2014 Esküvő (beszélgetés)
A fiamék esküvője biztosan Pesten lesz, ha minden jól meg, akkor Kőbányán. Már arra is gondoltunk, hogy itthon a kertben,mrt nagy kertünk van, de fogalmunk nincs hog ehetne lebonyolítani. Nem leszünk nagyon sokan úgy 40-50 főre gondolunk.Biztosan vannak cégek amik ilyrt is válalnak...de még nem bizos.
Végül is a leendő menyemé a döntés mindenben, mert a fiam már volt házas, a lány pedig megérdemli, hogy ez az Ő napja legyen.Olyan amilyet szeretne-persze az anyagi kereteinken belül.
Egy cigány zenészünk volt szintetizátorral, aki nagyon szépen énekelt, és nem csak mulatós lagzis zenét tudott játszani, hanem sok magyar slágert ismert. Persze azért a mulatós vitte a prímet.
Fotóst is nagyon jó árban találtunk, gyöngyörű képeket készített és nem is voltak agyonretusálva, szóval tényleg mi voltunk a képeken. :)
A sminkesem is nagyszerű volt. Mindkét hölgy pesti, szóval akár akit érdekel, elérhetőségük megvan. :) Egy két kép van is az adatlapomon.
Nekünk május 2-án volt, és szűk négy hónap alatt szerveztünk le mindent. Először csak arról volt szó, hogy februárban két tanúval összeházasodunk, aztán kibővült a szűk családdal és így lett egy 50 fős lagzi.
Isaszegen lakunk, itt is volt egy étteremben a lagzink. Sokat segítettek a szülők a szervezésben is. A polgári szertartás részét anyósom intézte, és így a polgári szertartás nem a hivatalban volt, hanem a lagzi helyszínén a kertben. Úgyhogy nem is kellett vonulni semerre. A templom pedig pont az éttermünk mellett volt, kb. 50 méterre. Így minden egyben lezajlott a szertartásokat illetően.
50 fő úgy gondolom pont elég volt, mindenki jól érezte magát és mulattak is. Csak a szülők, nagyszülők, keresztszülők, testvérek voltak hívva, és a legközelebbi barátaink.
A polgári szertartás CD-jét én állítottam össze.
Nekünk május 31-én volt.
Pesten kölcsönöztem a Carmen szalonban a ruhámat.55.000 ft volt.
Szertartáson mindenért külön kell fizetni.Nekünk 16.000 ft volt.
Cd-t pezsgőt az utolsó héten kellett bevinni.
Köszi, ez közel van és már gondoltunk rá. Esetleg Te voltál már ott?
Más:Két dolog megvan a Videós és aki a zenét csinálja.
Ma beszéltem olyannal aki az Ázsia Centerben vett kínai ruhát40 ezerért és utána 25-ért eladta. Szerinte van választék, talán találunk ott.
Pesten lakunk, pontosabban Kőbányán.
Ruhákat még nem néztünk, de mintha láttam volna az Ázsia Centerben kínaiaknál. Nem néztem meg, mert még nem volt aktuális. Vagy az gáz...hogy kínai? Akár meg is vehetné és aztán el lehetne adni. Nézzünk köröl a hirdetési oldalakon, érdemes?
Ja, ez sokat segíthetne.:) Látatlanban Kuala Lumpurt ajánlom.
Sok boldogságot!
Az egyik fiam végre megtalálta élete párját, megvolt a múlt héten az eljegyzés. Kezdjük szervezni az esküvőt és arra szeretnélek titeket kérni DRÁGA HOXÁSOK, hogy ha van friss jó tapasztalatotok osszátok meg velem. Nem akarunk elszállni a költségeket illetően, de szeretnénk, hogy szép legyen ez a nap.Én elég kreatív vagyok, a díszítést, a meghívókat és az ajándékokat én fogom csinálni.
Nade! Helyszín? Étterem? Ruha-kölcsönző? Virág?
Mind-mind olyan dolog amit esetleg közületek már jobban tud valaki, mint mi.Kérlek benneteket segítsetek vagy ha rossz tapasztalatototk van egy hellyel kapcsolatban azt is írjátok meg!
Köszönöm: Gyöngyi
Szerintem pont fordítva... Jó kaja, jó zene... Hangulatot a kaja és a zene adja, a szórakoztató program pedig addig jó, míg friss, gyors, és változatos... Ha jó hangú a vőfély, akkor hallani is fogják mit mond, nem csak azt látják csinál valamit a pár, és szevassz....
A programokat sem szabad tulzásba vinni, plána ha elhúzódik a vacsora! :)
Min múlik a jókedv? Mire emlékszik majd a násznép? Mitől jó egy esküvő?
Szerintem sorrendben:
elegendő alkohol
szórakoztató programok
jó zene
jó étel
Szerintetek?
A templomira mi nem is öltözünk ki, de a mi papunk olyan mint a "nem írom le mim", csak nem olyan daliás. :))) Tekintve, hogy keresztelővel kötjük egybe, így tartottuk jónak, de amúgy ki lennék akadva ezen. Mi az, hogy azt mondja egy párnak, neki nem kll menyasszonyi fátyol meg semmi?! Nem is neki házasodunk. Na de mindegy, a templomi annyira nem izgat, az csak formaság.
A polgárira sem ervezünk semmi extrát, de az azért szebb lesz. :) Ott az akasztott ki, hogy itt sem a gyertyagyújtás, sem a homoköntés nem szokás. Ha ezt tudom, másik városban rendeztem volna az egészet... A fene sem gondolta hogy ennyire el vannak maradva.
A jútúbon sok minden fent van, best-legjobb, wedding-esküvői, songs-számok, instrumental
pl. [link]
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra..
- Miért változik meg a Nő esküvő után?
- Lefújta az esküvőt, mert meghíztam
- Ez a ruha nem túl rövid esküvőre?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal