2013 augusztusi babák (beszélgetés)
:'(, nagyon sajnálom, pihenjetek egy nagyot januárig!
Rúzsavirág, mennek a drukkok!
Most telefonáltam, hogy ma lesz-e a beültetés vagy viszik őket az 5. napig. És szombaton kapom vissza őket.:)
Mi 3 pöttyöt szeretnénk kérni, de mivel már blasztociszták lesznek nem biztos, hogy a doki bele fog egyezni.
De mivel ez már a 4. lombikunk, mindenképp megpróbálok ragaszkodni hozzá.
Tegnap voltam dokinál mert a reggeli teszt negatív volt. Az uh-on semmi ,majd a vv egyértelműen jelezte 0,3 ,tehát nincs baba... :(
A harmadik lombik sem sikerült....
Beszéltem a dr.nővel és mivel most fizetősön voltunk így nem kell várnunk 3 hónapot... / valami jó hír a rosszban ! /
Tehát januárban folyt.köv.
Addig össze kell szednem a lelkem darabjait és valahogy a nyálkahártyámat vastagítani is kellene - a tegnapi uh-on 8,5 mm volt csupán !!!! ááááááh !! :( -
Ez van csajok !
Aki lombikos hány manot kér vissza????
Aki pl már volt dokinál és minden rendben nyithatna majd egy zárt klubbot 2013 augusztusban babázni fogunk cimel pl:-)mert itt mindenki tudd olvasni és néha sokan visza élnek vele!Már olvastam egy naploban hogy a naplokbol valo infoval is:-)
szerintetek?aztán aki mégsem fog ide tartozni max majd ki lép hm?
Üdv Liaandi! Gratulálok, és drukkolok neked is!Velünk minden rendben-Hála Istennek-
16mm-es petezsákban, egy 5mmm-es embrió látható, két 2 múlva UH, akkor már szívhangnak is lennie kell. A barnázásra a C-vitamint mondta, de semmi kóros tünet nincs....ez előfordul sokaknál, vigyázzni kell, de nem kell feküdnöööööm :)
Teszt negatív.....
Lelkem összetörve.......
Marcsi, nagyon sajnálom :( mielőbbi babásodást! Tünci nagyon drukkold, hogy minden rendben legyen. Az èn dokim 1000mg C-vitamint javasolt, ès pihenést. Rùzsavirág, ezek gyönyörű számok:megy a drukkom!
Èn ma megyek dèlután uh-ra, ma vagyok 5+5hetes. Szorìtsatok hogy minden rendbe legyen!
Sziasztok!
11 embriónk van, holnap 9-kor kell telefonálom, hogy aznap vagy szombaton lesz-e a beültetés.:)
Elbúcsúzom tőletek,mert nincs baba. :(
Boldog babavárást nektek.
Szia Rúzsvirág! Telefonáltál? Mi az eredmény?
Nekem kb.7 nagyobb tüsző van, holnap fél 11-re megyek! Mostantól nem eszek, nem iszok ... :-)
Tünci72, megcsináltad már a tesztet?