2015 februárban születendő babák (beszélgetés)
Szia!
A legelső hozzászólásod szeritnem is terhességre utaló jeleket tartalmaz, de persze mi itt nem vagyunk orvosok, szóval biztosat csak ő mondhat. :)
Azt nem értem, hogy "terhességi tesztet az orvos írhat fel"? Terhességi tesztet bármilyen drogériában, gyógyszertátrban vehetsz... :D Komolyra fordítva: az orvos egy vérvételt kérhet (a nőgyógyász), amiben a hcg szintedet nézik. Ennek a hormonnak a termelődéséből tudják megállapítani, hogy babát vársz-e.
A vitaminhiány kivizsgálására pedig szerintem nyugodtan ehetsz, hiszen honnan tudod, mit ne egyél? Majd ott megmindják! :D
Szerintem annak kellett lennie a tüszőrepedésnek. Te úgy vagy, mint én:-) Nekem se volt elötte mensim.
Kapsz valami hormonpótlást? Progeszteront?
Sziasztok!
Koszonom a gyors valaszt. Igazabol meg parommal nem mostanra terveztuk, de ha jonni akar akkor mi orommel latjuk. :)
A hormonvizsgalatra szeretnek elmenni, de a dokim azt mondta, h a menzeszem 3 vagy 5 napjan menjek. Akkor csak menjek el?
Terhessegi tesztet egyebkent a haziorvos ir fel? Mert egy sima verveteles papirt is ajanlott a nogyogyaszom, mert mondtam neki h ugy erzem vitaminhianyom van es mondta h akkor kerjek beutalot haziorvostol es nezessem meg. Igy most nem eszek semmit. Hogy ne zavarjam meg a verkemet. De a papiron lattam olyat. H terhessegi teszt. Akkor ha terhessi tesztet kertek ezt x-be a haziorvosotok?
Keddre terveztem elvileg a tesztet, ha semmi nem valtozik, de kisse igy a datum kozeledtevel kezdek kicsit turelmetlen lenni es hat jo lenne tudni..
Olyan sokáig írtam, hogy te már válaszoltál előttem, csak utólag láttam :) de látom nem írtam túl sok hülyeséget, kb hasonlókat írtunk :D
amúgy neked mensi előtt vagy után hány nappal lett olyan erős két csíkod? nekem is brutál erős volt, olyasmi, mint neked, de már mensi előtt 1nappal...mai napig nem értem, mindenki azt írta, hogy neki akkor még csak halvány volt. arra gondoltam, hogy hamarabb fogant, de akkor meg legalább 1héttel több hetesnek kéne lennem, de méretek alapján akkor meg nagyobbnak kéne lennie...úh remélem ki tudsz igazodni rajta :) kicsit kesze kusza lett, de azért remélem érthető.
Szia! Ahogy azt írod,hogy az előző hónapban is csak másfél napig volt meg, az sem normálisan , és most is késik, már bőven csinálhatsz tesztet szerintem.
Akár már 8 hetes is lehetsz,ha már előzőleg is a baba okán nem jött meg. Viszont ha negatív, akkor a hormonvizsgálatot mindenképp csináltasd meg.
Drukkoljunk,hogy legyen baba? :)
Sziasztok!
Szeretnek gratulalni minden pozitiv tesztelonek es szeretnek toletek tanacsot kerni. Az a helyzet, hogy a mensimnek tegnap kellett vna megjonnie, de eddig semmi tunetem. Csak a hasam faj egy kicsit. Nyomodik es szur mindket oldalt felvalltva. Elozo hopnapban 7 napot kesett es a szokasos ido helyett csak 1,5 napig volt rendesen majd csak barnaztam, de szinte ez semmi nem volt. Meg a parom is megkerdezte h tenyleg megjott e. Ket hettel ezelott a melleim majd leszakadtak de ez olyan csut kornyeken megenyhult azota csak kicsit faj. Hofeher vagyok es a melleimen par er kirajzolodott es ez szokatlan. Bar a testemen mindenhol mashol latnioket. Van persze mas is. 3 hete voltam dokinal elozo heten volt egy barnas rozsaszines folyasom a ho elejen. A doki azt mondta minden rendben velem es elkuldott hormonvizsgalatra, de a kov heten sajnos elutazik (ami most jon). Mit mondanot erre? Erdemes lenne tesztet csinalni vagy varjak?
Gratulálok! :)
Miért, itt lehet táblázatot csinálni? :)
Megcsináltam a tesztet igen,halvány két csíkos.
Február legvége lesz, és egyértelműen érzem, hogy már velünk van!:)
Nekem a tesztelés olyan, mint a legjobb játék a világon! Örökké eljátszanám!:) Az első hivatalos jel amit, küld a babánk!:)
Még csak veletek osztottam meg a férjemen kívül!
Nagyon várjuk a bejelentést is!
Gratulálok mindenkinek!
Jó lenne majd egy táblázat és akkor látjuk, hogy ki kivel egyidős kb.
Sziasztok!
Kellett hiányolnom a rosszullétet,ma reggel már bocs hogy így leírom de akkorát hánytam!:( Egész délelőtt émelyegtem most vagyok már úgy ahogy jobban.
Én jövő héten pénteken megyek dokihoz és utána mondjuk meg a szűk családnak,barátoknak, bár azt nem tudtam megállni hogy a legjobb barátnőmnek ne mondjam el!:)
Igyekszem nem aggódni,csak legutóbb 6+3nál ultrahang, szívhang, méret megfelelő, legközelebb 10hétnél ultrahang és kiderült,hogy előző után kb pár nappal már meghalt.. Se vérzés, se semmi nem volt, talán 8 hétnél lecsökkentek a tünetek,de hát az is még 2 hét volt. Egy világ omlott bennem össze, és ez miatt félek szerintem.
De most teljesen más azért, meg most nincs rossz megérzésem sem,csak hülye vagyok. :)
Azért köszönönöm,a nyugtatást, kicsit lehiggadtam. :) Csak a múlt kicsit beárnyékolja a jelent is.
De aranyos vagy! :)
Mi se tudjuk mikor történt a csoda, mert én kicsit dilis vagyok, és azt mondtam, hogy vagy bak, vagy halak legyen, de persze pont a kettő között jött össze, így vízöntő lesz. De utánaolvastam, és elég sok jó tulajdonsága van a vízöntőnek is, szóval nem vagyok elégedetlen :))) Meg hát VÉGRE jön a kistesóóó:))) Úgy várjuk:)
Szerintem sem halvány az már! :D
Nálunk a szülők, nagyszülők tudják, kedves barátnőim és a párom barátja, kollégái. (Neki muszáj volt elmondani...) A főnököm is tudja, de mivel tanév vége van és a többieknek nem akarom elmondani, ezért azt mondta, maradjunk annyiban, hogy ő nem tud semmit. Majd ha hivatalosan szólok, onnantól tudja. :D