2013 augusztusi babák (beszélgetés)
Na és mond mit érzel?
szúr? görcsöl? feszűl? :)
Sziasztok!
Nekem okt 31-én jött meg utoljára, 28-án még halvány csíkocskám volt, szombaton előttem egy digitális clear blue-t, az határozottan pozitív. A kalkulátorok szerint aug. 6-7 a céldátum.
Van már egy kisfiam, októberben volt 1 éves. A szoptatás miatt csak október elején jött meg először, és 31-én másodszor, reméljük legalább 1 évig nem lesz megint :)
Nekem az elsőnél 4 kg plusz jött fel a stimu alatt.
A melleim mint a dinnyék olyanok voltak :)
A másodiknál nem híztam,de a beülti után szintén jelentkeztek a szurkák...de mondom szerintem ez a lombikosoknál jellemző nagy százalékban a rengeteg hormon miatt.
Most a 3.nál pár napig tartott aztán szinte alig.
Nekünk ráadásul rásegítettek AHA-val is amire azt mondják méginkább sikeresebbé teszi hogy létrejöjjön a terhesség :)
ááááááh örömmel fogok hányni,csak legyen végre pozitív eredményünk !!!
Köszike!
Szegedre járunk a dr.nőhöz.
Elvileg nincs semmi gond egyikőnkkel sem ,minden eredményünk jó,csakhát én már 40 felett vagyok ....ajaj! de hátha most!!!
SIKERÜLNIE KELLETT !!!! :)
Tünci
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
Hová jártok?
Sziasztok !
NAGYON szeretnél a 2013 augusztusi babák-hoz csatlakozni ....de még nem mertem tesztelni .
Nov.19-én volt a lombikom s remélem 2 picurkával vagyok itthon már a pocimban :) :)
Eleinte apró szurkálások és görcsök jelentkeztek pár napig ,de ez minden lombikosnál így van azt mondják.
Hát majd meglátjuk ....
Szerda-csüt . teszt :)
Szia!
Én is a Sajgó dokihoz járok.:)
Hol tartasz a kezelésben? Mikor mész újra?
Nahát,nahát...nicsak,nicsak.....:)
csaknem? MIkorra nem vártad Klau? Nem tesztelnél véletlenül? én is tök véletlen teszteltem,és itt van a kis csoda :O)))).
Szia! 18 tüsző elég szép teljesítmény.:-)
Én is most járok a Kaáliba és jövő hét közepén várható a leszívás. Nekünk is első baba lenne. Remélem, majd csatlakozhatok ehhez a fórumhoz...
Sok sikert!
Szia
Örülök a pozitívnak. Mikor mész UH-ra? Mire várod a kicsit?
Úhhh, egyre jobban beleélem magam én is.. :)
Klaukam te mit csinalsz itt csak nem j
on a kisteso;)