulálok, ez egyáltalán nem olyan halvány! :)
70. Ayrana (válaszként erre: 65. - Bogyoka14)
2014. jún. 21. 21:36

Egyáltalán nem tudom,hogy mikor fogant, mert nekem IR-em van és Pcos-em , elkezdtem rá gyógyszert szedni 5-6hete és ezek szerint használt,mert lett peteérésem és rögtön megfogant a baba is. De hogy mikor? :D Remélem azért jött össze egyből,mert nagyon jönni szeretne februárban. :)

Nálam meg az,hogy 1,7mm-t mért a baba méretének nem túl mérvadó,mert tavaly volt már terhességem, (ami akkor missed ab-bal fejeződött be, ugyanis senki nem vette komolyan,hogy ir-es lehetek és nem adtak beutalót,ennek mérésére, pedig már volt szívhangja is meg minden.,de mindegy, most nem akarok erre gondolni,mert így is sokat aggódok ez miatt a mostani babánál). Szóval akkor 2mm-es petezsákot egyáltalán nem látott uh-n, most meg rögtön kiszúr egy 1,7mm-es babát. Olyan régi ez a gép,hogy szerintem simán 3mm körül van már,ha szívhangja is volt. De csak így érzésre tippelek,hogy mikor lehetett peteérésem stb.. :)

2014. jún. 21. 21:32
Nézzétek meg légyszi a képeim között a tesztről készült képet.Szerintem ez végülis azért annyira nem halvány,mint először tűnt. Reményeim szerint július8.-án jutok el dokihoz. :)
68. mirror (válaszként erre: 67. - Ayrana)
2014. jún. 21. 21:31
Azt mondta a betöltött 12. Héttől, ha túl leszünk a genetikán. :/
67. Ayrana (válaszként erre: 66. - Mirror)
2014. jún. 21. 21:28
A szívhang után sem tekinti terhességnek? Akkor mit tekint annak? :O
66. mirror
2014. jún. 21. 21:17
Sziasztok! Mi csütörtökön voltunk uh-n, 6+4, 4,4mm és dobog a pici szive! :) a dokim viszont ezt még nem tekinti terhességnek, így beutalót sem kaptam még sehová :( július 3 a következő időpont.
2014. jún. 21. 20:59

Az újaknak üdv közöttünk :)

Miluss megcsináltad a tesztet? végülis csatlakozol közénk? :)

Bogika2015 örülök, hogy annyi év után most végre hozzád is "beköltözött" a ti kis csodátok!

kispola de jó Neked, hogy láthattad. és már 13mm nem semmi méretek :) most hány hetes vagy?

myflower17 mikor lesz a születésnapja? mikor tudja meg a nagy hírt? :)

Kisperec mintha csak én írtam volna :) egész a ma éjszakáig semmi "bajom" nem volt, ma éjjel viszint szinte végig fent voltam, annyira fájt a fejem :( hányingerem is volt, de szerintem csak a fejfájás miatt. gyógyszer meg ugye nem mertem bevenni :( amióta elmúlt megint semmi bajom, csak a cickóim fájnak és brutál megnőttek :D párom kész van tőlük mindig, hogy jóisten mekkorák :D meg csak úgy napközbe is odajön megfogni, hogy aztaaaa milyen nagyok és kemények :D

Ayrana de jó Neked is, hogy láthattad, én már olyan rég láttam :( de minden nap eszembe jut, szinte ha felkelek Ő az első gondolatom és, hogy remélem jól van és szépen növekszik :) amúgy megint elbizonytalanodtam, hogy mi hány hetesek lehetünk, mert legutóbb 3mm volt mensi szerint 6hetes, de azt írták 5hetesnek felel meg :/ nekünk fogalmunk sincs mikor fogant, mert amikor rajta voltunk nem jött :) utána meg amikor úgy döntöttünk, hogy oké "vigyázunk" hormonkezelés stb, már rég itt volt :) ti tudjátok mikor fogant?

Mi Július 1-én megyünk az új orvoshoz, már nagyon várom, olyan rég láttam már és jó lenne tudni, hogy minden oké :) szóval szurkoljatok, hogy minden rendben legyen :)

Vigyázzatok magatokra és a babókra :)

2014. jún. 21. 20:27
Zsófi2014 Nem tudom, hogy benézel e még ide vagy fel lépsz e még ezzel a profiloddal, napokig el kezdtem neked írni, de mindig potyogtak a könnyeim miattatok. Én annyira szurkoltam és amikor olvastam amit írtál :( csak sírtam...nagyon szimpatikus voltál már az első bejegyzésed után, nagyon sajnálom ami történt :( nagyon nagyon. tudod én is megjártam az ügyeletet és én is rettegtem, hogy elveszítem a babámat, remélem már jobban vagy és ha gondolod privátban írd meg a másik neved, ha van kép a lányodról szivesen megnézném, biztosan csadaszép :) Minden jót kívánok Nektek az Életben és ha majd szeretnétek, hogy újra kopogtasson a gólya, kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!! Ha gondolod írj itt vagy privátba is nyugodtan. szia
63. Ayrana
2014. jún. 21. 16:48
Sziasztok! Én hétfőn megyek újra dokihoz,mert olyan picike volt a baba,hogy még nem tudta megmondani,hogy hány hetes. Bár már 1,7mm-esen volt szívhagja,de csak az uh-n lehetett látni inkább a pulzálást. Ez egy hete volt.Izgulok. Egyébként szerintem akkor volt kereken 6 hetes.
2014. jún. 21. 11:25

Sziasztok! Megengeditek, hogy csatlakozzak? :)

Előreláthatólag 2015. február 19-én érkezik a mi kis csöppségünk. :)

Tegnap este csináltam a tesztet, várni akartam egy hétig előtte, mert volt már hogy mégis megjött aznap mikor csináltam egy halvány pozitívat, és nem akartam újra ezt. De azonnal kijött a két erős csík, szóval már biztos, hogy van velem valaki. :)

61. Nyinya80 (válaszként erre: 60. - Pocak84)
2014. jún. 21. 11:17
Hú, az sem lehet semmi! Jobbulást neked migrénileg! :)
2014. jún. 21. 09:42

Hányingerem, émelygésem nekem se nagyon van viszont a migrénemet megint előhozta a terhesség :( és azt a jó minden gyötrelmes fajtás /iszonyú fejgörcs, sötét foltok, beszéd leblokkol, hányás, ujjak- száj zsibbadás kegyetlen zaj és fény érzékenység/ és mindez egy 11 hónapos baba mellet :( remélem lassan elmarad!! Az ellenségemnek se kívánnám- ha lenne ...

szebb napot Mindenkinek!

59. Nyinya80 (válaszként erre: 56. - Kisperec)
2014. jún. 20. 21:30
Nekem abszolút nincs reggeli rosszullétem, viszont amikor megebédelek, utána egész délután meg este émelygek. Ma ki kellett szaladnom a Brendonból, mert úgy éreztem belehányok az egyik babakocsiba... :)
58. beata21bea (válaszként erre: 57. - Kisperec)
2014. jún. 20. 19:31
:D
57. Kisperec (válaszként erre: 48. - Beata21bea)
2014. jún. 20. 18:13
Gratulálok,szép nagy akkor a család!:)
56. Kisperec (válaszként erre: 36. - Nyinya80)
2014. jún. 20. 18:11

Köszi a válaszod!:)Csak rossz hogy nem érzek semmit,olyan mintha nem is lennék terhes.

Aztán eddig meg annyiszor hallottam így reggeli rosszullét,úgy reggeli rosszullét...

55. beata21bea (válaszként erre: 54. - Myflower17)
2014. jún. 20. 14:38
ez tök jó ajándék lesz :)
54. myflower17 (válaszként erre: 53. - Beata21bea)
2014. jún. 20. 13:12

Én is valahogy úgy szeretnék menni, hátha lesz szívhang. Mikor megmondtam a páromnak, hogy nem kell számítani a mensire, mert babát várunk, 3 perc múlva már kiváncsi volt, mikor megyünk orvoshoz, mert ha törik, ha szakad, elkísér! :)

Nekünk mindkettőnknek első baba, én most fogom tölteni a 27-et, ő pedig 35 éves. Jövő héten lesz az első évfordulónk, pont jókor derült ki hogy babát várok, így kap egy egész gyereket, de ha kettő lesz, az sem baj (Az anyukája ikerpár tagja volt, de már nincs köztünk 20 éve, kiváncsi leszek, hogy "örökölünk" utólag tőle valakiket) :D

Az első orvosi vizsgálat előtt nem mondjuk el senkinek, még az apjának sem, pedig velünk él. Mire meglesz a vizsgálat, neki születésnapja lesz, így ő egy unokát fog majd kapni! :)

Mondtam páromnak, hogy még várjunk 2 hetet, hogy lássunk is majd valamit, meg hátha dobog majd a szíve. Azt olvastam, hogy állitólag a fogantatástól számítva kb 24 nappal már elkezd dobogni.

Véleményem szerint akkor a 6 hetesen már lesz! :)

2014. jún. 20. 11:47
Én ma jelentkeztem be dokihoz júl. 4-re. Akkor már tuti lenni kell majd szívhangnak. Nem akartam nagyon korán menni
2014. jún. 20. 05:36
Sziasztok!Én is csatlakoznék, bár még nagyon korai a terhesség, febr. 20 körül fog születni. Hétfőn voltam dokinál, jövő pénteken kell visszamennem.
2014. jún. 19. 21:14

Sziasztok!

Ma voltam ultrahangon, és nagy boldogsággal távoztam a rendelőből. Az én kis picibabám 13 mm-es, és gyönyörűen dobog a pici szíve :) Csodálatos élmény volt hallani :) A doki azt mondta a szülés várható időpontja február 1.

2014. jún. 19. 16:12

Sziasztok!Ha nem bánjátok én is szívesen tartoznék valahová,ahol megoszthatom örömöm,és olvashatom a Ti örömködéseiteket is.

Bogi vagyok,25 éves,Belgiumban élünk a Férjemmel,május 13-án jött meg utoljára és a 33.napon teszteltem pozitívat,szombaton. 3,5 éve próbálkozunk,volt már egy spontán vetélésem sajnos ezelőtt 1,5 éve azóta semmi,de most úgy tűnik kiválasztott minket egy lélek <3 A szülést itt tervezem Belgiumban,találtam magyar orvost és szülésznőt is,még áprilisban voltunk nála,hogy kezdjünk valamit az eddigi eredményekkel,indítsunk el valamit,mert azért nem mondom,hogy nem viselt meg az elmúlt évek gyötrelme.Aztán adtam magamnak még egy esélyt,mindenféle kezelés előtt,fogytam 6 kilót és elég volt ennyi is és már be is fészkelte magát a pocaklakó.Hirtelen ennyit röviden Rólunk.

Zsófi,nagyon nagyon sajnálom a történteket :(

A többieknek pedig szép napot kívánok!

49. beata21bea (válaszként erre: 44. - Myflower17)
2014. jún. 19. 13:10
akkor pont egyidősek vagyunk... :)
2014. jún. 19. 13:09

Sziasztok! Én tegnap teszteltem +-at, kalkulátor szerint febr.26. Dokihoz kb. 2 hét múlva tervezek menni.

Nekünk ő lesz az 5. gyerkőc :D

47. miluss
2014. jún. 19. 12:25

Sziasztok!

Én még hivatalosan nem csatlakozom, ha van baba, akkor február legvége! A teszt már a fürdőbe, de még várok 1 napot! myflower17- Ha baba van, veled vagyok egyidős:)

Holnap jelentkezem!!

2. babánk lesz, az első most féléves és kislány:)

2014. jún. 19. 10:52
Én teljesen megértem, hogy akinek van lehetősége külföldön szül, vagy magán klinikán.... stb. Én elég szar kórházban szültem és fogok is ( a szülésznéni szuper volt) az újszülött osztály nagyon gáz volt és állítólak a legtöbb hazai kórházra ugyan az a panasz....
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook