Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 januárban indul a babaprojekt! fórum

2012 januárban indul a babaprojekt! (beszélgetés)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
2012. jan. 18. 10:24

Igen,igen,igen!!!!!!!!:::::::::))))))

Már úgy várom ezt az időszakot!!!!!!!

72. youlcsi (válaszként erre: 69. - Dd874e511d)
2012. jan. 18. 10:20

ugyan már!

üdvözöld te is az új tagokat! meg szállj be te is a beszélgetésbe!

egyenlőre nincs sok írnivaló úgysem... tényleg csak a "milyenidővan?"

aztán majd jönnek a félidők, a nem várt napja... meg az elmaradás... és majd izgulunk együtt :D

71. youlcsi (válaszként erre: 70. - Pötyi84)
2012. jan. 18. 10:19

halihó!

kicsit esik a hó, de ebből nem lesz szánkózás :/

próbáltam reggel hívni a dokimat, de nem volt a szobájában... aztán meg gondolom ment haza, mert ügyeletes volt... így holnap bemegyek, aztán vagy van, vagy nincs :S

2012. jan. 18. 09:32

Jó reggelt mindenkinek!

Milyen idő van nálatok?

Nálunk szállingózik a hó nagy pelyhekben.

Flower szerintem igazságtalan vagy.

Te is beszállhatsz a beszélgetésbe,szerintem ennek az egésznek a lényege,hogy megosztjuk egymással a tapasztalatainkat,az örömünket vagy akár a bánatunkat.

Én tegnap is beírtam,hogy ki mit csinált,hogy telt a napja,nem jött válasz mégsem sértődök meg.

Mindenkinek más a lelkiállapota.

Jaj ezek a Balázsék nem normálisak,annyit nevetek rajtuk:::)))))

69. dd874e511d (válaszként erre: 61. - Youlcsi)
2012. jan. 18. 09:03

Egymással vagytok elfoglalva, "üdvözlitek" az új tagokat, nekem meg sose senki nem ir, jól elcsicseregtek azt csókolom.

Köszi

68. youlcsi (válaszként erre: 67. - Pötyi84)
2012. jan. 17. 21:49

nem is az idő szoros... de a dokim heti 1x rendel kb 2 órát ebéd után. amúgy osztályos.

ha dolgozik, le szokott jönni az ambulanciára (vagy én fel szoktam menni osztályra), hogy megnézzen... de azért igencsak kellemetlen tud lenni, amikor épp a műtőből hívják ki hozzám.

2012. jan. 17. 21:46

kíváncsi leszek,hogy mit mond a doki,és hogy hogy áll a szervezeted.

-ja értem,nem tudtam hogy ilyen szoros az idő:::)))

66. youlcsi (válaszként erre: 63. - Pötyi84)
2012. jan. 17. 21:18

nem kell 8, de mondjuk 4-5 alvás egyhuzamban igen...

én gyakran ébredtem hajnalban, voltam pisilni, stb, mégis mértem... és ahol volt vmi, ott látszott is.

meg akarom beszélni a tesóbabát... na meg van némi maradványos kehem az ősszel mellgyulladásra szedett antibiotikumtól :/ meg hogy már nem szopizik a muki jó lenne, ha megnézné, hogy állok a cisztákkal... na meg hogy closti nélkül el ne jöjjek haza :)

nem nagyon tudok korábban odamenni, mert 13körül teszem le a törpét aludni... így is lehet, rohanni kell. ha nem lesz a dokim, majd elmegyek jövő héten. igaz, sajnos időpontot minimum 1,5 hónappal előre lehet hozzá kérni... de hát legfeljebb morog egy kicsit, hogy én már megint csak úgy beesek hozzá.

egyébként a helyi kórházba járok.. itt csak egy van, így nem nagyon lehet faxizni :D

65. KovácsnéRami (válaszként erre: 59. - Dd874e511d)
2012. jan. 17. 21:14
Hát akkor én most írok neked!!! Illetve kérdezek! :) Ha nem baj. Nálad rendben van minden? Van pé, rendes menzes minden hónapban? Voltál már dokinál vagy még csak az elején vagy ennek a dolognak? Írj!
2012. jan. 17. 21:11
Szerintem sehogy nem fogom tudni ezt a hőmrőzést csinálni, mert van úgy hogy nem is alszom miután reggel hazajövök csak este, igaz addigra már hulla vagyok! Hát szerntem marad az ultrahangon való nézegetés! Köszi a segítséget!
63. Pötyi84 (válaszként erre: 62. - Youlcsi)
2012. jan. 17. 21:05

Én úgy olvastam valahol hogy a lényeg a mérésnél,hogy 8 óra alvás meglegyen.

de nem akarok hülyeséget mondani.

Abban pedig szerintem igaza van Julcsinak hogy az alvás akkor is alvás ha nappal van.

Milyen okból mész vizsgálatra?

Szerintem egyébként előbb menj oda,hátha így több időt tud veled foglalkozni a doki,ha mégis elmenne.

Melyik kórházba jársz?

62. youlcsi (válaszként erre: 57. - KovácsnéRami)
2012. jan. 17. 20:55

sajnálom, hogy nem tudsz mérni. bár egyik ismerős simán mért 3műszak mellett is... bár fogalmam sincs, hogy csinálta.

nem is próbáltad? hiszen elvileg az ébredési hő akkor is ébredési, ha délben alszol el és este ébredsz...

holnaputánra van időpontom... az időpontom után 20 perccel lesz az egyik főorvos temetése :(

most már csak abban reménykedek, hogy a dokim rendelni fog... elvileg ügyel, szóval csak nem megy el a kórházból...

61. youlcsi (válaszként erre: 59. - Dd874e511d)
2012. jan. 17. 20:53

na de te sem nagyon írsz...

sztem egyenlőre ha kérdeznek, válaszolunk... vagy kérdezünk... ha nincs kérdés és válasz, egyenlőre nem sok mondanivaló van... az majd megjön a "milyenterhestüneteidvannak?"-időszakban :)

60. Pötyi84 (válaszként erre: 59. - Dd874e511d)
2012. jan. 17. 19:33

Szia!

Szerintem,ne vedd magadra,és ne nyiss másik fórumot.

Legalábbis én most önző módon magammal voltam elfoglalva,de remélem ez megbocsátható.

Kinek milyen volt egyébként a napja?

2012. jan. 17. 19:20

Tök birom, hogy én indítottam a fórumot de épp nekem nem ir senki.

Megyek nyitok egy másikat.

58. KovácsnéRami (válaszként erre: 46. - Nusi1986)
2012. jan. 17. 16:49

Kedves Nusi! Üdv itt nálunk.

Sajnálom, hogy az előző nem sikerült, de majd most! A méhen kivülinél nem kellett kivenni a petefészkedet? Ez volt talán az öröm az ürömben. Szorítok, írj majd még!

57. KovácsnéRami (válaszként erre: 55. - Pötyi84)
2012. jan. 17. 16:42

Pötyi84!

Örülük, hogy minden rendben van veled! Tessék beleélni magad és lesz baba, de ne csak azért légy együtt a férjeddel, mert éppen "idő" van. Nekem azt mondta a dokim, hogy tessék felszabadultan szexelni, egy jó szex csodákra képes!

Youlcsi! Sok sikert a tesóhoz, remélem hamar jönni fog! Sajnos a hőgörbét én nem tudom használni, mert 2 műszakban dolgozok és hát mikor éjszakás vagyok aludni nem tudok! Úgyhogy ez nekem nem megy. :(

Már annyira görcsölök, de még csak mindig barnázok. Nem akar megjönni, mondjuk ha lehet akkor talán most meg se jöjjön 2-3 napig, mert a héten nem lesz a dokim és nem akarom, hogy ez végett csusszunk egy ciklust, már minden hónap számít, félre ne értsetek nem azért mert, olyan öreg vagyok, mert már szét vannak az idegeim ez miatt meg a lelkem.

56. youlcsi (válaszként erre: 55. - Pötyi84)
2012. jan. 17. 15:10
de szuper!
2012. jan. 17. 14:39

Sziasztok!

Túl vagyok az átjárhatóságin.

És nagyon kellemeset csalódtam!!!!!:::)))))

Annyira be voltam szarva ma reggel hogy le sem tudom írni. Egész éjszaka alig aludtam

Szóval a lényeg,hogy nem fájt!!!

A legjobban ahhoz az érzéshez hasonlít mint amikor nagyon pisilned kell már és a hólyag feszül,de nem több nem kevesebb.

Egyszer mondtam hogy állj mert bepisilek,persze mondták,hogy ezt csak én érzem.

Az még a teljes képhez tartozik hogy reggel bevettem egy fájdalom csillapítót és egy nospát,biztos ami fix alapon.

Minden rendben tökéletesen átjárható vagyok.

Most a Doktor Bácsi azt mondta 2-3 hónap természetes próbálkozás következik.

Addig nem ártana ledobnom 4-5 kg az inzulinom miatt.megnézte a petécskéimet is és a jobb oldalon van,de még kicsi,úgyhogy azt mondta a következő egy hétben még ne várjak peteérést.

Szóval most nagyon megnyugodtam,hogy minden rendben nálunk.

Most már csak az időzítést kell tutira...

Annyira boldog vagyok!

2012. jan. 16. 21:56
mára mennem kell.. nemsokára kezdődik az éjjeli műszak a muki mellett :/
53. youlcsi (válaszként erre: 52. - Nusi1986)
2012. jan. 16. 21:56

máshogy nem megy!

ha te sem hiszel benne, hogy sikerülni fog, akkor nem is fog!

52. nusi1986 (válaszként erre: 51. - Youlcsi)
2012. jan. 16. 21:47

Hát csodálom azt aki ilyen pozitívan áll a dolgokhoz..

már próbálok én is, de azért még néha bennem van, az a "mi van ha"..Hát most megvárom, hogy mi lesz, ha semmi akkor visszamegyek adokihoz, és remélem kitalál valamit..

Már nagyon vágyom egy igazi családra, mert nekünk soha nem volt az (elváltak a szüleim)..Jó azért valakivel megosztani ezeket, mert a családom nem tudja, nem tudtam nekik elmondani, meg nem is volt akkor jó, mert mindenki ideges volt, mert 1 hónappal a műtét után volt az esküvőm és anyum nem jött el, mindenki reménykedett, hogy meggondolja magát, de nem így tette..

Hááát remélem ez az év szerencsét hoz nekem :)

51. youlcsi (válaszként erre: 50. - Nusi1986)
2012. jan. 16. 21:25

nekem volt 1 db halvány pozi tesztem. vérzés alapján 5hetes baba... de csak valami kis felritkulást láttak... és nem tudták eldönteni, hogy hol. nagyon görcsöltem, ezért fektetett be a dokim.

a dokim egyet kért tőlem: azért szorítsak, hogy ne neki legyen igaza... de cuki volt, mert minden uh után kaptam képet a kis felritkulásomról :)

aztán egyszercsak 1 hét múlva már volt petezsák... akkor voltam valahol 4-5 hét között méret alapján.

egyébként én vallom, hogy ha teljes mértékben rá tudod magad bízni az orvosra, akkor menni fog...

engem sokan támadtak a gyógyszer miatt is (pcos-es fórumokon szóbahozni, hogy pcos-ben closti... az minimum emberiség elleni bűn!), meg amiatt is, hogy sosem jártam a nőgyógyászon kívül másnál (nem hogy endokrinológusnál, de én eretnek még a mensbe sem mentem el!)... csakhogy egy kiborulásnál a dokim átkarolta a vállamat, és halál nyugodt hangon mondta, hogy ne aggódjak, lesz nekem babám... és én onnantól kezdve vakon bíztam benne... és tudtam, hogy nekem tényleg lesz babám!

50. nusi1986 (válaszként erre: 49. - Youlcsi)
2012. jan. 16. 21:17

Szia!

El tudom képzelni, hogy milyen lehetett, nekem egyéltalán nem mutatta ki hogy terhes voltam, csak folyadékot láttak és azt várták, hogy felszívódjon..de csak jobban görcsöltem, és hirtelen megemelkedett a hcg-m..és a vágán lap. műtét lett belőle..mire kiderült, hogy kb 5-6 hetes lehetett, de már nem élt..

Pedig a főorvos állította, hogy jó helyen van szerint, de aki a dokim volt, ő ragaszkodott a műtéthez..és a főorvos is ledöbbent..ott is maradhattam volna..de az előnye, hogy én is megszoktam a dokikat, meg már nem leszek rosszul ha tűt látok.. :)

És amitől még félek, hogy ha nem sikerül milyen tortúra vár rám, de mindent megteszek, mert bármit megadnék egy piciért..

49. youlcsi (válaszként erre: 46. - Nusi1986)
2012. jan. 16. 20:53

megy a drukk!

sajnos a méhenkívüli hajlamosít az ismétlésre :/

Áronnal mi is úgy indultunk, hogy nem a helyén van. pozi teszt után 2 nappal már a kórházban feküdtem... hcg-m nem növekedett megfelelően, így tövig rágtam a körmöm, mire lett akkora, hogy meg tudják mondani a helyét.

kellemes volt úgy indítani a napot, hogy vizit... youlcsi le uh-ra... összes doki utána... :/

de legalább egy idő után már nem voltam szégyenlős :)

48. youlcsi (válaszként erre: 40. - KovácsnéRami)
2012. jan. 16. 20:50
pcos-ben elvileg nem jó az ovu-teszt... bár, ha van pé-d akkor akár jó is lehet... de sztem a hőgörbe annál sokkal jobban jelez.
47. youlcsi (válaszként erre: 39. - KovácsnéRami)
2012. jan. 16. 20:49

persze, nézte a doki uh-n. anélkül nem is engedte volna beszedni.

igaz, egyszer volt riadó... hívtam, hogy megpusztulok, úgy fáj 2 napja... felegyenesedni sem tudtam (ez volt a 2. ciklusban). mondta, hogy azonnal menjek át uh-ra... szerencsére nem volt ciszta. na, akkor mondtam is neki, hogy ha ilyen érzés ovulálni, akkor én nem kérek belőle :)

tüszőrepesztőt nem kaptam, azt mondta, repesszünk mi :P

de úgy beszéltük, hogy ha nem jön be, akkor a 2. 3 ciklusban béta-hcg-vel nyomatjuk a clostit :)

tesót... igen, szeretnénk. vagyis kezdem beleélni magam... igazából a doki ültette el a bogarat a fülembe még a nyáron. ha ő nincs, akkor eszembe nem jutna még egyszer szülni.

2012. jan. 16. 20:41

Sziasztok!

Olvastam, hogy ki hogy vág neki a babaprojektnek..

Én egy méhen kívülin vagyok túl(2011.07.)majdnem ottmaradtam..Várni kellet volna fél évet, de nem tettük..ez lesz az 5. hónap,hogy próbálkozunk, most tartok félidőnél, és várom, hogy hátha nem jön meg..Iszom a cickafark teát, mert olvastam, hogy jó peteérésre, aztán holnap kezdem a palástfű teát, az pedig a méhhet erősíti állítólag..Remélem használ, ha nem, hát legalább megpróbáltam..Csak még nálam itt van, hogy ha sikerül jó helyen van-e?Kicsit félek..

Hát mindenkinek szorítok!!

45. KovácsnéRami (válaszként erre: 44. - Pötyi84)
2012. jan. 16. 20:10
Szorítok,hogy minden rendben legyen! Majd ird meg az eredményt!
2012. jan. 16. 18:56

Sziasztok!

Én is használok ovu tesztet,sajnos már visszajáró vendég vagyok a srácnál akinél veszem.

Nekem is pontosan mutatta(eddig)hogy nincs rendben a peteérésem.

Remélem most,hogy már szedem a gyógyszert az IR-re erősebb lesz a vonal,mert eddig csak halványka volt.

Holnap megyek átjárhatóságira....

Már kezdek izgulni nagyon.

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook