Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 februárban születendő babák fórum

2015 februárban születendő babák (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
105. Nyinya80 (válaszként erre: 99. - 2ddcf05062)
2014. jún. 22. 19:52

Szia!

A legelső hozzászólásod szeritnem is terhességre utaló jeleket tartalmaz, de persze mi itt nem vagyunk orvosok, szóval biztosat csak ő mondhat. :)

Azt nem értem, hogy "terhességi tesztet az orvos írhat fel"? Terhességi tesztet bármilyen drogériában, gyógyszertátrban vehetsz... :D Komolyra fordítva: az orvos egy vérvételt kérhet (a nőgyógyász), amiben a hcg szintedet nézik. Ennek a hormonnak a termelődéséből tudják megállapítani, hogy babát vársz-e.

A vitaminhiány kivizsgálására pedig szerintem nyugodtan ehetsz, hiszen honnan tudod, mit ne egyél? Majd ott megmindják! :D

104. bogyoka14 (válaszként erre: 101. - Ayrana)
2014. jún. 22. 19:33
Ó de jó Neked, hogy holnap mész újra. Én most orvost váltottam, és csak Július 1-re volt időpontja :( de már úgy mennék én is. de tudjátok csak pozitívan, és máshogy nem is lehet, csak úgy, hogy minden rendben van :) majd írd ám meg mi volt :) egyedül mész vagy pároddal/férjeddel?
2014. jún. 22. 19:07
Sziasztok elozo hozzaszolasomra legyszi nekem is irjatok...
102. Szilvita (válaszként erre: 101. - Ayrana)
2014. jún. 22. 19:02

Szerintem annak kellett lennie a tüszőrepedésnek. Te úgy vagy, mint én:-) Nekem se volt elötte mensim.

Kapsz valami hormonpótlást? Progeszteront?

101. Ayrana (válaszként erre: 98. - Bogyoka14)
2014. jún. 22. 18:58
Sajna ez nálam nem annyira egyszerű,mert előtte sem volt meg normálisan a pcos miatt. Aztán május 19, 20,21-én volt valami pecsételés, én azt hittem,hogy most jönne meg,ha lenne peteérésem. De hónapok óta nem volt, úgyhogy nem lepődtem meg. Erre rá 3 hétre, fogalmam sincs,hogy miért,de csináltam egy tesztet délután és ez lett ilyen erősen pozitív. A doki azt mondta,hogy lehet, hogy az vagy a beágyazódás volt nálam, vagy a peteérés. Csak még mindig nem tudta eldönteni most sem,hogy hány hetes vagyok, mert nagyon kicsi. 9mm petezsák, 1,7mm magzat,de közben a szívét már lehetett látni pulzálni. Bár amúgy szerintem ez a régi uh gép ilyen plusz- mínusz 2mm-re megbízható csak. Holnap megyek újra, remélem kiderül,hogy mennyi idős a baba. :) Én arra tippelek, hogy holnap lesz 6+5,6 vagy, 7+1. :)
100. Szilvita (válaszként erre: 98. - Bogyoka14)
2014. jún. 22. 18:49
Nekem a mai tesztem kb. olyan erős, ma vagyok a 19. napon ovutól, tehát 5. hétben. Egy hete már pozitív a teszt, de akkor olyan halovány és vékony volt a csík, hogy szinte keresni kellett.
2014. jún. 22. 18:33

Sziasztok!

Koszonom a gyors valaszt. Igazabol meg parommal nem mostanra terveztuk, de ha jonni akar akkor mi orommel latjuk. :)

A hormonvizsgalatra szeretnek elmenni, de a dokim azt mondta, h a menzeszem 3 vagy 5 napjan menjek. Akkor csak menjek el?

Terhessegi tesztet egyebkent a haziorvos ir fel? Mert egy sima verveteles papirt is ajanlott a nogyogyaszom, mert mondtam neki h ugy erzem vitaminhianyom van es mondta h akkor kerjek beutalot haziorvostol es nezessem meg. Igy most nem eszek semmit. Hogy ne zavarjam meg a verkemet. De a papiron lattam olyat. H terhessegi teszt. Akkor ha terhessi tesztet kertek ezt x-be a haziorvosotok?

Keddre terveztem elvileg a tesztet, ha semmi nem valtozik, de kisse igy a datum kozeledtevel kezdek kicsit turelmetlen lenni es hat jo lenne tudni..

98. bogyoka14 (válaszként erre: 96. - Ayrana)
2014. jún. 22. 18:21

Olyan sokáig írtam, hogy te már válaszoltál előttem, csak utólag láttam :) de látom nem írtam túl sok hülyeséget, kb hasonlókat írtunk :D

amúgy neked mensi előtt vagy után hány nappal lett olyan erős két csíkod? nekem is brutál erős volt, olyasmi, mint neked, de már mensi előtt 1nappal...mai napig nem értem, mindenki azt írta, hogy neki akkor még csak halvány volt. arra gondoltam, hogy hamarabb fogant, de akkor meg legalább 1héttel több hetesnek kéne lennem, de méretek alapján akkor meg nagyobbnak kéne lennie...úh remélem ki tudsz igazodni rajta :) kicsit kesze kusza lett, de azért remélem érthető.

97. bogyoka14 (válaszként erre: 95. - 2ddcf05062)
2014. jún. 22. 18:15
Szia! Köszönjük a gratulációkat, remélem nemsoká neked is gratulálhatunk :) Nem akarom azt írni, hogy hú tuti babát vársz, de az tudom, hogy ha a mensi más, mint addig volt, az szokta azt jelenteni, mert a szervezetünk tudja, hogy meg kéne jönni, de úgy már nem tud vagy mi :) de gondolom nem minden esetben jelenti azt az sem. Amúgy szerintem a hormonvizsgálatra ha tudsz mindenképp menj el, én mondjuk sejtettem, hogy valami nem oké, de ki is derült és kaptam gyógyszert és lehet, hogy annak köszönhetem, hogy megmaradt a babánk, mert a doki azt mondta, hogy lehet, hogy előtte is megtermékenyült, csak nem tudott beágyazódni vagy megtapadni, már nem emlékszek :) Hát így, hogy múlt hónapba is késett 7napot, hát nem tudom mikor tesztelj, nekem mindig pontos volt és megéreztem, hogy jönni fog, de most semmit nem éreztem :) azért is mertem megcsinálni már mensi előtti nap. írj majd, hogy mi lett, szurkolok :)
96. Ayrana (válaszként erre: 95. - 2ddcf05062)
2014. jún. 22. 18:06

Szia! Ahogy azt írod,hogy az előző hónapban is csak másfél napig volt meg, az sem normálisan , és most is késik, már bőven csinálhatsz tesztet szerintem.

Akár már 8 hetes is lehetsz,ha már előzőleg is a baba okán nem jött meg. Viszont ha negatív, akkor a hormonvizsgálatot mindenképp csináltasd meg.

Drukkoljunk,hogy legyen baba? :)

2014. jún. 22. 17:58

Sziasztok!

Szeretnek gratulalni minden pozitiv tesztelonek es szeretnek toletek tanacsot kerni. Az a helyzet, hogy a mensimnek tegnap kellett vna megjonnie, de eddig semmi tunetem. Csak a hasam faj egy kicsit. Nyomodik es szur mindket oldalt felvalltva. Elozo hopnapban 7 napot kesett es a szokasos ido helyett csak 1,5 napig volt rendesen majd csak barnaztam, de szinte ez semmi nem volt. Meg a parom is megkerdezte h tenyleg megjott e. Ket hettel ezelott a melleim majd leszakadtak de ez olyan csut kornyeken megenyhult azota csak kicsit faj. Hofeher vagyok es a melleimen par er kirajzolodott es ez szokatlan. Bar a testemen mindenhol mashol latnioket. Van persze mas is. 3 hete voltam dokinal elozo heten volt egy barnas rozsaszines folyasom a ho elejen. A doki azt mondta minden rendben velem es elkuldott hormonvizsgalatra, de a kov heten sajnos elutazik (ami most jon). Mit mondanot erre? Erdemes lenne tesztet csinalni vagy varjak?

94. Ayrana
2014. jún. 22. 17:53
nézzünk körül,amelyik csoportban lát, vagy hall róla valaki , az kérdezősködjön :)
2014. jún. 22. 17:48
Igen, én is olvastam másik csoportba, hogy van ilyen táblázat, hogy pl ki mikor vagy hol szül, vagy hány hetes, egy helyen mutat mindent, vagy valami ilyesmi :D amúgy szerintem is tök jó lenne :) én úgy tudom a Hoxá-tól kell "igényelni" vagy mi :) de hogy hogy vagy hol, hát passz :/
92. Ayrana
2014. jún. 22. 17:41
Egyébként nekem meg az jutott eszembe,hogy valaki miért nem csinál egy klubbot, ugyanezen a néven,mert itt a fórumon többen aggódtak,hogy még nem szeretnék,ha kiderülne, klubban meg meg lehet csinálni zárt csoportnak is.
91. Ayrana (válaszként erre: 88. - Miluss)
2014. jún. 22. 17:40

Gratulálok! :)

Miért, itt lehet táblázatot csinálni? :)

90. Ayrana (válaszként erre: 87. - Kisperec)
2014. jún. 22. 17:39
Köszönöm, aranyos vagy. :) Egyébként a reggel hiányolt pár tünetem,ami volt eddig ,az visszatért. De holnap uh újra. Várom azért,csak messze még a holnap délután. :)
2014. jún. 22. 16:54
Tudja valaki hogy lehet tablazatot csinalni?
88. miluss
2014. jún. 22. 12:10

Megcsináltam a tesztet igen,halvány két csíkos.

Február legvége lesz, és egyértelműen érzem, hogy már velünk van!:)

Nekem a tesztelés olyan, mint a legjobb játék a világon! Örökké eljátszanám!:) Az első hivatalos jel amit, küld a babánk!:)

Még csak veletek osztottam meg a férjemen kívül!

Nagyon várjuk a bejelentést is!

Gratulálok mindenkinek!

Jó lenne majd egy táblázat és akkor látjuk, hogy ki kivel egyidős kb.

87. Kisperec (válaszként erre: 85. - Ayrana)
2014. jún. 22. 11:43
Bízzunk benne hogy minden rendben lesz,nagyon akar titeket az a pici életke!:)
2014. jún. 22. 11:42

Sziasztok!

Kellett hiányolnom a rosszullétet,ma reggel már bocs hogy így leírom de akkorát hánytam!:( Egész délelőtt émelyegtem most vagyok már úgy ahogy jobban.

Én jövő héten pénteken megyek dokihoz és utána mondjuk meg a szűk családnak,barátoknak, bár azt nem tudtam megállni hogy a legjobb barátnőmnek ne mondjam el!:)

85. Ayrana (válaszként erre: 84. - Claire1990)
2014. jún. 22. 09:06

Igyekszem nem aggódni,csak legutóbb 6+3nál ultrahang, szívhang, méret megfelelő, legközelebb 10hétnél ultrahang és kiderült,hogy előző után kb pár nappal már meghalt.. Se vérzés, se semmi nem volt, talán 8 hétnél lecsökkentek a tünetek,de hát az is még 2 hét volt. Egy világ omlott bennem össze, és ez miatt félek szerintem.

De most teljesen más azért, meg most nincs rossz megérzésem sem,csak hülye vagyok. :)

Azért köszönönöm,a nyugtatást, kicsit lehiggadtam. :) Csak a múlt kicsit beárnyékolja a jelent is.

84. Claire1990 (válaszként erre: 83. - Ayrana)
2014. jún. 22. 07:48
Jaja, ne aggódj. :) Amíg nem vérzel, addig minden rendben, fejlődget! :) Nekem sem voltak nagyon tüneteim, most se nagyon. közben kérzem, hogy húzodik a méh, de ennyi..néha semmi. :)
83. Ayrana
2014. jún. 22. 06:05
Nektek egyébként mindennap ugyanolyan erősek a tünetek? Nekem mikor enyhülnek iszonyat elkezdek parázni az előzmények miatt,hogy mi van,ha baj van.. :( Hányigerem eddig sem nagyon volt, csak 1-2 ételtől, inkább csak a savam volt sok. De tegnap reggel óta nem fáj a mellem sem (annyira). Bár az uh előtt is már megijedtem egyszer ezek miatt és utána ott dobogott a szíve. Tegnap délutánig, azért napi többször mensi szerű görcseim is voltak, állítólag ez normális,ahogy húzódnak a méhszalagok,de most abbahagyta azt is. Vagy csak megint túl aggódom?
82. Claire1990 (válaszként erre: 81. - Bogyoka14)
2014. jún. 21. 23:30
Jogos. :) De talán azt nem olvassák. :) Bár ha lenne itt ismerősöm, már eleve azzal lebukok, hogy milyen nevű Forumban vagyok. :D Na mindegy. Igazából a munkahely miatt fontos, de, amint kiderül, hogy terhes vagyok, jogilag nem rúghatnak ki, szóval annyira nempara, csak nekem muszáj paráznom mindenen . :)
81. bogyoka14 (válaszként erre: 78. - Claire1990)
2014. jún. 21. 23:16
dehát a hozzászólásaid is le tudnak buktatni nem? :D
80. Claire1990 (válaszként erre: 79. - Bogyoka14)
2014. jún. 21. 23:14

De aranyos vagy! :)

Mi se tudjuk mikor történt a csoda, mert én kicsit dilis vagyok, és azt mondtam, hogy vagy bak, vagy halak legyen, de persze pont a kettő között jött össze, így vízöntő lesz. De utánaolvastam, és elég sok jó tulajdonsága van a vízöntőnek is, szóval nem vagyok elégedetlen :))) Meg hát VÉGRE jön a kistesóóó:))) Úgy várjuk:)

2014. jún. 21. 23:09
nagyon köszi a képet ez annyira jóóóóóó :) és egyáltalán nem halvány...én is x epilest vettem, én fent is hagytam a képet, ha hoxázok van olyan, hogy néha rákukkantok, olyan jó még ennyi idő után is látni :) az x epil amúgy szerintem nagyon jó, írtam, hogy nekünk fogalmunk sincs mikor fogant, mert mi pont akkor beszéltük meg, hogy "úgy" nem csináljuk a hormon dolgok miatt, dehát nagyon jönni akart :D biztos hamarabb fogant, mert mensi napján vagy előtte egy nappal már brutál erős volt a csík...köszi még egyszer a képet, úgy szeretem mások pozitív tesztjét megnézni. tök örülök az ő örömüknek is vagy mi :) értitek...
78. Claire1990 (válaszként erre: 77. - Bogyoka14)
2014. jún. 21. 22:56
Igen, mert csak pár percre raktam fel. Meeert nehogy "lebukjak", hátha van ismerősöm hoxán, csak nem tudok róla. :)
77. bogyoka14 (válaszként erre: 72. - Claire1990)
2014. jún. 21. 22:22
úgy megnéztem volna én is a tesztedet, de én valamiért nem találom. már levetted?
76. Nyinya80 (válaszként erre: 72. - Claire1990)
2014. jún. 21. 21:53

Szerintem sem halvány az már! :D

Nálunk a szülők, nagyszülők tudják, kedves barátnőim és a párom barátja, kollégái. (Neki muszáj volt elmondani...) A főnököm is tudja, de mivel tanév vége van és a többieknek nem akarom elmondani, ezért azt mondta, maradjunk annyiban, hogy ő nem tud semmit. Majd ha hivatalosan szólok, onnantól tudja. :D

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook