2013 augusztusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Úgy tűnik, búcsznom kell. Az este elkezdtem vérezni (5+1), bementünk a kórházba, nem láttak terhességre utaló jelet. ma már teljes intenzitással vérzek. Sziasztok! További jó babavárást mindenkinek! Üdv.
Sajnálom.
Viszont, tetszik a pozitivitásod!!!!!:D
Így is kell. Arccal előre, bízva a legjobbakban.:)
#D
Köszi, én is neked!!!
15 hós??Fárasztó lesz...:)
Kippí gratulálok. én is a 2.-t várom. első 15 hónapos.
most a 4+6 héten tartok, de dokinál még nem voltam.
Igen!!:DD
Szóval, maradjunk a csík erősödésében.
Bocsi, nem olvastam nagyon vissza. Hány hetes voltál, amikor ....Meghalt?
ez abszolút pzitív. én az első babámnál ennél halványabbal kezdtem :)
gratula (halkan) :))
#DDDD
Köszönöm!
Ez abszolút pozitív. A halvány csík is csík!! Nekem az elsőm hasonló volt. Mensi előtt 3nappal voltam akkor, és délutáni vizeletből. Másnap már jóval erősebb volt.
Mikor nem volna esedékes a mensid?
Szépen látszik a csík.:))
Halk gratula!:)
Én is ilyet szeretnék jövő hét végén!!!:))
Szerintem ez pozitiv . :)))) hetvegen vagy hetfon csinalj masikat vagy digitalisat az a legmegbizhatobb . Szerintem. :)
Gratulalok meg 1x !!!!!
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. A második babánkat várjuk, már van egy 1,5 éves fiúnk. Én még nem voltam orvosnál, ma mutatta ki a teszt hogy baba lesz, bár a hét eleje óta tudom. A fiamnál is csak az elmaradt mensit követ 1,5 hétnél mutatott halvány csíkot a teszt. Úgy hogy akinek még halvány, vagy esetleg nem mutatja ne adja fel:)
Gratula mindenkinek a kismanóhoz!
Szia kippy szivbol gratulalok a kislanyhoz is es a tesokahoz is. :)
Boztos itt is ki fog alakulni egy jo kis csapat mint ahogy nalatok es nalunk is:)))) mi 2011 decemberi babasok vagyink titkosban. Most mar ide is tartozunk. Mindenkinek szep terhesseget.
Sziasztok Csajok!
Ha megengeditek, én is szívesen csatlakoznék hozzátok. Már van egy 3 éves kislányom, akivel anno ugyan így kezdtem a 2010 Februári babások klubbot, amit igen hamar titkosítottunk. Azóta is pezseg, és imádom. Rendszeresen találkozunk is. Gondoltam, itt is elindulhat egy ilyen csodás történet.
Most vagyok 5+5 ben. Tegnap voltam orvosnál először. Méretileg az 5.heti terhességi hétnek felel meg. Minden a legnagyobb rendben. Csodálatos Mikulás volt ez számunkra.
Továbbá, mindenkinek teljes szívből gratulálok a kis pindúrokhoz!
Szivbol gratulalok! Dobj fel rola fotot ha gondolod. Vagy vegyel digiset az biztosra kijelzi.;)
Aztan pihengessel. :)))) kis korankelo
Nos...a türelmetlenségem eredményeképp kb 5 perce egy nagyon halvány,de + ! :):):)
Majd a hétvégén még csinálok, szerintem vasárnap,de lehet,hogy nem fogom addig bírni... :)
Ti hogy álltok?
Akkor van esély rá, hogy találkozzunk.:)
Holnap dél körül kell majd telefonálnom, hogy hányra kell menni szombaton.