2014. márciusi csodák (beszélgetés)
Pont ezért nem merek mert nem nagyon látna semmit és akkor jobban paráznék.Az első terhességel korán mentem nem látott semmit.A kislányommal 7 héten mentem. a következő héten már a védőnővel találkoztam egy hétre rá meg a terhes gondozáson voltam és már a 9 hét végén jártam.A 3 hét meg már viszonylag hamar elszállt.
köszi a tippeket!
Szerintem a napok tök lassan cammognak...
Miért nem "mersz" hamarabb elmenni dokihoz? Amúgy meg nem is kéne hamarabb elmenni, mert mégcsak egy kis zsákocskát láthat...talán egy kis foltocskával benne...
Szedjél folsavat meg magnéziumot,terhes vitamint mert az is növeli az esélyét hogy rendbe legyen minden.Majd írj a csütörtöki fejleményekről.Még ma fogok időpontot kérni mert nem merek elmenni hamarabb és ez olyan hosszú ez a pár hét.Bár az első 12 14 hét is az lesz.
Nagyon aranyos vagy! Örülök h. idetaláltam! és ami jó h támogathatjuk egymást :-) Nekünk is lettek angyalkáink a pár év alatt...most azonban csak erre az icipici tündérkére koncentrálok itt a pocimban :-) és izgulok érte.
Kívánom neked hogy sok megélt rossz után már csak a jó történjen veletek!Sok sok pozitív gondolatot!Velünk is megtörtént hogy egy angyalkánk lett és így tudom hogy milyen nehéz is ez az időszak, de igazad van csak előre és a jóra kell gondolni.és itt egy picikét könyebben jobban telik az ídő együtt.
Milyen szépen "tellik" a fórum kismamákkal, ez annyira jó! És vannak szerencsések már a 4. babával a pocakban:-))) Gratulálok mindenkinek!
Mi már 10 éve küzdünk a kisbabánkért, sok rosszat megéltünk ez idő alatt, de most már csakis előre nézünk és elfelejtjük a múltat!
Szerintem nem ikrek, a HCG értékből erre következtetek.
Köszönöm Renus :) És igazad van,nem idegeskedem :)
Nem biztos hogy jól tudom de a GYed /Tgyás igényléséhez munkaviszony szükséges vagy ha szülést megelőző 28 napon belűl szünik meg a munkaviszonyod akkor még meg lehet igényelni a tgystés akkor automatikusan jár a Gyed.De hátha valaki jobbna tudja.A gyeshez nem kell munkaviszony.Mindenkinbek aki táppénzre megy veszélyeztetett terhességet írnak, de szerintem orvos függő.Az a lényeg hogy most neked nem használ ha idegeskedsz.
Csajok segítsetek!!!Múlthéten felmondtam,(BP-ről Sopronba költözünk hv-én) de nem szóltam,hogy babátvárok szerintetek számíthatok t gyás,gyed.gyes-re vagy erre semmi esélyen sincs vagy keressek valami könnyű melót????Jah még csak annyi,hogy volt 2 hónapja egy laparszkópos műtétem endometriózis miatt és kicsit érzékeny a hasam,kaphatok veszélyeztetett terhességit?????Aki tud írjon légyszi!!!!! :) Köszike :)
Sziasztok én is február végére vagy március első napjaira várom a 2. babámat.Még orvosnál nem voltam majd jövőhéten vagy utána tervezek.a lányomnál is így voltam és akkor már szépen látszódott minden.Vannak tüneteim hányionger émelygés, válogatós lettem az édeset kerülöm,de jól érzem magam.sajna az emelgetést én se tudom elkerülni mert van egy 19 hónapos kislányom.
Szia Timi!!Én is szeretnék legalább 3 gyereket :)GRatulálok a 4-hez!!!Most az elsőt várjuk én most a 5-1 napnál járok,holnap megyek első vizsgálatra,kíváncsi vagyok,hogy minden rendben van-e???
Gratulálok!
Egyre több ismerősöm vállal 4. gyereket, ez tök jó :)
Sziasztok! Mi március 9 re várjuk a babát,és a negyedik.A nagyobbak:Két fiú,17 és 14 évesek,és a lányunk 11 éves. Én 38 vagyok. Szívesen csatlakozom hozzátok.
Gratulálok, drukkolok nagyon, hogy minden rendben menjen. Mióta vártok babára? Akkor akár még ikrek is lehetnek?
Én nem tudom kizárni az emelgetést. Gyereket kivenni az ágyból, betenni, délben ismét, aztán evéskor etetőszékbe ki-be, kint ha hintázni támad kedve. De a kistesóknak mindent ki kell bírni :)
Sziasztok!
Lombikos kismama vagyok, 5hét+3nap az én számításaim szerint. Csüt-ön megyünk az első uh-ra :-) remélem minden rendben lesz, úgy izgulok! Egyébként emelgetni, hajolgatni tényleg nem szabad, főleg most az elején nagyon kell vigyázni! Mindenkinek szép napot!
Én is jól vagyok,hányinger csak evés után van,a mellem nagyon fáj,duzzadt!Nagyon puffadok.De azért néha így is elfelejtem,hogy terhes vagyok,mert néha csinálnám a szokásos emelgetős dolgokat aztán kicsit meg fájdul a hasam alja!!!Holnap megyek Dokihoz,remélem minden rendben lesz!!! :)
Majd megírom,hogy ment!!! :)
Nekem elvileg március 5. lesz a kiírás napja, menszesz szerint.
Jól vagyok, eddig semmi tünet, kicsit álmosabb vagyok a kelleténél, főleg hogy van egy majdnem 2 éves fiam, de tényleg eddig minden szuper, semmi émelygés vagy hányinger.
Dokihoz holnap jelentkezek be és 2 hét múlva szeretnék menni. Anno a kisfiammal is akkor mentem és már szépen látszott minden, dobogott a kis szíve :)
És Te hogy érzed magad?
Szia Iloverunning!!!Igen ott is vagyok!!! :)Ha minden igaz,akkor március 3-án születik meg a picike!!! :)És Te mikorra várod???Hogy vagy??Voltál már Dokinál??Én 5 hetesen és 3 naposan megyek először kíváncsi vagyok mi van odabent!! :)
Szia Dina!
Mikorra várod a bébit?
A neved ismerős a fogantatásos topikból.
Helló!!!Jelentkezem!!!! :)
Pont időben indult a fórum. :)
De tényleg, aki akkor fog szülni, az nagy valószínűséggel még nem is tudja, hogy terhes.
Igen, júniusban, de hátha van aki már tudja ;)
Akkor azok a csodák mostanában fogantak/fogannak...:)
Várok mindenkit aki ekkortájt készül világra hozni első vagy többedik gyermekét :)
További ajánlott fórumok: